Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa pazi,uopste to nije losa kupovina.Jeste mator,ali ugovor je samo na 6 meseci,dakle podrska za ovu sezonu.Posle i moze i ne mora.A sigurno je da on jos uvek moze pruziti kvalitetnog mesarenja i krljanja u sredini.

Posted

То се зове одбрана, а не ова модерна говна која не смеју да сруше противника на земљу. Ја му не бих дао ни жути за ово, да сам судија рекао бих ''браво мајсторе, тако се игра'' и пољубио га.

• Downvote 4
Posted

Педери. То је фудбал, а не Меси и остали олош из сиротињских четврти Буенос Аиреса.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted
  On 1/26/2011 at 12:08 PM, iron will said:

Педери. То је фудбал, а не Меси и остали олош из сиротињских четврти Буенос Аиреса.

:da:

On 1/26/2011 at 12:50 PM, Vic Rattlehead said:

I Roj Kin je radio ovakve stvari pa ga neki smatraju velikim igračem...

keanevieira_design.jpg

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Овај Тадеијев гол је један од најчуднијих у последње време. Деловао је скроз нереално.

Posted (edited)

Ma dotuklo me kurac,nisam ni gledao utakmicu.Ne mogu da komentarisem kada ne znam kako je i sta bilo.

edit:pogledah golove,odlicna su oba.Vidim da ste pominjali neki ofsajd kod drugoga...nema veze sa ofsajdom,cist gol.

Edited by lemmy sixx
Posted

realno,kupovi u jacim ligama su stvoreni da bi jace ekipe ubacivale mladje igrace i one sto kukaju da ne igraju dovoljno...drugi razlog je da neka prosecna ekipa nesto uradi u tome,pa da trener moze da kenja kako je dobar...roma je konstatno ista ekipa...tu negde od 4-10 mesta...juve pre 5 godina polovini ovih igraca ne bi dao da prodju pored stadiona...dolazi do zamene najjacih ekipa u odredjenim ligama...neke su anonimusi,a neke se posle 10 godina posta vracaju na staze stare slave...

Posted
  On 1/28/2011 at 12:20 AM, lemmy sixx said:

Ma dotuklo me kurac,nisam ni gledao utakmicu.Ne mogu da komentarisem kada ne znam kako je i sta bilo.

I bolje da nisi gledao kolega, ja umalo nisam zaspao, utakmica totalni KRSH! A sto se tice naseg Juventusa tesko da ce oni uci u LS. Lepo sam govorio, da se ne uzima trener koji nikad nije osvojio ni jedan trofej. A oni to rade vec godinama u nazad.

Bufon, Krasic, Kelini, Melo i Del Boy da ostanu! Ostale treba oterati jer nisi za klub kakav je Juventus! I da ponovim, potreban je trener koji ima bar 3 titule iza sebe!

Posted
  On 1/28/2011 at 3:58 PM, Zagrivuk said:

Bufon, Krasic, Kelini, Melo i Del Boy da ostanu!

I Bonuci i Kvaljarela.I Markizio,ali pod uslovom da dodje trener koji ga nece stavljati na jebeno krilo.Sve ostalo,kus.

Na leto ce se pokazati kakve ambicije ima ova uprava,kada se zavrsi stadion i nestanu svi izgovori za kupovinu boljih igraca.Da li ce napokon krenuti kako bog zapoveda,ili im je cilj da od najveceg italijanskog i jednog od najvecih svetskih klubova naprave prosecni kurton.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...