Jump to content

Serie A

Zagrivuk

Recommended Posts

AS Roma 3 - 2 Lazio

FT Atalanta 2 - 2 Cagliari

FT Fiorentina 1 - 0 Napoli

FT Inter Milan 4 - 1 Genoa

FT Juventus 3 - 0 Empoli

FT Palermo 1 - 1 Parma

FT Reggina 1 - 3 Livorno

FT Sampdoria 0 - 5 AC Milan

FT Siena 1 - 1 Catania

FT Udinese 2 - 1 Torino

TREZEGOL CAR!!! :rockdevil:

Za vikend derbi sa Milanskim smecem.

FORZA JUVE!!!

milansko smece ce da vas ishamara samo tako...

doduse, mozda izvucete bod posto se igra u torinu... ali ipak mislim da je verovatnija ubedljiva pobeda sampiona, koji je u dobroj formi i sigurno ce zeleti da pokaze torinskim mishevima i torinskoj mafiji ko brani skudeto...

Edited by sabre

sportska nepravda i nezasluzen bod juventusa, ali dobro. situacija na terenu je bila kao da su igrali npr. empoli-inter, ili redjina-inter. jednostavno, razlika u kvalitetu je poprilicna, cak i kada je inter znacajno oslabljen povredama. brdo prilika i totalna dominacija na jednoj strani i gol iz jedine sanse i sramotno odugovlacenje prilikom svakog prekida posle izjednacenja na drugoj. fudbaleri juventusa se radovali ko mala deca neresenom rezultatu kad je sudija svirao kraj, grlili se i ljubili onoliko...

Edited by sabre

11-07-mauro-camoranesi.jpg

sportska nepravda i nezasluzen bod juventusa, ali dobro. situacija na terenu je bila kao da su igrali npr. empoli-inter, ili redjina-inter. jednostavno, razlika u kvalitetu je poprilicna, cak i kada je inter znacajno oslabljen povredama. brdo prilika i totalna dominacija na jednoj strani i gol iz jedine sanse i sramotno odugovlacenje prilikom svakog prekida posle izjednacenja na drugoj.

Sta pricas ti? Sta si ti gledao da mi je znati. :confused: :confused: :confused: No Comment!

Edited by Lemur padobranac!

Forza Juve!

Samo bod protiv cigana koji kao da su upravo izašli iz nekog špageti vesterna Sergio Leone-a, ali sa kakvom sredinom smo igrali, i dobro smo prošli.

Zlatane, turčine, napušiš se kurčine! Mali Chiellini ga je tako dobro izvozao da mi dođe da mu dignem spomenik.

Imali ste par šansi iz kontri, niste krenuli napred. E kad se vi niste smjeli nadigravati sa onako žalosnom sredinom Juvea, onda niste zaslužili ni onaj jedan bod što ga jedva izvukoste :mrgreen:

Jesi video kako Mauro igra sada? Samo da ne počne opet da sere kako hoće da ide iz kluba. To što mu oni šupci od komentatora nisu mogli naučiti ime je priča za sebe.

Inter je smiješan, ziheraški igraju. Onom Figu treba polomiti obe noge i pucati mu u čelo, matori, ciganski raspad.

Idemo Juve, može to mnogo bolje, samo kada bi se Ranijeri sjetio da na klupi ima i Almirona. A mogao bi da sredi malo i odnos sa Tiagom.

sportska nepravda i nezasluzen bod juventusa, ali dobro. situacija na terenu je bila kao da su igrali npr. empoli-inter, ili redjina-inter. jednostavno, razlika u kvalitetu je poprilicna, cak i kada je inter znacajno oslabljen povredama. brdo prilika i totalna dominacija na jednoj strani i gol iz jedine sanse i sramotno odugovlacenje prilikom svakog prekida posle izjednacenja na drugoj. fudbaleri juventusa se radovali ko mala deca neresenom rezultatu kad je sudija svirao kraj, grlili se i ljubili onoliko...

Previse kenjas,slepce.

Idemo Juve, može to mnogo bolje, samo kada bi se Ranijeri sjetio da na klupi ima i Almirona. A mogao bi da sredi malo i odnos sa Tiagom.

To je istina,centralni vezni red je bio los.Ali,Zaneti me iznenadio,imao je dobrih dodavanja.

U globalu,izjednacena tekma,zasluzen remi.

FORZA JUVE!!!

To je istina,centralni vezni red je bio los.Ali,Zaneti me iznenadio,imao je dobrih dodavanja.

U globalu,izjednacena tekma,zasluzen remi.

FORZA JUVE!!!

van der Vaart, van der Vaart!!

Lampard bi mnogo dobro došao ovom timu Juvea, naročito ako Ranijeri misli da Tiaga drži na tribinama do kraja sezone.

Pa ne znam, nije ni tiago baš blistao, a da se ne lažemo, ni Ranijeri nije baš neki trener. Mislim, da on ima problema samo sa jednim igračem, pa ajde nekako, ali čovjek ne uvodi ni Almirona. Tačnije, Almiron mu najčešće ulazi sa klupe, što je meni malo bezveze, a i kada uđe mijenja Tiaga. Njih dvojica bi trebalo zajedno da igraju na sredini.

sta previse kenjam juventini, izvolite kazite sta nije tacno sto sam rekao ako ima nesto?

jel ima neko od vas obraza da kaze da inter nije bio bolji i da nije zasluzio tri boda? jel niste slavili remi na svom terenu na kraju?

puna su vam usta pljuvanja intera non stop a cim neko kaze nesto o juventusu odmah se vredjate, a vredjate i druge bogami.

ranijeri izvlaci skoro maksimum iz ovog tima, da vam je neko pre pocetka prvenstva nudio ovo mesto na tabeli koje sad zauzimate prihvatili bi ste odmah.

van der varta hoce i inter, vec u januaru, nadam se da ce ga i dovesti.

Nadam se da dečko nije toliko glup da želi sebi da upropasti karijeru potpisujući za Inter. Zna se šta znači pristupiti Interu. Eno jadni Adriano je morao da krene da pije od tuge :).

Ide se na titulu, kao i uvijek :da:

Inter nije bio bolji i nije zaslužio tri boda. Da ti uslišim želju ;). Čudi me da fanovi Intera imaju obraza da se uopšte pojave na temi nakon one blamaže od večeras. Nije sve u šansama ili golovima. Vidi se da se igralo kukavički, na kontre. Došli su da se brane :da:

braaaaaaaaate

:)

bar sam za tebe mislio da si objektivan...

ili je ovaj tvoj post ironican od prvog do poslednjeg slova?

cinjenice:

sudija svira kraj, fudbaleri juventusa se grle i ljube kao da su pobedili. igraci intera nezadovoljni rezultatom odlaze u svlacionicu.

pre toga, kijelini lezi u sesnaestercu koliko god moze kraduci vreme iako ga burdiso nije ni pipnuo.

golman intera svaki put odmah ispucava loptu, fudbaleri intera odmah i u ociglednoj zurbi izvode svaki prekid, bilo da je aut ili slobodnjak. fudbaleri juventusa nasuprot tome odugovlace kod svakog prekida.

itd, mogao bih jos primera da navedem.

Nije sve u šansama ili golovima.

znaci priznajes da je inter imao vise sansi. hvala lepo.

Vidi se da se igralo kukavički, na kontre. Došli su da se brane

care, kako da ti kazem, kada vodis, i to na strani, potpuno je rezonski da igras na kontre. znaci nije bilo nereseno, inter je vodio. ako je nesto i branio, branio je vodjstvo, i to vodjstvo na gostujucem terenu. juventus je branio remi, na svom terenu. i to mnogo grcevitije nego sto je inter branio 1:0. ne videh neku kontru juventusa posle izjednacenja...

Ide se na titulu, kao i uvijek icon_da.gif

:)

obavesti upravu, trenera i igrace juventusa o tome za pocetak, posto svi listom izjavljuju jos od pre pocetka sezone da je cilj plasman u ligu sampiona, znaci cetvrto mesto.

---------------

lepo je sto volite juventus, ali treba nekad biti i objektivan

Edited by sabre

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...