lemmy sixx Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Mi pljeskavice, ti gulaš, paprikaš i kulen, Ja sve od navedenoga,ali za razliku od tebe na meni se to ne vidi,pa mi mozda neko i poveruje da se bavim sportom.Tebi nece sigurno,okruglice. Da si iole informisan, kulen nema dodirnih tacaka sa Madjarskom. Paaa,nisi ni ti bog zna sta informisan,cim tvrdis da je sremski kulen najbolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Docices ti jednom ovde pa ce da te ugostimo ko boga. Ima ovde da se zenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Gozba moze svakako,to nikada ne odbijam,ali zenidbu je odavno resena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Onda kada se bude sunka skidala na leto ti i kum dolazite da okusite svakakve hrane i dobre rakije. Poslednju sto je moj deda ispekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 To nije nikakav problem.Za dobru sunku,kulen i ostale domace specijalitete sam uvek raspolozen.Radza moze za otvaranje apetita.Samo mi nemoj iznositi svargle,to ne volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 За шварглу је задужен Куруз. Које је то срање.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Svarglu ni ne pravim. Samo uzmem jedan prodimljeni malo. Ja i cale to obozavamo. Edited February 9, 2011 by Маузер Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Da si iole informisan, kulen nema dodirnih tacaka sa Madjarskom. Тачно, кулен је словачки специјалитет који се одомаћио код Срба. Кулен из Бачког Петровца (словачко место) је појам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Vidim gledao si Memedovica . Ono sto sam video u toj emisiji , Slavonski i iz B.Petrovca mi se najvise svidja ! Edited February 9, 2011 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Niko od vas nije bio u Sremu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Momak gore je u pravu.Backi Petrovac jeste pojam u Srbiji.Svake godine cale donosi barem 10 kila,mi to izjedemo za 2 meseca.Ali,najbolji koji sam ja jeo je baranjski,iz mog zavicaja.Fantazija.Bolji i od slavonskog (sitnije je mleven),a i od backo petrovackog.Turijski je precenjen,mnogo buke ni oko cega.Kobasica njihova je vec druga prica,iako i tu bolje postoji. @mauzer Jeo sam i sremski,i realno nije ni blizu nijednom od gore navedenih. Edited February 9, 2011 by lemmy sixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Niko od vas nije bio u Sremu. Срем је ипак познат по сремским кобасицама, а не по кулену. Мада, јео сам одличан кулен у Сремској Каменици, кућне производње. Edited February 9, 2011 by iron will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Sve je to fantasticno , ali bih uvek pre pojeo pocenog sarana , riblju corbu , pecenu prasetinu , srneci paprikash ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 За шварглу је задужен Куруз. Које је то срање.. svargla je prava stvar...za 100 kinti se 4 coveka najedu...idealno kada sljakas na gradji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 @Lemmy: Kucne proizvodnje? Sremacki se razlikuje po tome sto je suvlji od svih gornje navedenih. Jbg sada, ja volim takav kulen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Naravno kucne proizvodnje.Ova industrijska sranja uopste ne racunam.I jeste,suvlji je,samim tim i losiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 sta reci... dvoje su se tako smuvali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Кулен спаја људе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 AUUUUUUUUUUUUU! Manja spama ljudi! @Kolega, upravo tako, ni meni nije jasno zasto su ostali u Torinu, bilo je predloga jos pre 10 godina da predju na Jug Italije jer tamo imaju preko 60% navijaca. Sve se vrti oko love, i samog tima. Juve od kad se vratio u seria a ne moze da sastavi tim, ne umeju da naprave stabilnu postavu. Cudna politika, ili lose rukovodstvo. Ps: Markizio igleda nece igrati protiv Intera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Amerikanci navodno na ljeto dovode u Romu Anćelotija i Drogbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 А Меси и Ћави долазе следећег јануара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 I na kraju ce dovesti Bebeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Рамбо Петковић је на трансфер листи...Само да им га не преотме Милан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 nece milan,uzeli su piksija i jugovica,a albertini se jos necka da li ce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts