Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajde ne lupaj gluposti paprikaneru.

Gledao sam samo prvo poluvreme,bitniji je bio koncert Dr.Iggy-a.Prvo poluvreme je bilo govno,sranje tekma.Ali,kada ti Gatuzo zabije gol,onda se zapitaj da li si sasvim cist i da li uopste treba da se nazivas fudbalerom.Toliko.U principu,ocekivana pobeda Milana,jos jedno razocarenje invalida,i to je to.

SOLO JUVE!!!

Posted

Ово је већ хиљадити пут да Интер преокреће у 2. полувремену, а Ђенова је код бар 2 гола као случајно изгубила лопту на својој половини... Не, није намештено, Морати је поштен, а Мођи је лопов, Јуве у другу лигу.

Posted

Свака утакмица на свету је намештена. Наполи зато није победио Брешу. Много сте неозбиљни.

Posted

Бреша је требала да победи Наполи, какве су шансе имали у последњих 10 минута... Вероватно би га и дали да немају тако споре и кљакаве нападаче.

Posted

Свака утакмица на свету је намештена. Наполи зато није победио Брешу. Много сте неозбиљни.

У остатку света и има ненамештених утакмица,у Италији слабо. :bigblue:

Posted

Тек сад видим да је Интер синоћ играо 1:1 с Брешом. icon_cool.gif

Сутра Милан може да оде на +7 ако победи последњи Бари.

Posted (edited)

Зашто нема преноса Милан - Бари на Арени? Ни синоћ нису преносили Ћезена - Јуве... Која је ово фора, ја сам прешао са СББ-а на Телекомову кабловску зато да бих имао Арену и гледао италијанску лигу...

Edited by iron will
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...