Thule Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) ma da, ovaj figo zesci folirant, bas to sto kazes. kako vas bre nije sramota da lupate tako (ne ti naravno, nego thule ) mrtvi juventus gubio 2:0 od jos mrtvije parme a sad im kao ni bod nije dovoljan, kao, nismo zadovoljni sprdnja. Mene uopšte nije sramota, ne znam za druge. Čovjek se nakon onog starta vratio na teren i posle opet izašao. Ne znam kako je trčao sa polomljenom nogom, mora da mu je Isus lično podario snage da izdrži još nekih desetak minuta. A uostalom, tako mi puca za Figom... uh. EDIT: A Grci... ovi u Solunu su se pokazali kao obični kriminalci, ali ne i kao fudbalski huligani. Bili su jaki kada je trebalo izbosti par Zvezdinih simpatizera, ali ih nije bilo nigdje kada je došla organizovana grupa Delija. Pičke. Sve to u zatvore. Edited November 12, 2007 by Thule Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 inace, lemmy, znam da nisi lose mislio ali nisi u pravu za onog decka sto si rekao da ti nije zao sto je poginuo, citao sam danas u novinama, ima i slika, decko cak i nije bio huligan... mislim, sve i da jeste bio najgori huligan bila bi tuga a tek ovako... kazem, znam da nisi lose mislio, ne bi sad da ispadne da te smaram i glumim nekog dusebriznika.... r.i.p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Rekoh,kod ovog konkretnog slucaja je mozda i pandur kriv,neznam.Ali ako je bio huligan,uopste mi ga nije zao.Ti kazes da nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 pise da je on bio samo navijac, ne huligan, i da nije ni ucestvovao u tuci. poginuo je maltene nesrecnim slucajem, tipa pogodio ga metak dok je sedeo u kolima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 pise da je on bio samo navijac, ne huligan, i da nije ni ucestvovao u tuci. poginuo je maltene nesrecnim slucajem, tipa pogodio ga metak dok je sedeo u kolima. Pubovi su ga roknuli, a da bude jos gore oslobodili puba odgovornosti. UZAS! ---------------------------------------------------------------------------------------- Ali ovo nikako da prestane, kome smo stali na zulj i zasto http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=478259 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 pise da je on bio samo navijac, ne huligan, i da nije ni ucestvovao u tuci. poginuo je maltene nesrecnim slucajem, tipa pogodio ga metak dok je sedeo u kolima. E pa to je druga prica...za to vec pandur treba da odgovara.Ali verovatno nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Nije bio huligan, lik je bio poznati DJ i licni prijatelj vecine igraca Lacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Italijani postaju stvarno previše surovi. Nije mi uopšte jasno to ubijanje (ili tuča) zbog sportskog kluba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ma normalnom coveku to i ne moze da bude jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 Ma oni su godinam bili mirni i sad se ponasaju kao ludaci. Ako nastave tako po Evropi ima da im sjebu ko onda Engleze Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ma normalnom coveku to i ne moze da bude jasno Otprilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Nije bio huligan, lik je bio poznati DJ i licni prijatelj vecine igraca Lacija.Ako je bio DJ to mu je najmanja kazna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 Ako je bio DJ to mu je najmanja kazna... Zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Zasto?Možda je malo neumesno, ali nisam mogao da odolim. DJ su unistili muziku oni sranjem tuc-tuc-zk-zk... Inače je dečko stvarno bio baksuz, dobiti metak sedeći u autu 100 metara od okršaja, e jebem te srećo. Naši drotovi to rade čistije, izazovu stampedo a mlate preživele-basket u Pioniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 Možda je malo neumesno, ali nisam mogao da odolim. DJ su unistili muziku oni sranjem tuc-tuc-zk-zk... Inače je dečko stvarno bio baksuz, dobiti metak sedeći u autu 100 metara od okršaja, e jebem te srećo. Naši drotovi to rade čistije, izazovu stampedo a mlate preživele-basket u Pioniru. Pa problem je sto je pub trebao da puca u vazduh a ne u auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 20, 2007 Author Report Share Posted November 20, 2007 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=487185 Pogledajte legendarne desetke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Pele Diego Maradona Zinedine Zidane Zico Roberto Baggio Ferenc Puskas Socrates Tostao Johan Cruyff Michel Platini Gianni Rivera Dejan Savicevic Sandro Mazzzola Rivaldo George Best Alfredo Di Stefano Wolfgang Overath Ajoj,Dejo medju njima. Bio je on odlican,ali nije bio bas toliko da bi se nasao medju svim ovim legendama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ajoj,Dejo medju njima. Bio je on odlican,ali nije bio bas toliko da bi sе nasao medju svim ovim legendama. Сине,немој да кењаш! Овим паушалним коментаром си ме жешће увредио! Дејо и Владимир Југовић су била два технички најпоткованија играча Звездине златне генерације,самим тим и свих времена у нашем фудбалу! Након Звезде њих двојица су направили најбоље каријере играјући за најбоље европске клубове! Тај исти Дејо има две титуле европског шампиона и једно финале,ако се не варам,а у Италији је и дан данас обожаван и има надимак који све говори-"Геније" !!! Молио бих те да се убудуће уздржиш од овако неумесних коментара,с обзиром да си наишао на човека који воли Деју више него себе !!! :D Не само да је легенда,Дејо у потпуности заслужује да се нађе на оваквој листи !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ma zasluzuje kurac da se nadje medju ovima...jeste bio odlican,jeste igrao u velikom klubu,jeste osvojio titule,ali i jos gomila sjajnih fubalera su igrali u velikim klubovima i osvajali titule,pa ih nema ovde.Dejo u dosta slucajeva nije bio ni standardan u svom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Ma zasluzuje kurac da se nadje medju ovima...jeste bio odlican,jeste igrao u velikom klubu,jeste osvojio titule,ali i jos gomila sjajnih fubalera su igrali u velikim klubovima i osvajali titule,pa ih nema ovde.Dejo u dosta slucajeva nije bio ni standardan u svom timu. Није био стандардан јер су га мучиле повреде,а то све због правила у старој Југи да се играчи не могу продати пре него што напуне 28 година.Иначе,он је био срце Милановог тима и кад год је играо,Милан је добијао.Уосталом,захваљујући његовим двема сјајним сезонама,Милан је попрскао Барсу 4-0 у финалу `94 у Атини и једва изгубио финале против Ајакса следеће године 1-0. Одговорно тврдим да је он можда и најбољи фудбалер са ових простора калибра од којег је и сачињена листа о којој се говори! А ти вероватно ниси гледао фудбал у то доба,кад овако ноншалантно и безочно га пљујеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Ja ga pljujem?Gde sam ga ja pljuvao?To sto sam rekao da je bio odlican igrac ali da mu nije mesto medju svim ovim legendama je po tebi pljuvanje?Ti si preosetljiv covek.Da ti kazem zdravo,ti bi to shvatio kao uvredu. Ja sam itekako gledao i pratio fudbal u to doba,i zbog toga i govorim da nije bio tako dobar kao sto ti tvrdis.A ti bi mogao da shvatis da postoje ljudi koji ne dele tvoje misljenje i afinitete,i da to suprotno misljenje prestanes da shvatas kao uvredu,zaveru,pljuvanje...iskuliraj vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Ma zasluzuje kurac da se nadje medju ovima... Ово није пљување??? Напротив,ја сам баш од оних који цене да чују туђе мишљење,али по питању најбољег фудбалера са ових простора,за мене не постоји друго мишљење - Дејан Савићевић је најбољи !!! И да,то јесте мој проблем! Као што рекох,више волим Деју него себе! Уосталом,пуна су ти уста бољих играча,па хајде,наведи ми неког! Edited November 22, 2007 by Селектор Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Ma da,jako cenis tudje misljenje.Jako si poznat po tome."Ja to volim,ja sam u pravu i nemoj da se nekom desi da to ne voli".To je bas prihvatanje tudjih misljenja. Pljuvanje bi bilo da sam rekao "On je jadan,glup,nema veze sa fudbalom,govedo retardirano".To je pljuvanje."Zasluzuje kurac da se nadje medju ovima" govori da po meni njemu tu nije mestu.E sad,sto ti kao obozavaoc lika i dela navedenog coveka shvatas uvredom kada ga neko drugi pozdravi a to nisi ti,je tvoj problem. Bolji od njega?Dragan Stojkovic.Nije napravio karijeru neku napolje,ali je kao igrac za Deju mastermind.Tipicna desetka.I najbolja desetka koju je srpski fudbal imao u proteklih 20-25 godina.Dejan Savicevic cak nije ni bio nikad tipicna desetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Bolji od njega?Dragan Stojkovic.Nije napravio karijeru neku napolje,ali je kao igrac za Deju mastermind. Ма,нек` те поведе са собом кад крене у Јапан па тамо играјте mastermind! Какав ти је то аргумент није направио каријеру,па ваљда је то основно мерило?! А за ово што си ме наклеветао,"је.ем те уста шкрбава"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Osnovno merilo je kvalitet igre,i posle karijera.Jebiga,ni Pele nije imao neku strasnu karijeru,pa je bio nevidjena igracina.Santos pa Amerika.Jaka stvar.Ali igracina glava boli. Neka,neka purgeru...i ja tebe u skrbava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts