Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja sam super zadovoljan i dosadasnjim razvojem situacije...plasman u prva cetiri i ligu sampiona bi bio odlican uspeh za ovaj tim.A za 2-3 godine ce se paprikanerski Inter vratiti tamo gde mu je mesto...na mesto broj 3.

Apsolutno tacno :da:

Posted
Ja sam super zadovoljan i dosadasnjim razvojem situacije...plasman u prva cetiri i ligu sampiona bi bio odlican uspeh za ovaj tim.A za 2-3 godine ce se paprikanerski Inter vratiti tamo gde mu je mesto...na mesto broj 3.

Tachno tako :pivopije:

Posted

zlatan nije najgori nego najbolji

a tifozi juventusa mogu da mu pushe :) boli njega kita za njihov transparent :) mogu da mu pljunu pod prozor :) mogu samo da ga mrze :) itd

Posted (edited)
Italy - Coppa Italia

22:06 December 6

63' Empoli 2 - 0 Juventus

no dobro, skoncentrisani su na borbu za cetvrto mesto u prvenstvu, to im je prioritet ove sezone.

Edited by sabre
  • 2 weeks later...
Posted

Pa dobro, ovaj lik je očito igrač koga planiraju tek za dvije sezone, tako da sumnjam da je to što su imali na umu za zimski prelazni rok.

Posted
Nego, šta je sa Juventusom ove godine u LŠ, ne sjećam se da sam gledao prenos na TV? Opet nekla urota protiv vas, šta li?

Zezas ili :confused::confused:

kako da igraju kad su se tek ove godine vratili u Seria A (Njihovu prvu ligu)

Posted
Nego, šta je sa Juventusom ove godine u LŠ, ne sjećam se da sam gledao prenos na TV? Opet nekla urota protiv vas, šta li?

Navijac jedne paprikarske Rome ne bi trebao davati sarkasticne komentare jednom navijacu Juventusa...Juventus je tu ligu osvojio,igrao 4 finala i gomilu polufinala,a najveci uspeh Rome je sto je dobila 7 komada od engleza. ;)

Posted

Interesantan derbi , zanimljiva utakmica, sto je sasvim cudno za italijansku ligu , kladio sam se da ce biti 0-2 golova , ali Dida me zajebao.

Raduju me pobede magicne Fiorentine koja je vec pocela da ispaljuje novogodisnje petarde i naravno Juve-a , kome zelim da osvoji kalco .

Posted
Navijac jedne paprikarske Rome ne bi trebao davati sarkasticne komentare jednom navijacu Juventusa...Juventus je tu ligu osvojio,igrao 4 finala i gomilu polufinala,a najveci uspeh Rome je sto je dobila 7 komada od engleza. ;)

:pivopije:

Posted

Ma sve je to tačno, ali nešto vas nema ove godine u Evropi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...