Zagrivuk Posted December 3, 2007 Author Report Posted December 3, 2007 Ja sam super zadovoljan i dosadasnjim razvojem situacije...plasman u prva cetiri i ligu sampiona bi bio odlican uspeh za ovaj tim.A za 2-3 godine ce se paprikanerski Inter vratiti tamo gde mu je mesto...na mesto broj 3. Apsolutno tacno
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ja sam super zadovoljan i dosadasnjim razvojem situacije...plasman u prva cetiri i ligu sampiona bi bio odlican uspeh za ovaj tim.A za 2-3 godine ce se paprikanerski Inter vratiti tamo gde mu je mesto...na mesto broj 3. Tachno tako
Thule Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Eto, vidite, ne mislim samo ja da su Interovi igrači cigani :) Ibrahaganci
Geozee Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Najgori je... mada je on i u Juve-u igrao... a tada nije bio ciganin...
Geozee Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 :) Po meni je svaki igrac iz kalcha cigan... osim Gigi-a Buffon-a...
sabre Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 zlatan nije najgori nego najbolji a tifozi juventusa mogu da mu pushe boli njega kita za njihov transparent mogu da mu pljunu pod prozor mogu samo da ga mrze itd
Thule Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Sve je to u redu, ali je on i dalje cigan... a i turčin uz to
sabre Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) Italy - Coppa Italia 22:06 December 6 63' Empoli 2 - 0 Juventus no dobro, skoncentrisani su na borbu za cetvrto mesto u prvenstvu, to im je prioritet ove sezone. Edited December 6, 2007 by sabre
Zagrivuk Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=514085 Bezveze.
lemmy sixx Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Nikad cuo za lika,pa onda nije na mestu da komentarisem.Vreme ce pokazati.Ali ako je ovo najbolje u prelaznom roku,onda do kurca i prelazni rok.
Thule Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Pa dobro, ovaj lik je očito igrač koga planiraju tek za dvije sezone, tako da sumnjam da je to što su imali na umu za zimski prelazni rok.
*nitro* Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 :) Po meni je svaki igrac iz kalcha cigan... osim Gigi-a Buffon-a... NOT.
Vic Rattlehead Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Hoce Mancini u Lyon. Debil. Sta ce koji kurac tamo, nije mi jasno. Mada, rado boh da im damo njega za Benzemu!
lemmy sixx Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Benzema ima potencijal za mnogo vece klubove od paprikarske Rome.
Vic Rattlehead Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ima, slažem se. Mada, ko ga ne bi volio... Nego, šta je sa Juventusom ove godine u LŠ, ne sjećam se da sam gledao prenos na TV? Opet nekla urota protiv vas, šta li?
Vic Rattlehead Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Kako ga Totti dade doktorski iz penala... ono što je Stojković odbanio Cassanu
Zagrivuk Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 Nego, šta je sa Juventusom ove godine u LŠ, ne sjećam se da sam gledao prenos na TV? Opet nekla urota protiv vas, šta li? Zezas ili kako da igraju kad su se tek ove godine vratili u Seria A (Njihovu prvu ligu)
Џејсон Њустед Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Mrzim AC ali se nadam da ce da naduvaju usrani klub sa kojim dele stadion. Tamo jedino onaj Materaci nesto vredi, ajd i Kruz a ostali sacuvaj boze. A vidim prete englezima u LS???
lemmy sixx Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Nego, šta je sa Juventusom ove godine u LŠ, ne sjećam se da sam gledao prenos na TV? Opet nekla urota protiv vas, šta li? Navijac jedne paprikarske Rome ne bi trebao davati sarkasticne komentare jednom navijacu Juventusa...Juventus je tu ligu osvojio,igrao 4 finala i gomilu polufinala,a najveci uspeh Rome je sto je dobila 7 komada od engleza.
lemmy sixx Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Inter + Dida vs Milan 2:1 Onaj Dida je stvarno za anale gluposti.Covek nije normalan. Juve je imao malo jaci trening.
Hail Metal Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Interesantan derbi , zanimljiva utakmica, sto je sasvim cudno za italijansku ligu , kladio sam se da ce biti 0-2 golova , ali Dida me zajebao. Raduju me pobede magicne Fiorentine koja je vec pocela da ispaljuje novogodisnje petarde i naravno Juve-a , kome zelim da osvoji kalco .
_powerslave_ Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Navijac jedne paprikarske Rome ne bi trebao davati sarkasticne komentare jednom navijacu Juventusa...Juventus je tu ligu osvojio,igrao 4 finala i gomilu polufinala,a najveci uspeh Rome je sto je dobila 7 komada od engleza.
*nitro* Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Tamo jedino onaj Materaci nesto vredi nisam skoro prochitao vecu glupost..
Vic Rattlehead Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Navijac jedne paprikarske Rome ne bi trebao davati sarkasticne komentare jednom navijacu Juventusa...Juventus je tu ligu osvojio,igrao 4 finala i gomilu polufinala,a najveci uspeh Rome je sto je dobila 7 komada od engleza. Ma sve je to tačno, ali nešto vas nema ove godine u Evropi.
Recommended Posts