lemmy sixx Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Pih,jaka stvar.Bice ih nagodinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 (edited) http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=526563 Nema Milanovih igraca :) Edited December 27, 2007 by Misko_Lemur213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 De Rossi stvarno zaslužuje da se tu nađe. O Kieliniju ne bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Zato sto nemas argumente protiv trenutno najperspektivnijeg italijanskog odbrambenog igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 nisam skoro prochitao vecu glupost.. A DA KUCAM VELIKIM SLOVIMA? Taj Materaci jedini ima timskog duha,izrazen voljni momenat,spreman na sve zbog pobede-cao Zizu-ostalo su pedercine isfolirane kao i ovi nasi klosari sa splavova okiceni brojanicama i krstacama.Btw,pogledaj moje komentare pa ces videti da ne volim ni jedan talijanski klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Zato sto nemas argumente protiv trenutno najperspektivnijeg italijanskog odbrambenog igraca. Ma dobar je Kielini, ali je u najmanju ruku diskutabilno da je zaslužio da se nađe u timu godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Zbog cega?Sjajan i perspektivan mladi igrac koji je pruzio odlicne partije u sezoni. Mene cudi sto nije uvrsten Kaka.Jeste da igra u Milanu koji je ocajan ove sezone,ali da nema njega Milan bi bio u dnu tabele.A i objektivno je najbolji igrac sredine terena u Italiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 Ma dobar je Kielini, ali je u najmanju ruku diskutabilno da je zaslužio da se nađe u timu godine. Igra za reprezentaciju, i to Sp prvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Čekajte, zar on nije lijevi bek? Sjećam se njegovih odličnih partija na evropskom prvenstvu za mlade, nisam znao da igra štopera? Kako god, bolji je Mexes od njega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 inter je olesio onaj mrtvi, MRTVI milan bez skoro celog standardnog veznog reda (viera, dakur, figo, stankovic). milanu nije falio mislim niko (ronaldo ne igra od pocetka sezone). i posle su oni kao fol legitimni prvaci evrope i sveta. 25 bodova. ok, ako dobiju sve tri zaostale (a nece) bice samo 16... Centre Midfield: Javier Zanetti (Inter) kakva glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Čekajte, zar on nije lijevi bek? Sjećam se njegovih odličnih partija na evropskom prvenstvu za mlade, nisam znao da igra štopera? Da,on jeste levi bek.Ali u nedostatku stopera ove sezone,preseljen je na mesto stopera,gde se odlicno snasao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Navijam za JUVE oduvek.......u TOPICU Premijer Liga sam napisao za koga navijam i srce dajem....... inace kada je JUVE ispao u Seriju B i dalje sam svim srcem bodrio klub..... sad posto ne mozemo da osvojimo Skudeto ja biih voleo da budemo 2 ili 3 pa da idemo u UCL a ako ne budemo 2 ili 3 barem 4 pa da isto idemo u UCL.........znaci cilj nam je da udjemo u UCL......... ForzZzA JUVEEEEEEEEEEEE....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Da,on jeste levi bek.Ali u nedostatku stopera ove sezone,preseljen je na mesto stopera,gde se odlicno snasao. Neka, neka, treba Italiji dobrih igrača! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted December 30, 2007 Author Report Share Posted December 30, 2007 Nadam se da ce Juve sad uzeti dobra pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Ako dovedu Krauca,Balaka i Zilberta Silvu,onda ih nece biti.Iskreno se nadam da nece dovesti nijednog od ova tri papana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Ako dovedu Krauca,Balaka i Zilberta Silvu,onda ih nece biti.Iskreno se nadam da nece dovesti nijednog od ova tri papana. ma nece bre gde ce Krauca bre.......valjda nece da dovedu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Pa nedavno su njih trojicu naveli kao moguca "pojacanja"...kuku lele ako ih dovedu.Soderi sva trojica. Nedavno sam cuo da je na leto Juventus spreman za pojacanja da izdvoji 60 miliona.Trebalo bi jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Pa nedavno su njih trojicu naveli kao moguca "pojacanja"...kuku lele ako ih dovedu.Soderi sva trojica. Nedavno sam cuo da je na leto Juventus spreman za pojacanja da izdvoji 60 miliona.Trebalo bi jos. daj boze da dovedu nekog ali ne ovu trojicu.......nikako............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Maicon:"Do kraja karijere u Interu" Monday, 31 December 2007 2006. je dosao za 6 miliona eura iz Monaca i odmah sve odusevio.Douglas Maicon,26-godisnji reprezentativac Brazila i desni bek ekipe Intera.Zbog njegovih igara je i kapiten Zanetti promenio poziciju i presao u sredinu terena.Trenutno po mnogima i najbolji desni bek na svetu je zadnjih dana u centru paznje.Nije tajna da Chelsea i Real nude astronomske cifre za ovog igraca ali predsednik Moratti sve to glatko odbija. A nedavno je i sam Maicon svojom izjavom otklonio sve sumnje i strepnje navijaca Intera. "Moja zelja je da ostanem u Interu sto je duze moguce.Sto se mene tice voleo bi ovde ostati do kraja karijere"-kaze Maicon. Mediji u Italiji isticu da bi reprezentativac Brazila mogao da produzi ugovor do 2013 godine a ovaj aktuelni mu istice 2010. Maicon je karijeru zapoceo u Cruzeiru 2001 godine a od tada je skupio 28 nastupa za reprezentaciju Brazila i postigao 4 gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Van der Vart od leta u Juventusu Subota, 5. januar 2008. 12:48 Holandski reprezentativac Rafael van der Vart neće produžiti ugovor sa bundesligašem Hamburgom, već će karijeru nastaviti u Juventusu. Nemačka štampa u subotu je objavila da su "stara dama" iz Torina i sjajni igrač sredine terena već sklopili ugovor "težak" 15 miliona evra, koji će na snagu stupiti ovog leta, kada Van der Vartu ističe ugovor sa Hamburgom. Nekadašnji član Ajaksa prethodno je odbio produžetak saradnje sa sadašnjim klubom, koji mu je, prema pisanju tabloida "Bild", ponudio deset miliona evra za naredne dve sezone. Interesovanje za holandskog "vezistu" nedavno je pokazao i Čelsi, ali je ipak presudila Van der Vartova želja da se preseli u Torino. On je tokom proteklog meseca nekoliko puta izjavljivao da želi da postane član Juventusa, što mu je konačno i uspelo. "Stara dama" ne odustaje od još jednog velikog pojačanja, a to je Frenk Lampard. Ipak, na ovom polju su šanse za uspeh daleko manje, budući da su taj fudbaler i Čelsi blizu potpisivanja novog ugovora, kojim bi se Lampard obavezao da će ostati na Stamford Bridžu praktično do kraja karijere. (Tanjug/MONDO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 To je zaista sjajna vest.Van Der Vart je fantastican igrac,bas kakav treba Juventusu.Odlicno,mnogo sam zadovoljan ovim transferom (doduse,meni u manageru igra vec dve sezone )!Juve polako pocinje da stvara mocan tim,kakav mu i dolikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Bice jaka konkurencija sledece sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Extra za JUVE...........YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU........... sad ce biti bolji tim........i posto smo ispali u seriju B (znate zasto) sad nam samo treba novi igraci jer su vecina otisla i da napravimo dobar tim i sledece godine na skudeto.......... ForzZzA JUVE........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Van der Vart od leta u Juventusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts