Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jos jedno posrtanje protiv pilicara.Pa koliko vise ovaj Pepe ima kredita kod Kontea?Covek je u dosadasnjem delu sezone odigrao jedno dobro poluvreme.Ponovo vadi Krasica,i ostavlja tog maloumnika.I zbog cega onaj Elia sedi na tribinama?Covek dobio sansu 45 minuta u 6 kola,pa kako da se dokaze.Igraju kojekakvi Djakeriniji i Estigaribije,a on na tribinama.Protiv Milana igrati sa jednim napadacem je ok,ali protiv ovih papaka...zaista ne razumem Kontea.Ovo su dva izgubljena boda na njegovu dusu.

Posted

Do tada fenomenalni Kjaer napravio glupost i zato je poraz. Jebeni fašisti u posljednjoj sekundi, usralo ih. Nema veze, neka i oni vide jednom kako je pobijediti u gradskom derbiju, idemo dalje.

Posted

onaj ernanez je odlican igrac...kako je prolazio kroz ljude,lomio ih....malo se nalozio,pa se halavio u nekim situacijama,al u principu takav je kao i svaki brazilac koji zna sa loptom...mene je odusevio kako igra...dobra tekma bila,brzo se igralo,ja sam zadovoljan...kako je klose iskusno ucackao gol,losije primio,al iz kolena je lepo sutno u gol...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...