iron will Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Ово је лудило кроз које пролази свет. Боље да узму Радосава Петровића, перспективнији је.
In The Flesh Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Nocerino 2 gola za sad. Što radi vezni red Milana, efikasniji je od navale...
lemmy sixx Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Milan polako izlazi iz krize,verujem da ce se do polusezone u potpunosti konsolidovati. Juve juce laganica.Gledao sam samo prvo poluvremene,odlicno su odigrali.Po komentarima vidim da su i u drugom dominirali.No,sada sledi serija jako teskih meceva,i tu ce se videti jel Konte nekom kurcu uopste vredi ili su ove njegove price kako ekipa jos uvek nije 100% uigrana cisto proseravanje.U subote derby d'italia,treba papriku napuniti. 1
iron will Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 http://www.sportal.rs/news.php?id=61432 Мудар човек.
Night Prowler Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Nema Dutine da se javi... (Btw. dajte Tizianov danasnji prenos ) Nasao sam sam vec: http://www.youtube.com/watch?v=hib35IpxXxQ
El Karnisero Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Кад би кренули и Кјево и тако те пилићаре да добијају можда би и узели Скудето.
Јарослав Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Не да би можда узели, него нико други не би могао да их спречи. Него, нема Лемија, можда слави
Night Prowler Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Navija se sutra (tj. danas) za Bolonju i Novaru pa da paprika leti u zonu ispadanja
BLAGOJE Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 ne znam dal zbog ticijana da navijam za ili protiv milana,ne zna se jel veci kult gad gube il' dobijaju
lemmy sixx Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 KARANJE PAPRIKE ZLA NAD ZLIMA HORDE ZLA I BLUDA!!!MAJKU LI IM JEBEM USTASKU!!!!!!!!!!!! UDRI STOKU BREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Samo da vise industrija pocne da seje smrt medju pilicarima,i gde ce im kraj biti...jebali ih Kjevo,Djenova i Roma,indijanski klubovi iz podzemlja! FORZA LA VECCHIA SIGNORA!!!!SOLO JUVE BREEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! 2
lemmy sixx Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Ajd jedan trezan post...gledao sam prvo poluvreme,koje je bilo fantasticno.Podjednak odnos snaga,sjajan tempo,gomila sansi i odlicnih akcija,3 gola...odavno nisam gledao tako dobro poluvreme u Italiji.I jedni i drugi su zaista super igrali.Drugo poluvreme nisam gledao,otisao sam da locem,ali pretpostavljam da je pao tempo.Paprika cuvala rezultat. Mnogo bolje Juve igra kada su dva napadaca u prvoj postavi.Mnogo bolje.Ajdmo dalje,nastavlja se niz teskih utakmica.Sledece kolo u Napulju,tu ce biti mnogo zajebanije nego sa hordom zla.
metal guru Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Bolji ti je pijani post U pravu si, zaista se ne secam kada sam gledao tako dobro prvo poluvreme u Italiji, otvoreno, borbeno. Podsetilo me na zlatno doba pre kalcopolija. U drugom opao tempo, paprika jeste pokusavala nesto ali jalovo, ne secam se ni jednje neke njihove dobre sanse. Zakljucak:paprika napunjena, sto bi rekli iz rejdioheda- everything in its right place
Vic Rattlehead Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Milan bolji od Rome, zaslužena pobjeda. Najjači su trenutno u ligi, to je činjenica.
lemmy sixx Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Milan bolji od Rome, zaslužena pobjeda. Najjači su trenutno u ligi, to je činjenica. Koje opravdanje. http://www.youtube.com/watch?v=9l1IvtkGONY
Night Prowler Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Auuuuu jbt Kasano pretrpeo moždani udar?
lemmy sixx Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Valjda nije nista preterano ozbiljno.
Footog Qpoos Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 vrhunski napadac...nadam se da je ok,al ako je mozdani udar,onda nema leka...nisam ga gotivio zbog nadmenosti,al da je vrhunki igrac,to jeste...
Јарослав Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 http://www.mozzartsport.com/vesti/8232/zof-juventusu--cuvajte-krasica-/ Лепо речено. Што се Касана тиче, ако сам добро разумео, има неких проблема са срцем. Тј, лош проток крви до мозга, па је зато имао блажи мождани удар. Данас треба на операцију.
metal guru Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Juce je bila operacija, dobro je prosla. Ne verujem da ce se ubuduce baviti profesionalnim fudbalom.
Recommended Posts