Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma INTER je Kul.

Opet osvaja :P

A i dobro je to za juve, dobar je to klub, trebalo bi u evropi da igraju sledece sezone...

Posted

Dobro, ja ne mislim da je najbolji, i nisam njegov nego ZVEZDIN fan, i meni je zvezda najbolja. Konstatacija da je Juve dobar s moje strane treba da naidje ako nista, a onda na odobravanje sa vase strane, jer sam ja neko ko je objektivan i gleda sa strane situaciju... Wat Da Fak :) :) :) :) :)

Enivejz, dobar je to klub ;)

Posted (edited)
90' [1 - 1] A.D. Piero (pen.)

:)

ovaj juventus ko partizan :)

imaju jos slicnosti dakle, pored boje dresova i cinjenice da su i jedan i drugi klub tek drugi po popularnosti u svom gradu :)

Edited by sabre
Posted

ovaj juventus ko partizan :)

imaju jos slicnosti dakle, pored boje dresova i cinjenice da su i jedan i drugi klub tek drugi po popularnosti u svom gradu :)

Tu lice,ali je Juventus najpopularniji klub u Italiji i jedan od najpopularnijih klubova u svetu.Pre bi se mogle povuci paralele izmedju Partizana i Intera...i jedni i drugi su u senci mnogo vecih klubova,apsolutno uvek.Paprikaneri. ;)

Posted

Koliko navijaci Juventusa mrze Inter. Tu nesto ne valja.

Kako bilo, da je Inter namjestao kao Juve, sigurno ne bi bio paprikanerski i luzerski tim od 89-e i zadnje titule prije Calciopolija.

Posted

Ma da,za sve je kriv Juventus.Inter nije bio 16 godina prvak zbog Juventusa.Ma i Liverpool nije bio 17 godina prvak Engleske zbog Juventusa.I za to je Juve kriv.Inace,Juventus je namestio Obilicevu titulu prvaka Jugoslavije.Za sve je kriv Juve.

Posted (edited)

kambiaso.jpg

usput, retoricko pitanje: a ko je uopste rekao, ili bar nagovestio, da je juventus kriv za sve (sto je lemi pobrojao)? cista demagogija.

Edited by sabre
Posted
Ma da,za sve je kriv Juventus.Inter nije bio 16 godina prvak zbog Juventusa.Ma i Liverpool nije bio 17 godina prvak Engleske zbog Juventusa.I za to je Juve kriv.Inace,Juventus je namestio Obilicevu titulu prvaka Jugoslavije.Za sve je kriv Juve.

Zanimljivo glediste.

Posted
Ma i Liverpool nije bio 17 godina prvak Engleske zbog Juventusa.I za to je Juve kriv.

Не, за то је крив величанствени Манчестер Јунајтед!!

Posted

Pff,Mancester je jos gori od Liverpula.25 godina nije bio prvak sopstvene drzave.Jako je velicanstven.Do moga.

Zanimljivo glediste.

Pa verovatno tako gleda jedan prosecni navijac Intera...za sve je kriv Juventus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...