Jump to content

Recommended Posts

Posted

JAOOOOOOOOOO Juventus opet X, ali ok bar je Roma izgubila, a i Udine. Bitno je da bar Milan veceras pobedi Fiorentini ili da igra minimum X.

Inter uze titulu :no:

Posted

nema sanse, roma je sigurno druga, juventus skoro sigurno treci, a za cetvrto mesto ce da se potuku fiorentina i milan

Posted

videcemo..........ali i ja mislim da cemo ipak ici u kvalifikacije.........

jedino ako se ne desi cudo pa da roma kiksne par utakmica.........ali videcemo......

Posted

zaostajemo 4 boda.....................nije to mnogo...........moze da se desi nesto..........samo da roma kiksne.....

a pritom da mi ne kiksnemo..............

Posted

pa da i taman je roma izgubila i bili bi na samo 2 boda..............i onda bi smo imali velike sanse..........

i sad imamo........ali videcemo..........ima jos tekma da se igra...........

Posted
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=573431

Interesantno.Neznam bas koliko pametno,ali interesantno.

Da budemo iskreni, Moratijev bivsi predsednik kluba je i bio sudija u procesu protiv Juventusa, ajde sto su nas bacili u b ligu, vec su nam zamrzli oko 70-80 miliona eura. E to je problem, juventus ima manje kesha, zbog toga i dovodimo starije igrace ili igrace sa klupe. :no:

Posted

Ne brinem se ja toliko oko finansija kluba...cim su vec sada poceli da se interesuju i pregovaraju sa raznoraznim odlicnim igracima (Van Der Vart pri kraju,Maskerano,Dijego,Amauri,Barzagli,Deko...).Naravno da je sve poljuljano,jebiga,treba vremena da se stvari vrate na staro mesto,ali ne sumnjam da ce na leto doci nekoliko sjajnih pojacanja.Mene trenutno vise interesuje ovogodisnji plasman u LS,stvarno su lose poceli drugi deo sezone.Jebem ti kada i ovako slabom timu nedostaje nekoliko bitnih igraca.

Posted
Kvarezma na skeneru

Friday, 08 February 2008

Prema pisanju italijanskih medija, Inter sprema ponudu za krilo Porta, Rikarda Kvarezmu. 24-godinsnji fudbaler je bio najbolji igrac svog tima i strelac jedinog pogotka na mecu izmedju Portugala i Italije (1-3) koji je posmatrao Masimo Morati. Porto ceni svog "dragulja" na 18 miliona eura sto Moratiju ne bi bio problem da isplati s obzirom da crno-plavi traze zamenu za Figa na kraju sezone.

kvarezma i diego u junu, nikako drugacije!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...