Zagrivuk Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 napokon..........i sad samo da prestignemo romu..........i dobra sezona......... Uh dobro je, Bufon je branio za desetku
Aces High Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 da Buffon je braino svaka mu cast...........inace moj omiljein golman i ugledam se na njega............ oduvek je bio moji najbolji golman...........ForzZzA JUVE!!!!!!!!
_powerslave_ Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 I ja takodje mlogo gotivim Buffona... a kad sam bio klinac Van Der Sara sam obozavao...
Álvaro Recoba Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 (edited) Буфон рек'о да хоће да брани још десетак година. Него, то је небитно, битно је да Рома и Јуве одиграју нерешено, па да им се Фиорентина прбилижи, од Милана нема ништа, везе нема, али се провлачи. Иначе, Роналдо изгледа завршава с фудбалом. Ово што се повредио било је последица његовог фаула у нападу... Никад га нисам волео... Иначе, најинтересантнији играч Интера тренутно ми је Марио Балотели. Гледао сам примавера тим у финалу неког купа против Емполија. Није нормално колко је доминантан Балотели. Дао голчину из слободњака у финалу, и узгред најбољи је стрелац турнира са 7 голова из 6 утакмица... Поздрав свима... Edited February 15, 2008 by Álvaro Recoba
sabre Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 (edited) Иначе, најинтересантнији играч Интера тренутно ми је Марио Балотели. Гледао сам примавера тим у финалу неког купа против Емполија. Није нормално колко је доминантан Балотели. Дао голчину из слободњака у финалу, и узгред најбољи је стрелац турнира са 7 голова из 6 утакмица... zabo je i dva gola juventusu i time ih izbacio iz kupa... o seniorskoj konkurenciji pricam naravno... klinac ima tek 17 godina, bice urnebes od igraca za 2-3 godine maks. buduca mega zvezda svetskog fudbala 100%. treba ga bre vec od jeseni ubacivati sa klupe, pa ako se izbori za mesto medju 11 vec od proleca 2008. ga upariti u spicu sa ibrom gospode boze kakav bi to napad bio... ibrakadabra i super mario Inace, jos pre par godina su se interesovali za njega fiorentina, man u i barselona, ali je mario odabrao inter. Edited February 15, 2008 by sabre
sabre Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 "Ne usporedjujte nas sa prevarantima iz Juventusa" TALIJANSKOM nogometu više ništa nije potrebno za mržnju koja se definitivno rodila ili, bolje rečeno, ponovno se pojačala - između Intera i Juventusa. Sve se rasplamsalo nakon nekoliko krivih sudačkih odluka, a koje su sve išle u korist Intera na posljednjim prvenstvenim utakmicama. No, argentinski napadač Julio Cruz ne misli kako je sve programirano: "Suci griješe i uvijek su griješili. I tako će biti, ali ne možete nam uzimati naše bodove koje smo osvojili na travnjaku. Mislim da je svima jasno kako smo najbolji. Pogledajte jednu našu utakmicu i bit će svima jasno", rekao je Julio Cruz i potom se obrušio na Juventus: "Molim vas ne uspoređujte nas s tim prevarantima. Ovo što se događa nije isto. Oni su namještali cijela prvenstva i zbog toga su izbačeni u drugu ligi. Mi to ne radimo i nemamo nikakvih sličnosti. Jedna ili dvije sudačke odluke ne mogu nam takvo što prišiti na leđa. Uostalom, zar se nije griješilo i protiv nas", konstatirao je Julio Cruz.
sabre Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 gde kad ode? u penziju? i da, milan su razotkrili (oba puta) tek kad je belruskoni otisao.
lemmy sixx Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ma Morati je zapravo jedan veliki dobrotvor,desna ruka Deda Mraza.Sve sto je zaradio,zaradio je na posten nacin i nikada nista nije muljao.Tako ni Inter,klub desne ruke Deda Mraza,nikada nije namestao utakmice,potkupljivao sudije,potkradao drzavu za poreze od transfera...Inter je klub za koji navija Deda Mraz.Inter baca poklone deci kroz dimnjak za svaku Novu Godinu.
Aces High Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ma Morati je zapravo jedan veliki dobrotvor,desna ruka Deda Mraza.Sve sto je zaradio,zaradio je na posten nacin i nikada nista nije muljao.Tako ni Inter,klub desne ruke Deda Mraza,nikada nije namestao utakmice,potkupljivao sudije,potkradao drzavu za poreze od transfera...Inter je klub za koji navija Deda Mraz.Inter baca poklone deci kroz dimnjak za svaku Novu Godinu. tako je lemmy reci im........
Álvaro Recoba Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 (edited) Морати је нафташ... Нема везе ово с намештањем утакмица... Није то као Удинезе-Јувентус, нигде никад сигурније двојчице... Edited February 15, 2008 by Álvaro Recoba
lemmy sixx Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 A ti si mali patuljak,Deda Mrazov pomagac,i ti se zajedno sa njim spustas niz dimnjak za svaki Bozic i Novu Godinu,gde usrecujete decu sirom sveta sa lepim poklonima.
Álvaro Recoba Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ја не верујем у НГ... I believe in Mr Hankey, the Christmas poo... "Сад смо јачи него икад..."
lemmy sixx Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Znaci ovako: Deda Mraz = Morati Irvas Rudolf Crvenog Nosa = Mancini Mr.Hankey = Sinisa Mihajlovic Divna i srecna porodica.Koja unosi radost u domove kroz dimnjake.
kuruz Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Морати ће једном морати да оде, макар у хоризонталном положају с ногама напред.
sabre Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 morace jednom da ode kazes? wow. a ja mislio da je besmrtan. ali mozda tvoja konstatacija ociglednog ima neku skrivenu poruku koju nisam uspeo da uhvatim?
Vic Rattlehead Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Večeras Juve - Roma! Mogla bi dvojka da padne, ali Juventus je to, ko zna. Roma je trenutno bolja, ali... Biće dobra tekma. FORZA ROMA !!!!!!!!
lemmy sixx Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Roma trenutno ima malo bolji tim,ali ipak igra sa najvecim italijanskim klubom ikada. FORZA JUVE!!!
Aces High Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 FORZA JUVE!!!!!!!!!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!! PODEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...............WOOHOO sad smo na 1 bod...............bice svasta...............YEAH
_powerslave_ Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Tooooooooo... majstori... a bio sam ubedjen da cemo pobediti...
kuruz Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Браво за Јувентус, мрзим ове цигане из Рима.
kuruz Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Novine javljaju tragičnu stvar: došlo je do požara u Tottijevoj biblioteci, pa su izgorjele obje njegove knjige. On je novinarima izrazio svoju tugu zbog gubitka: "Drugu od te dvije slikovnice još nisam uspio obojati do kraja." Koje su Tottiju bile tri najgore godine u životu? Dok je pohađao prvi razred. Nakon četiri mjeseca slaganja Totti je uspio dovršiti puzzle. Sav sretan pogledao je kutiju od igre te zapazio da na njoj piše "Od dvije do tri godine". Sam je na to sebi kazao: "Pa ja sam genije kad sam uspio to složiti tako brzo." Totti ode na godišnji odmor s namjernom da skija na vodi. Na povratku suigrač Cafu ga pita: "Kako je bilo?" "Slabo", odgovara Totti ,"nigdje nisam uspio naći jezero koje ide nizbrdo." Tottijeva djevojka Ilary vidi Tottija kako sjedi na terasi sav mokar jer je počela padati kiša, te mu kaže: "Francesco, uđi unutra, pada kiša." "Pa svejedno mi je, i ovdje vani pada kiša." Novinar upita Tottija: “Kakva je vaša poruka Palestini?” Totti: “A, ništa, želim poručit navijačima da idu na stadion i podrže svoju momčad, jer inače će završiti kao Fiorentina…” Неко оставио на Индексу. Има још тога негде, читао сам и раније, али ме мрзи сад да тражим.
Zagrivuk Posted February 17, 2008 Author Report Posted February 17, 2008 :) Italija je puna viceva o Totiju --------------------------------------------------------------- Vrlo bitna pobeda Juventusa
Recommended Posts