Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa nemoraju da lazu...mozda se Juve interesuje za njih,ali nista konkretno...iako,smrdi mi sve da ce ovaj sugavi Djilardino doci u Juventus.Ajoj,zivote...PA TREBAJU PRAVA POJACANJA,A NE GOMILA LUZERA!!!JEBALI IH SISOKO,DJILARDINO I MELBERG!

OCEMO VAN DER VAARTA!!!!!

Posted
Pa nemoraju da lazu...mozda se Juve interesuje za njih,ali nista konkretno...iako,smrdi mi sve da ce ovaj sugavi Djilardino doci u Juventus.Ajoj,zivote...PA TREBAJU PRAVA POJACANJA,A NE GOMILA LUZERA!!!JEBALI IH SISOKO,DJILARDINO I MELBERG!

OCEMO VAN DER VAARTA!!!!!

TAKO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van Der Vart je stvarno extra igrac..............

Posted

majke mi.........stvarno su prosti golovi.....cccccccccccccc.............

sto mrzim kada puknemo 3:2.......ccccccccc

UCL.........mislim da cemo u kvalifikacije da idemo........nema sanse sad da idemo direktno......

Posted

A jebem ti kladionicu da ti jebem! Uhvatim Napoli - Inter 1, a puknem Valladolid - Santander 2 - 3! Nek ide sve u kurac, ko zna kad ce mi opet proci 3.35 a da nije X...

Posted (edited)
Dobro je...Juve dobio,Fiorentina popusila.4 razlike,lakse se dise.

Zdenek Grygera odigrao za desetku :da:

Edited by Misko_Lemur213
Posted (edited)

brate, mario gomez je do jaja. ozbiljno. najbolji igrac stutgarta. centarfor, nemacki reprezentativac, mislim da je bio najbolji igrac bundeslige prosle sezone. tek su mu 22 godine, znaci relativno mlad. e sad dal je klasa za najvece evropske klubove to je pitanje. nisam ga gledao, ali se o njemu prica sve najbolje. moguce da je izvikan. kao podolski do pre godinu-dve. cak, sto vise razmisljam sve vise sam u fazonu da je taj neki rad u pitanju.

2005–present

VfB Stuttgart

81 (34)

2007–present

Germany

8 (4)

da, definitivno me asocira na onog crtanog filma podolskog.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/628...mez/profil.html

Edited by sabre
Posted
brate, mario gomez je do jaja. ozbiljno. najbolji igrac stutgarta. centarfor, nemacki reprezentativac, mislim da je bio najbolji igrac bundeslige prosle sezone. tek su mu 22 godine, znaci relativno mlad. e sad dal je klasa za najvece evropske klubove to je pitanje. nisam ga gledao, ali se o njemu prica sve najbolje. moguce da je izvikan. kao podolski do pre godinu-dve. cak, sto vise razmisljam sve vise sam u fazonu da je taj neki rad u pitanju.

2005–present

VfB Stuttgart

81 (34)

2007–present

Germany

8 (4)

da, definitivno me asocira na onog crtanog filma podolskog.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/628...mez/profil.html

Iskreno,nikada cuo za tog lika.Ne pratim Stutgart,tako da nisam upoznat sa momkom.Bas cu pogledati nesto sa njim,da vidim za sta je Juve zainteresovan.

PA TO SU JEBENI DRUGOLIGASI KORUMPIRANI!!!

Da se ti barem malo razumes u fudbal,kao navijac Milana bi po ovom pitanju cutao.Milan je igrao drugu ligu zbog iste stvari,i cak se nije sledece sezone odmah vratio u prvu.Takodjer,Milan je ucestvovao u istoj aferi kao i Juventus.Nista manje.Ali je imao Berluskonija. :da:

Uputi se,smesni covece,pre nego sto pocnes lupetati gluposti.

Posted (edited)

Italijani bar imaju ljude koji odredjuju prave kazne po zasluzi, za klubove... Tako da se po tome vidi ko je stvarno korumpiran a ko nije. A i postoje utakmice na kojima je Juuve birao sudiju, protiv Milana! Sramota za Italijanski i svetski fudbal je to sto su radili u Juventusu...

A ne kazem da je Milan postena ekipa. Ja sam zbog svih tih sranja skoro prestao da pratim italijane...

Edited by EVIL DEAD
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...