lemmy sixx Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 A ne kazem da je Milan postena ekipa. Onda cuti. Nemas pravo pricati o nepostenju Juventusa.
El Karnisero Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 (edited) Cuo sam da Maldini razmislja da produzi ugovor!!! Jos samo da se vrati Kostakurta. Edited March 11, 2008 by El Karnisero
Aces High Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 da........................jos 1 godinu............... hehe ali sta ce................... ma de ce kostakurta bre on je mator ko biblija covece............
El Karnisero Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 ma de ce kostakurta bre on je mator ko biblija covece............ Za razliku od Maldinija koji je mladic.
Aces High Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 ma neka rade sta oce................mene to ne interesuje.............. mislim on je odigrao stvanro jako dobro tokom svih ovih godina i svaka mu cast............. a sad neka radi sta oce.................
El Karnisero Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Dal taj Milan planira da nekad podmladi tim? Oni su izgleda isplanirali da im Maldini igra dozivotno.
Aces High Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 haha pa izgleda............ ali kada odu ovi matorci nece vise biti taj Milan kao od pre...............
lemmy sixx Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Cuo sam da Maldini razmislja da produzi ugovor!!! Odlika pravog fudbalera je da sam sebi kaze "Mnogo sam uradio u karijeri,nisam vise ni za kurac,dosta je".Maldini to ocigledno nezna.
Aces High Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 da to jeste.............. kao sto je Eric Cantona uradio pravu stvar...................(mada on je jos mogao da igra).................. Eric je shvatio da je stigao do vrhunca karijere i tu prekinuo....................
lemmy sixx Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Ili Zidan...a ovaj prdonja ce sa 40 godina jos trckarati za tom loptom. Da ne bude zabune,ja Maldinija izuzetno cenim,smatram ga jednim od najboljih bekova svih vremena,apsolutna legenda...ali brale,on vise nije nizasta,i treba znati da kaze JEBENO JE DOSTA!
El Karnisero Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 (edited) Odlika pravog fudbalera je da sam sebi kaze "Mnogo sam uradio u karijeri,nisam vise ni za kurac,dosta je".Maldini to ocigledno nezna. Odlika pravog fudbalera je da voli fudbal,a Maldini to pokazuje. Kao sto je Jugovic igrao u Bundesligi 2. Edited March 11, 2008 by El Karnisero
Aces High Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 da treba vala.....................dosta je igrao i naigrao................ Svaka mu cast...............mnogo je pomogao i uspeo u svojoj karijeri.................
lemmy sixx Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Odlika pravog fudbalera je da voli fudbal,a Maldini to pokazuje. Pa samo to pokazuje u poslednje vreme...od kvaliteta igre nista.A u tome je poenta kada igras u velikom klubu.Alo,40 godina!!!
Џејсон Њустед Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Pa on je igrao sa Barezijem,nije mu to doslo odjednom,mislim duzina karijere,a tu je i brat Kostakurta!!!!
Melodicus Deathus... Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Pokazite postenje prema najboljem odbrambenom igracu na svetu! Covek je igrao za Milan, pre nego sto su se neke danasnje "zvezde" fudbala i rodili... A Milan kad podmladi ekipu, bice jaaaako dosadan fudbal u Italiji...
sabre Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 to je tacno isto koliko i to da kad oni igraju ozbiljno niko nema ni promil sanse protiv njih
morbid god Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ja bih, kao navijac Intera, izjavio da je Maldini ikona jednog tima i sve ono sto bi trebao da bude jedan fudbaler. Odlican i kompletan odbrambeni igrac, maksimalno korektan. Pravi vodja na terenu, van terena jedan gospodin. Kapiteni kao Zaneti, Maldini i Del Pjero nisu samo odlicni igraci, vec i kapiteni u pravom smislu te rijeci, odani timu, gospoda isl. Svrstao bih i Totija u tu grupu, da nije dzukela i covjek bez manira. I da, ne kapiram sto ovdje pojeidni prozivaju Maldinija, pa on je sad u dvomecu sa Arsenalom odgirao bolje no pojedini duplo mladji od njega. Jeste da je red da covjek vise batali, 40 godina je to. Ali ako moze da igra u dobroj formi, sto da ne. Ne vjerujem da on to radi zbog para, vec zato sto je istinski sportista, i kladim se da mu taj takmicarski duh donosi veliku satisfakciju. Znam da ce sad neko pocet da sere kako je bogatasima vazda malo para, ali oni koji imaju sportski duh u krvi, znaju da tu ima nesto vise od novca. Kako bilo,ocekujem da ove mrcine od Intera sacuvaju prednost i osvoje skudeto. Bice tesko, obzirom kako Roma igra, ali se uzdam u italijanske sudije Sto jes, pomagali su ove sezone sve ka da nece, ali i pored toga Inter je pokazao da, iako ne igra lijepo kao Roma, ipak ima taj cinizam da utakmice u kojima pati, privodi kraju u svoju korist. Za LS im ipak hvale 2 dobra igraca na sredini, neki da zamjeni istrosenog Vieiru, i jedan kreativac(ali bas svjetska klasa, tipa Lampard, Kvarezma...). Ja se nadam da ce dogodine doc i Murinjo, koji bi sa sobom povukao par igraca (mozda bas ovu dvojicu zajedno, Drogbu, Karvalja, Deka iz Barse), tako da bi taj Inter vec bio pretendent na trofej LS. Mancini jeste dobar trener, ali covjek pravi neke cudne izbore bas kad ne treba. Mada i sto jeste, izvlaci maksimum iz ovog tima i one nategnute sredine, dje jedino starac Figo ima klasu, ali i uslove za penziju.
El Karnisero Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ja bih, kao navijac Intera, izjavio da je Maldini ikona jednog tima i sve ono sto bi trebao da bude jedan fudbaler. Odlican i kompletan odbrambeni igrac, maksimalno korektan. Pravi vodja na terenu, van terena jedan gospodin. Kapiteni kao Zaneti, Maldini i Del Pjero nisu samo odlicni igraci, vec i kapiteni u pravom smislu te rijeci, odani timu, gospoda isl. Svrstao bih i Totija u tu grupu, da nije dzukela i covjek bez manira. I da, ne kapiram sto ovdje pojeidni prozivaju Maldinija, pa on je sad u dvomecu sa Arsenalom odgirao bolje no pojedini duplo mladji od njega. Jeste da je red da covjek vise batali, 40 godina je to. Ali ako moze da igra u dobroj formi, sto da ne. Ne vjerujem da on to radi zbog para, vec zato sto je istinski sportista, i kladim se da mu taj takmicarski duh donosi veliku satisfakciju. Znam da ce sad neko pocet da sere kako je bogatasima vazda malo para, ali oni koji imaju sportski duh u krvi, znaju da tu ima nesto vise od novca. Kako bilo,ocekujem da ove mrcine od Intera sacuvaju prednost i osvoje skudeto. Bice tesko, obzirom kako Roma igra, ali se uzdam u italijanske sudije Sto jes, pomagali su ove sezone sve ka da nece, ali i pored toga Inter je pokazao da, iako ne igra lijepo kao Roma, ipak ima taj cinizam da utakmice u kojima pati, privodi kraju u svoju korist. Za LS im ipak hvale 2 dobra igraca na sredini, neki da zamjeni istrosenog Vieiru, i jedan kreativac(ali bas svjetska klasa, tipa Lampard, Kvarezma...). Ja se nadam da ce dogodine doc i Murinjo, koji bi sa sobom povukao par igraca (mozda bas ovu dvojicu zajedno, Drogbu, Karvalja, Deka iz Barse), tako da bi taj Inter vec bio pretendent na trofej LS. Mancini jeste dobar trener, ali covjek pravi neke cudne izbore bas kad ne treba. Mada i sto jeste, izvlaci maksimum iz ovog tima i one nategnute sredine, dje jedino starac Figo ima klasu, ali i uslove za penziju. Ovo kao da sam ja pisao.
Melodicus Deathus... Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Ovo kao da sam ja pisao. Ti mrzis Milan!!
El Karnisero Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Ti mrzis Milan!! Najvise mrzim Partizan,a drugo mesto dele Celsi i Milan.
Aces High Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 (edited) Ja najvise na svetu mrzim partizan i zandare..................... ostale klubove ne mrzim nego jednostavno moja 3 kluba su mi sve............ i naravno nikad necu navijati za njih............. uvek sam u 3 moja kluba!!!!!!!!!!!! Edited March 14, 2008 by Aces High
lemmy sixx Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=621471 Nije lose,ali moglo bi to i bolje.Ne pominje se odbrana nigde.A to je jako potrebno.
Vic Rattlehead Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Roma-Mlan 2:1, Vučinić doktor. Milana nema sledeće godine u LŠ. Bruka...
Recommended Posts