Jump to content

Recommended Posts

Posted

Другар који навија за Интер ми рече да Манћини жели Патриса Евру. Не верујем да ће од тога бити нешто, таквог левог бека не треба продавати.

Posted
sta sad citam da flamini ide u milan, a njegov prelazak u juventus je vec bio gotova stvar.

link

To jos nije gotovo...jos nije ni sigurno da ce uopste otici iy Arsenala.

Другар који навија за Интер ми рече да Манћини жели Патриса Евру. Не верујем да ће од тога бити нешто, таквог левог бека не треба продавати.

I Juventus ga zeli...rekao je Fergi da za 13 milja moze ici.

Posted

Не верујем да ће га пустити, осим ако не планира да доведе некога на тој позицији. Ја не бих волео да он оде, јако је добар.

Posted

i da ga uzmu grejao bi klupu kivuu i igrao kup utakmice. ne kazem da je los, ali tako bi bilo. neko sranje je sa maksvelom pa zato traze jos jednog levog beka.

A la recherche gauche de métier pour épauler le Brésilien Maxwell, l’Inter Milan songerait à l’international français Patrice Evra, qui évolue à Manchester United. Sous contrat jusqu’en 2009, l’ancien Monégasque peine à trouver un accord pour rempiler avec les Red Devils. La Juventus Turin aurait aussi un oeil sur le dossier.

link

Posted

:)

to ti kazem, ni ja ne znam francuski (iako sam ga ucio u skoli), zato sam i rekao "neko sranje se desava sa maksvelom" :)

ima samo taj tekst na francuskom, jebiga :)

Posted
i da ga uzmu grejao bi klupu kivuu i igrao kup utakmice. ne kazem da je los, ali tako bi bilo. neko sranje je sa maksvelom pa zato traze jos jednog levog beka.

Кад је Манћини поремећен. Евра је тренутно најбољи леви бек у Европи.

Posted

Pa sad da je raspad nije tacno...nije neka ekstra klasa,ali je dobar i koristan.U Valensiji ocigledno nije uspeo da se uklopi,a i Valensija je ove sezone u globalu totalna katastrofa.

Posted

Jedan od omiljenih igraca. Ne racunajuci ovu sezonu,uvek je osim golova imao i dosta asistencija,a ona njegova spustanja visokih lopti na nogu saigracu mogu da donesu prevagu. Pali i levom i desnom,a o skok igri da ne govorim.

Uz njega brz centarfor profitira,koliko se samo stari Munitis bio razigrao prosle sezone u Rasingu.

Ne cudi me sto se Spaleti raspituje,s obzirom kakav je Zigic imao show te veceri protiv Rome - 2 gola i asistenciju.

Posted
Jedan od omiljenih igraca. Ne racunajuci ovu sezonu,uvek je osim golova imao i dosta asistencija,a ona njegova spustanja visokih lopti na nogu saigracu mogu da donesu prevagu. Pali i levom i desnom,a o skok igri da ne govorim.

Uz njega brz centarfor profitira,koliko se samo stari Munitis bio razigrao prosle sezone u Rasingu.

Ne cudi me sto se Spaleti raspituje,s obzirom kakav je Zigic imao show te veceri protiv Rome - 2 gola i asistenciju.

Jednom i nikad više.

Posted

Prvo da se rese onog polumrtvog Kumana,pa raspadnutog Elgere...Vilja ce garant otici,pa moraju novi tim da prave.

Nego,videh u poslednje vreme toliko eventualnih pojacanja Juvea da je to strasno.Nemogu vise ni sve propratiti.Vise neka dodje i prodje to evropsko prvenstvo,pa da se pocnu resavati te stvari.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...