Zagrivuk Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Bukvalno steta, inace voleo bi da Roma uzme titulu
lemmy sixx Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) Jebeni Milan ce se opet provuci kroz iglene usi...ova Fiorentina je stvarno neozbiljan tim. Juve popusio,al' nije ni bitno...3 mesto je sigurno,i to je to. http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=682482 U kurac! Edited May 4, 2008 by lemmy sixx
kuruz Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 http://tekstovi-pesama.com/Sladja-Djogani/...slavna/12095/1/
Melodicus Deathus... Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Sa malim zakasnjenjem... FORZA ROSSONERI!!! JEBI INTER!!!
Nimrod Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Lozis se na kurtona Inzagija?... grozno... Steta za Firencu,prvo maler sa Glasgowom,a sad ih Milan prestize...
lemmy sixx Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Sa malim zakasnjenjem... FORZA ROSSONERI!!! JEBI INTER!!! I naravno,covek i klub koji su sjebali i jedne i druge.
sabre Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Lozis se na kurtona Inzagija?... grozno... slazem se, neshvatljivo potpuno.
Geozee Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Hteli, ne hteli, Pipo je kralj.. Pricaju o njemu da je izuzetno dobar covek, a ljudi ga mrze zato sto na "lak" nacin postize golove... ni ja ga nisam nesto voleo, al ono kao, shvatio sam da nema razloga da ga mrzim... lik pumpa samo tako...
lemmy sixx Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 To je cinjenica...pravi centrarfor,covek sa savrsenim osecajem za gol.Ja ga ne volim zbog toga sto pada ko picka,siri ruke nakon svakog kurca,kurci se pred sudijom i kada zna da nije u pravu...zbog toga.Ali ga kao igraca izuzetno postujem i cenim,sjajan centarfor.Savrseno izbegavanje ofsajd zamki,sjajno pracenje igre,sjajan osecaj za gol...pravi old skul centarfor.
kuruz Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ja га јако волим, управ због начина на који постиже голове и посебно због начина прослављања истих.
Melodicus Deathus... Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Lozis se na kurtona Inzagija?... Nadji mi jednog, ko u tim godinama igra tako dobro? @lemmy: A kako je taj tvoj "covek" zajebao npr. Inter? Pustio ih je da osvoje titulu? //mozda i nisam razumeo najbolje, sta si hteo da kazes...//
sabre Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Nadji mi jednog, ko u tim godinama igra tako dobro? gabrijel batistuta. posto si rekao jednog, a i mrzi me da razmisljam sad. a eto ga i taj del pjero npr. koji igra jos i mnogo bolje btw dalje, roberto badjo itd sve igraci koji su izmislili fudbal za inzagija. @lemmy: A kako je taj tvoj "covek" zajebao npr. Inter? Pustio ih je da osvoje titulu? //mozda i nisam razumeo najbolje, sta si hteo da kazes...// pa po tom rezonu, kako ih je zajebao inzagi majke ti i sto covek pod navodnicima, da nije mozda zivotinja
Melodicus Deathus... Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Postavio sam sliku Inzagija, zato sto je dao gol Interu... On je postavio Delpiera uz komentar da je zajebao i jedne i druge... Za Milan, ok... Ispred su na tabeli, i dao je gol... Ali mi za Inter nije jesno... Baggio, Batistuta?? Gde su, bre, oni?! A ovaj "covek" dobro igra... Svaka mu cast. //"covek" -- to se ja zajebavam samo...// ///ono sto ti ne znas///
sabre Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Postavio sam sliku Inzagija, zato sto je dao gol Interu... On je postavio Delpiera uz komentar da je zajebao i jedne i druge... Za Milan, ok... Ispred su na tabeli, i dao je gol... Ali mi za Inter nije jesno... mislio je na to da je juventus pobedio i jedne i druge u prvenstvu. jel sad jasno? //"covek" -- to se ja zajebavam samo...// dobro ti zajebavanje ///ono sto ti ne znas/// pivopije.gif sta cu valjda cu nauciti pored tebe
Melodicus Deathus... Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 mislio je na to da je juventus pobedio i jedne i druge u prvenstvu. jel sad jasno? //////////////// sta cu valjda cu nauciti pored tebe Al ih je zajebao... ccc... Ne verujem da ces ikada nauciti...
Nimrod Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Ne sporim ja Inzagijev osecaj za gol,povrh svega doneo mi je mnogo fixeva na kladionici tokom karijere,nemam razlog da ga mrzim,ali ko ga jebe. Nisam u obavezi da ga volim. On je rekorder po broju najruznijih golova otkako je covek sishao sa drveta i poceo da pika loptu.
lemmy sixx Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Jeste,ali ih zabija.A 90% centarfora ih ne bi zabili,jer nemaju taj osecaj.I tu je Inzagijeva vrednost. @lemmy: A kako je taj tvoj "covek" zajebao npr. Inter? Pustio ih je da osvoje titulu? //mozda i nisam razumeo najbolje, sta si hteo da kazes...// Reci mi samo jednu stvar:kako to da je sabre shvatio u momentu o cemu se radi,a tebi treba raditi doktorsku disertaciju na tu temu da bi ukapirao? Iz dana u dan me sve vise odusevljavas.
Melodicus Deathus... Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Reci mi samo jednu stvar:kako to da je sabre shvatio u momentu o cemu se radi,a tebi treba raditi doktorsku disertaciju na tu temu da bi ukapirao? Iz dana u dan me sve vise odusevljavas. U svakom slucaju, ona izjava ti je glupa... Edited May 6, 2008 by IVL
kuruz Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Инзаги нема брзину, технику, шут, снагу, игру главом, асистенцију, али зна да увек буде на правом месту у право време и то је његова вредност. Зато и јесте најбољи стрелац у историји европских клупских такмичења. Edited May 6, 2008 by Куруз Фердинанд
Zagrivuk Posted May 6, 2008 Author Report Posted May 6, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=685444 Jao, ja sam ovo hteo jos odavno, kad bi ovo uspelo bilo bi super
lemmy sixx Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 U svakom slucaju, ona izjava ti je glupa... Sta tu glupo ima?Juve je u ovoj sezoni potukao sve vase Intere,Milane,Rome itd.To je izjava potkrepljena cinjenicama.A to sto ti(necu biti brutalan prema tebi kao Kuruz pa da upotrebim neke grube reci) malo sporije kapiras neke stvari i nisi najbistriji,nije moja krivica.
Melodicus Deathus... Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Eto vidis... Pih kakav si covek... Bas neki nadrkan tip... pihhhhhh... //da ti je onaj post bio makar malo pismeniji, lako bih ga shvatio...//
Recommended Posts