Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мени је жао што су они уопште постали прваци иједном у последњих неколико година. Ништа лепше него гледати клуб који баца огромне паре на скупа појачања и са фантастичном екипом не уради ништа.

Posted

Aу, данас сам у Блицу прочитао да се Јуве интересује за Сендероса. Мислим да је то нешто најгоре што могу да ураде, па тај мамлаз не може да чува Самија Хипију, а не Пата, Каку, Златана, Вучинића, Мутуа и остале.

Posted
Aу, данас сам у Блицу прочитао да се Јуве интересује за Сендероса. Мислим да је то нешто најгоре што могу да ураде, па тај мамлаз не може да чува Самија Хипију, а не Пата, Каку, Златана, Вучинића, Мутуа и остале.

Verovatno sto je na free transfer - u

Posted (edited)

Milan umjesto da kupuje napadače, prodaje i ovo što ima...

Đilardino otišao u Fiorentinu, Paloski pozajmljen Ređini...

Evo se opet interesuju za Etoa, nadam se da će bar Borijela da vrate...

Edited by [kinetic]
Posted

A ja hocu Molinara i Legrotaljea u Romi. :)

Citao sam...sta ja znam,nije on bas toliko los,ali definitivno Juve treba boljeg.

Posted

izgleda da je debil morati odustao od nasrija i da ovaj ipak ide u arsenal... a decko izjavljivao kako mu je san da igra sa ibrahimovicem :no::udri:

Posted

Манингер је добар голман.

Него, сад играју Рома и Интер финале купа. Злате не игра. Ваљда ћемо да се осветимо за прошлу годину...

И даће Бог да Мурињо дође у понедељак...

Posted
Da se useres od pojacanja...u tri lepe.

Хаха, ако их стварно интересује штопер стар 38 година, онда треба да их врате у Серију Б.

Posted

sto kaze neko u komentarima, retard izvodi drugi tim protiv rominog prvog...

hocemo murinja i hleba!

Posted

pele je stvarno odlican svaki put kad dobije sansu.

himenez je bio sjajan u prvom delu sezone dok je igrao, posle je nekako manje dobijao sansu.

inace, potpisao je ugovor, nije vise pozajmljen.

stankovic, sta reci, nije mi jasno kako za njega ima mesta u interu. valjda ce murinjo da ga stavi na transfer listu ako dodje.

sve u svemu, startnih 11 za sledecu sezonu bi trebalo da izgleda otprilike ovako:

zulio cezar

maikon, kordoba, samjuel, kivu

zaneti, kambiaso, viera, hleb

zlatan, baloteli/kruz

rezerve:

toldo

maksvel, materaci, rivas tajson, burdiso

pele, himenez

suazo, krespo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...