lemmy sixx Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Da,da...a silne titule su im pale sa neba. Pa dobro, mislim da je moralo bolje, ali sad kako je, tako je. Nadam se samo da mladi neće doživjeti sudbinu Palladina. Naravno da je moralo bolje!Ali prelazni rok jos traje,mozda ovi nesposobnjakovici dovuku jos nekoga. Da li ce doziveti sudbinu Palladina,ne znam,to ce vreme pokazati.Ali za Giovinca sam siguran da ce se dokazati.
Vic Rattlehead Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 (edited) Pa je li otšao Đorđo iz Juventusa? P.S. izgleda da Mutu ostaje u Firenci. Juče Fiorentina odbila ponudu. Edited July 24, 2008 by Vic Rattlehead
lemmy sixx Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Koji Djordjo?Kjelini?Naravno da nije.Daleko bilo!
Vic Rattlehead Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Ma da, Kielini. Neka, drago mi je što je ostao, volim tog igrača. Zajedno sa Akvilanijem, De Rosijem i ostalim predstavljaće okosnicu Italije u Južnoj Africi.
lemmy sixx Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=790481 Mnogo bih voleo da ga vidim u Juventusu,ali mislim da je ovo previse para.Za te pare mogu dovesti Van Der Varta ili Dijega.
Zagrivuk Posted July 27, 2008 Author Report Posted July 27, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=793550
lemmy sixx Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Dobro igraju u pripremama.Amauri je vec poceo resetati,na svakoj utakmici da gol.Sjajno pojacanje,Juventus trenutno ima najjaci napad u Italiji.Raduje me i sto Jakinta igra jako dobro,isto zabija.Eto,vidim da se i taj toliko omrzli Poulsen dobro pokazao,i namestio jedan gol.Ali i dalje Juventusu nedostaju jos dva igraca:levi bek (onaj Molinaro je los do jaja) i naravno centralni vezni,kreativac.
Vic Rattlehead Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Dobro igraju u pripremama.Amauri je vec poceo resetati,na svakoj utakmici da gol.Sjajno pojacanje,Juventus trenutno ima najjaci napad u Italiji.Raduje me i sto Jakinta igra jako dobro,isto zabija.Eto,vidim da se i taj toliko omrzli Poulsen dobro pokazao,i namestio jedan gol.Ali i dalje Juventusu nedostaju jos dva igraca:levi bek (onaj Molinaro je los do jaja) i naravno centralni vezni,kreativac. Jako je diskutabilno da li je to najbolji napad. Zamisli Kaku, Ronaldinja i Pata ako budu svi u formi? Uz to, bez dobrog kreativca, čak i da vam jeste najbolji napad, nećete daleko dogurati.
lemmy sixx Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Kaka i Ronaldinjo nisu napadaci,o ti neuki covece.JUVENTUS,SLEJER,MOTORHEAD,AZIJA KARERA I CRVENAAAAA ZVEZDAAAAA!!!!VORSIPPPPP!!!!
Vic Rattlehead Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Kaka i Ronaldinjo nisu napadaci,o ti neuki covece.JUVENTUS,SLEJER,MOTORHEAD,AZIJA KARERA I CRVENAAAAA ZVEZDAAAAA!!!!VORSIPPPPP!!!! 1. Nemoj pijan da pišeš. Ako se već napješ, skači, divljaj, hvataj žene, pjevaj, nemoj piti pred računarom. 2. Nisu napadači po vokaciji, ali itekako znaju da odu u napad i daju golove. Zajedno sa Borijelom, Patom i Inzagijem, ako budu u formi, pa recimo samo da nijednoj odbrani ovoga svijeta neće biti svejedno.
vudun Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Ševčenko se ovog puta sigurno vraća u Milan ... i više im apsolutno ništa ne treba! Inzaghi Pato Shevchenko Kaka Ronaldinho ... biće ovde all-star otimačine za loptu, ko će prvi da ga zabije.
lemmy sixx Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 1.Iz kafanice pred komp da se izrazi vorsip. 2.Njima treba jos jedan klasicni napadac,posto je ovo objektivno kurtonski napad.Pipo ima 100 godina,Pato je jos klinja koji nije ni blizu svog maksimuma,a Borijelo je prosecan napadac koji je jos uz to i povredjen.
lemmy sixx Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=795793 Nisam zadovoljan sa ovom vescu.
lemmy sixx Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Opet ga ucacka Jakinta.U odlicnoj je formi.
vudun Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Link Sad me i ne čudi što mu karijera godinama unazad propada silovito. A bio je jedan od simpatičnijih igrača Juventusa - bruka.
krchulj Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 ti propadaš, ti propadaš, jer se drogiraaaš!!!
Guest Lukas Ацовић Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 pa zna covek sta valja... ШмрК!
sabre Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) arsenal - juventus 0:1 sinoc, milan - sevilja 0:1 Edited August 2, 2008 by sabre
lemmy sixx Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 A malo si zaboravio na rezultat Juventus-Inter od pre neki dan,je li paprikaner?
sabre Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) hehehe ma nisam, ali to je bilo pre cirka nedelju dana, a tad nisam ni bio tu.. a i tim trofej je potpuno nebitan, igra se po jedno poluvreme itd prave stvari tek slede, za mesec dana ako nista drugo, bice zajeban pocetak prvenstva, interu su prva cetiri stopera povredjena (kordoba, samjuel, kivu, materaci), kao i vijera (koji je stalno povredjen), a i zlatan je rovit bice povuci potegni za sastaviti odbranu, citam danas da ce dovesti rafu markeza iz barse, pozajmica na 6 meseci bi bila pravo resenje cini mi se Edited August 2, 2008 by sabre
lemmy sixx Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Moram da izrazim totalni vorsip jedinstvenom,neprevazidjenom i galakticnom klubu.Samo napred do krajnje pobede!!!FORZA JUVE BIANCONERI!!!!!
lemmy sixx Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=803707 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=804583
Recommended Posts