Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Valjda ce se napokon setiti da kretenu Ancelotiju uruce jedan mas'an otkaz. Evo mogu da dovedu Zemana mesto njega. Pa i on bi imao bolje rezultate.

Edited by Nightfall
Posted

1363amauri_juvevs.jpg

Bravo care!

Zadovoljan sam igrom Juve-a.Cvrsto i konkretno.Svidja mi se ova kombinacija u odbrani,i mislim da bi Ranijeri trebao i da se drzi toga:Kjelini i Melberg na stoperima,Grigera i De Ceglie na bekovima.

Posted (edited)

Mnogo, mnogo dobi Italijani ove godine, vraćaju se veliki igrači na Apenine...

Juve koji ponovo cilja Skudeto, Lacio preporođen, Napoli oduševljava, Đenova vratila Milita...

Oni od kojih se najviše očekivalo su najviše razočarali za sad - Milan, Roma i Fiorentina...

Koliko god volio engleske klubove, kao i mnogi sa ovog foruma, italijanska liga je uvijek bilo kao domaće prvenstvo na ovim prostorima i ove godine se vraća bolja nego ikad ;)

Edited by [kinetic]
Posted

Jувентус је једина екипа у Серији А која игра занимљив фудбал. Гледао сам Јуве - Удине и стварно су ми се допали.

Posted

24972_hp.jpg

e to je gol.

mancini igra kao zver, bio je medju najboljima na svakoj tekmi od pocetka sezone, velika glupost rome sto je pustila takvog igraca...

Posted

malo je rano da bi se bilo ko "zadnji smejao"... :mhihi:

to ce moci da se kaze u junu...

gradski derbi za nedelju dana!

Posted

AMAURI JOS JEDNOM!

Covek isplacuje svaki euro ulozen u njega...strasan napadac.Jakinta i on su zaista jako dobar tandem,i oni bi svaku utakmicu trebali biti starteri.

Onaj nesretni Molinaro opet igrao u prvoj postavi,i bio je totalna katastrofa.Zasto ga Ranijeri toliko forsira?Pa jebote,u svakoj utakmici ga menja zato sto je uzasan.Gde se moze videti da ti u svakoj utakmici menjas beka?Jebote.Skloni ga u kurac i dovidjenja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...