Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma moze i 35.kolo da bude,Inter i Milan ce uvek biti 2. i 3. klub u Italiji.

Inace,Ronaldinjo ponovo fascinira.Gol je sjajan.Kakav pas je dao za Kaku,skoro sa pola terena,i onda je utrcao u sesnaesterac i zabio gol.Stvarno je najjaci.

Posted

Pa nije bas da ubija,posto bi za to morao imati kontinuitet dobrih igara,a to jos uvek nema,ali definitivno se polako vraca.Sto mi je drago.Jes' da igra za Milan,zakletog neprijatelja najveceg kluba u Italiji,stare dame iz Torina,ali steta bi bila da takav genije propadne.A juce je uradio nesto sto kojekakvi Ronaldo,Mesi,kurci/palci...mogu samo da sanjaju.

Posted

Boli ga kita.Lik je car.Uvek mi je bio nekako simpatican.Skroz je cool lik,uvek nasmejan,nekako dobrocudan...dok je pijancio po Barseloni,svi konobari su govorili da je izuzetno ljubazan i spusten na zemlju,i cesto sa njima pije i zajebava se.Deli autograme deci,slika se...zabole ga kita.Super lik.E sad jebiga,on je tipicni Brazilac,dosao iz siromastva,nikada nije imao pare,zaradio veliku lovu i onda je isplivao onaj njegov juzno americki temperament.Ali,mislim da ce se vratiti na stari put.Jedno je cinjenica:Ronaldinjo je,uz Zidana naravno,najbolji fubaler koji se pojavio nakon Maradone.Eventualno bi se tu mogao dodati Ronaldo (ne ovaj napirlitani portugalac,vec debeljuca genije).I mogu da ga mrze koliko hoce,on je jebeni genije.

Posted

Divno,posle povrede Legrotaljea,povredio se i Kjelini.U picku materinu.Sada ce protiv Palerma stoperi biti Melberg i Knezevic.Sunce ti jebem,samo da ne useru nesto.

Posted

Нисам веровао да ћу икада чути фана Јувентуса да кука због тога што је Легротаље повређен. :)

Posted (edited)

Koja je rupa onaj Karizo, to je nemoguće, ljudi moji...

Evo šta je primio, pogledajte taj trud, tu želju da se odbrani!

http://rapidshare.com/files/150891065/1-0_LECCE.avi.html

Ne toliko loša partija Lacija, s obzirom na veliku kišu i Leće koji se branio čitav meč, ali ipak dosta promašaja (Fođa i Pandev) prečka Kolarova iz slobodnjaka... Zarate se slabo kretao, Pandev pokušavao da to nadoknadi, ali ne ide...

I onda u igru ulazi Simone Inzagi i iz prvog kontakta sa loptom u 89. minutu postiže gol za izjednačenje :mrgreen:

Edited by [kinetic]
Posted
Pa nije bas da ubija,posto bi za to morao imati kontinuitet dobrih igara,a to jos uvek nema,ali definitivno se polako vraca.Sto mi je drago.Jes' da igra za Milan,zakletog neprijatelja najveceg kluba u Italiji,stare dame iz Torina,ali steta bi bila da takav genije propadne.A juce je uradio nesto sto kojekakvi Ronaldo,Mesi,kurci/palci...mogu samo da sanjaju.

Mesi je genije,jedino jos neko da mu objasni da ne moze da se useta u gol.

Posted

sta kazete za zlatanov gol sinoc protiv bolonje?

gol dosadasnjeg dela sezone u svim takmicenjima sigurno, a verovatno i cele sezone.

bolestan gol.

Posted

Koliko god ne voleo Inter, H. Zanetija cu uvek postovati, a Zlatan je jebeni kralj!

Taman kad sam se ponadao da se Roma malo vratila... kita.

Posted

Moja kukanja po pitanju Knezevica su bila poptuno opravdana.On je za Empoli i Redjinu,ne za veliki Juve,jebali ga Seko i Ranijeri.Uprava napolje,Ranijeri mrs u pizdu materinu!

Posted
sta kazete za zlatanov gol sinoc protiv bolonje?

gol dosadasnjeg dela sezone u svim takmicenjima sigurno, a verovatno i cele sezone.

bolestan gol.

Видео сам на Индексу, нисам могао да верујем шта је урадио.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...