Jump to content

Recommended Posts

Guest YaMa again
Posted
giemme-04-08-juventus-enamel-pin-badge.gif

stadiodellealpi71000cb7.jpg

Dejvid Bekam novo pojačanje Milana :mrgreen:

Za sad kao pozajmljen igrač dolazi u januaru, do kraja sezone, a Galjani želi da potpišu trajni ugovor ...

Одвратан ми је, мрзим га! Не знам само зашто се све моје другарице ложе на њега ?!?!? :udri:

Posted (edited)

jebo vas tiram

zadnje tri godine je grejao klupu i tribine u barsi

dobar je bio u juveu i parmi ali ne toliko koliko se vi primate

edit

dobro, za reprezentaciju je odigrao 142 utakmice, istina

i tu je malo pokvario utisak na ovim zadnjim tekmama gde je bio ubedljivo najgori na terenu

Edited by sabre
Posted (edited)

Dejvid Bekam novo pojačanje Milana :mrgreen:

Za sad kao pozajmljen igrač dolazi u januaru, do kraja sezone, a Galjani želi da potpišu trajni ugovor ...

Navijam za Milan jos od 90-tih ali ako nastavljaju da kupuju sve zive kao Real, Inter ili lsicni baljezgarosi odustacu..

Sedorf, Pirlo, Maldini, Kaka, Gatuzo, Sevcenko, Inzagi, mali Pato...

Ima toliko dobrih i kvalitetnih igraca, nema potrebe da uzimaju te "uobrazene zvezde" koje idu iz kluba u klub jer im je zinulo dupe za pare.

i Ronaldinja su kupili, ajde djene djene, za te pare mogao je i vise da pokaze..

Edited by KirK-84
Posted
jebo vas tiram

zadnje tri godine je grejao klupu i tribine u barsi

dobar je bio u juveu i parmi ali ne toliko koliko se vi primate

Bio je sjajan.Ne kenjaj.

A u poredjenju sa Meksesom je doktor nauka.

Posted

(nastavak sa teme premijer liga)

inace, po tim tvojim merilima je npr. djenova veci klub od rome ili fiorentine.

prica zavrsena argumentovanim cinjenicama :)

dalje, kakve ima veze ko je onaj koji govori (da li je fan intera, notingem foresta, cukarickog ili rudara iz pljevalja)? vazno je da li je tacno ono sto govori, i jedino na to se odgovara.

ali ajde neka ti bude, nije to toliko bitno.

Posted

Ali problem je sto nije tacno ono sto govoris.Liverpul jeste (jebote zivot,sada moram offtopic raditi i ovde :) ) najveci engleski klub.A to da nemas pravo govoriti nista je zajebancija,moram te malo zajebavati paprikaneru. ;) Zapravo sam mislio da je klub za koji ti navijas prosao kroz isto,i da je malo glupo da se ti smejes nekom drugom klubu po pitanju toga.Eto.

Procitaj na premier liga topicu zadnji reply pa odgovori ovde.

A ovo za Bilica ni ja ne verujem,ali nista me ne bi cudilo od ove retardirane uprave.

inace, po tim tvojim merilima je npr. djenova veci klub od rome ili fiorentine.

prica zavrsena argumentovanim cinjenicama :)

Nemam pojma koliko Djenova ima trofeja,ali ukoliko ima vise,naravno da je veca i uspesnija.To nisu moja merila,to su jedina merila!Pa po cemu se meri uspesnost kluba nego po trofejima i rezultatima?To je jedino merilo,i ono sto izdvaja veliki klub od malog.

Posted
A to da nemas pravo govoriti nista je zajebancija,moram te malo zajebavati paprikaneru. ;)

ma razumem to :) , nego sam mislio samo da se ne moze to koristiti kao argument..

Posted
Kad god gledam Inter oni igraju katastrofalno

Pa vecinu utakmica koje su dobili ove sezone je bilo na jedan gol razlike (1:0 - 2:1).. bilo je vreme da i njih neko sjebe.

Forza Redjina! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...