lemmy sixx Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 I sto je mnogo bitnije: http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=957258 A jos da se doda i ovo: http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=956307 Cisto sumnjam da ce on doci,ali eto,pise se svasta. Takodjer ima dosta povezivanja i sa Afelajem.
El Karnisero Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Partizan left-back Obradovic has been touted as the 'new Roberto Carlos' for his impressive speed and attacking wing-play. Ako je on novi Roberto Karlos onda je Stamenkovic novi Bufon. A ovo za Benzemu,bolje im je vezni red i odbranu da krpe.
lemmy sixx Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Pa kada bi dosli Dijego i Afelaj,to bi bilo mnogo vise od krpljenja.Uz Sisoka,Djovinka i Kamoranezija,to bi bio fenomenalan vezni red.Za odbranu se nista ne prica...sem Obradovica i Zirkova.Ja licno bih mnogo vise voleo ovu drugu opciju.
lemmy sixx Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Djenova je sprasena sa 4 komada.Deoba prvog mesta,barem do sutra.
Vic Rattlehead Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 U nedelju Roma-Lacio. 3 boda da spasimo sezonu.
vudun Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ја бих рек'о да је Златни добио неко гадно угануће десне ножице.
vudun Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 И то поприлично одвратна боја. Гарант је поцепао ''позлаћене'' копачке, па је метнуо на ноге ове пилићарске.
Vic Rattlehead Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Kako igra jeb'o mater svoju...
sabre Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 sledece subote derbi italije juve se konsolidovao i uhvatio formu, nece biti lako s druge strane konacno igraju samuel i kordoba kao tandem stopera, sinoc protiv palerma sigurna pobeda na strani protiv dobre ekipe nadam se pobedi. veceras rimski derbi
vudun Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=AcyrtFz8Twk...feature=related
deadsy Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 sledece subote derbi italije juve se konsolidovao i uhvatio formu, nece biti lako s druge strane konacno igraju samuel i kordoba kao tandem stopera, sinoc protiv palerma sigurna pobeda na strani protiv dobre ekipe nadam se pobedi. veceras rimski derbi Kordoba ima diskvalifikaciju za Juve zbog onog zutog protiv Palerma. Kako njemu ponekad ne radi mozak, iako ima nenormalne predispozicije.. ocekujem stopere burdisa i samjuela, mada ne znam jel gori materaci od ovog argentiskog brava. Jedino je samuel dobar tu, ali je odigrao tek 2 utakmice posle godinu dana pauze. Znaci, situacija u odbrani je katastrofa obzirom da fale kordoba i kivu. Ako Interu zakaze Kambijaso i dozvole im da razviju igru, ajde zdravo Inter. Vec vidim irvasa od burdisa kako pravi nepotreban faul na 23 metra od gola, a onda slijedi kazna doktora fudbala Kako bilo, uzdamo se u Ibru i Maikona, a valjda zablistaju vise ta pojacanja Kvaremza i Mansini. Vakat je! Forza Inter
lemmy sixx Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Vec vidim irvasa od burdisa kako pravi nepotreban faul na 23 metra od gola, a onda slijedi kazna doktora fudbala Ako se bude pravio faul u tom delu terena,cika genije ce resiti stvar. Ja ocekujem tvrdu utakmicu...Juve je u odlicnoj formi,i kompletniji u odnosu na prethodne utakmice.Grigera i Kamoranezi spremni,sto je jako bitno Sisoko nije suspendovan...ako Del Genije i Amauri budu primali dobre lopte,gol je neminovan. U svakom slucaju,tvrdo i neizvesno. FORZA JUVE,FORZA VECCHIASIGNORA!
deadsy Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Sve zavisi kako se udje u utakmicu. Juventus je ekipa sa najvise karaktera, i to moze biti presudan faktor. Ali opet, najvise toga zavisi od samog Intera. Ako odigraju kako bi trebali sa svim svojim potencijalima, onda mislim da Juve tesko moze da odoli na Meaci. Sjecam se proslogodisnje utakmice u Torinu, Inter je prakticno dominirao i dopustio Juventusu da izjednaci iz jedne od rijetkih sansi. Sa druge strane, u onoj drugoj utakmici je lako mogao da gubi 3-0, da bi na kraju zamalo izjednacio na 2-2 onim udarcem Manisha u stativu. Prosto nema pravila, samo je pitanje da li ce objektivno bolja ekipa u ovom momentu(Inter) to i pokazati. A mislim da u ovako velikim utakmicama veliku ulogu imaju i treneri, koji motivisu ekipu i cuvaju da momci ne 'izgore' u prevelikoj zelji itd. Murinjo je za sad pokazao da defanzivno umije da postavi ekipu do perfekcije, ali ima velikih problema u napadu. Posebno se to vidjelo protiv Milana, gdje bespotrebno trpa napadace, pa sto bude. Mada, ta utakmica je obiljezena onim golom Ronaldinja koji je stigao poslije nedosviranog ofsajda Kake, sto je bitno poremetilo ritam ekipe. Ipak svejedno, 45 minuta drugog poluvremena je proteklo u nekakvim stihijskim napadima i bunarenju. Anceloti je definitivno dobio taj duel, vidjecemo kako ce Ranijeri postavit ekipu.
El Karnisero Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Vec vidim irvasa od burdisa kako pravi nepotreban faul na 23 metra od gola, HAHAHA irvas! Ja ne znam koji ce kurac ta budala Interu.Jeste borben ali koliko god da je borben strasno je glup i ne razmislja ni sekund. Ajde sto ga Interu trpe ali zasto ga zovu da igra za Argentinu?
deadsy Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Burdisa zovu kad namjestaju utakmica. Nema rizika, samo mu kazu da igra najbolje sto umije. Walter Samuel je doktor za njega, steta sto je imao dugu pauzu zbog povrede. Ali sad se vratio, jachi od kordona
El Karnisero Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Burdiso je konjina a Samuel je dobar,mada ga ne forsiraju u repki.Ne znam zasto stopera vecito igraju kreteni kao Hajnce,Burdiso... a Gonzalo,Garaj,Kolocini,Samuel ne dobijaju sansu.
sabre Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 samuel ne dobija sansu? ima upisane 54 tekme u dresu reprezentacije
El Karnisero Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Nije igrao na svetskom a ni od svetskog.Igrao je stalno dok je u Romi bio.
Recommended Posts