Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bas ih se nadavao :bigblue:

2003–2005

2005–2006

2006–2007

2007–

River Plate

Corinthians

West Ham United

Liverpool

46 (0)

17 (0)

5 (0)

39 (1)

2003–

2004–2008

2003

Argentina

Argentina U23

Argentina U20

45 (2)

18 (0)

22 (1)

Posted
Prosto me muka kad vidim u argentinskoj postavi Maskerana i Gaga, dok Kambijaso sjedi na klupi.. tako nesto je najavio Maradona, sto je vec sproveo na prijateljskoj protiv Skota.

Ni meni nije jasno kako je Kambijaso izostavljen.On je realno tu najbolji.

Maskerano je u svakom pogledu bolji od Kambijasa , univerzalniji je , fizicki bolje pripremljen... , a sama cinjenica da igra u vecem klubu od Intera , to i dokazuje.

Hm,ne.Veci klub pih...Kakve to veze ima.A kad smo kod toga Inter ima jaci tim.I Kambijaso je bolji,bolji je u odbrani a u napadu je malo gori ali ukupno Kambijaso je malcice bolji po mom misljenju.

vrh su i kambijaso i maskerano.

sto se tice gatuza, maskerano ipak ima puno bolju tehniku, zna da sutne, da doda, da bude opasan po gol itd.

Naravno. :da:

Posted (edited)

kako bre maskerano bolji u napadu da ga jebem??? u napadu je sigurno kambijaso bolji, korisniji i opasniji. pa pogledaj samo broj postignutih golova.

u kvarenju/presecanju/defanzivi su egal, mada ne verujem da je maskerano ikada u karijeri igrao stopera :)

kambijaso naravno jeste.

sve u svemu, obojica sabijaju, mozda i dva najbolja zadnja vezna trenutno u evropi.

iako prilicno dobar, gago je tu najslabiji, od njih trojice.

Edited by Cmaaa'
tema - serie A. :)
Posted
:) :) :)

A i ti kad lupis,lupis da se zemlja trese.

jok nego je mozda pakao na dele alpiju koji zjapi prazan i na derbi i na evropskim utakmicama?

sad ste se vratili na komunale pa je situacija za nijansu bolja ali jedan fan juventusa koji je godinama igrao na sramno praznom stadionu ne bi smeo da se podsmeva atmosferi na drugim stadionima.

Posted

A i ti si pacenik,odmah po Juventusu. :)

Naravno da je takva situacija,i ja ne sporim.Ali nisam ja taj koji je poceo srati o paklu Komunalea,vec ti o paklu Meace.A to je cista glupost.Kakav crni pakao Meace,sta pricas ti?Poluprazne tribine,navijaci kurtoni...kakav crni pakao?Ne lupetaj svasta.

Posted

@sabre i lemmy

Najveci broj ljudi peva te stvari da bi provocirao protivnika, retko ko je zaista bolestan da zaista misli te stvari. Da li stvarno želite da Glodari jedu govna zato što je Zvezda šampion? Ja ne. Da li pevam to kad odem na utakmicu? Naravno. Dobra je i ona za Burnley, poznat po pederima: "Does your boyfriend know you're here, does your mather know you're queer?

knows, htedoh da napisem..

Posted

Najveci broj ljudi peva te stvari da bi provocirao protivnika

jasna je stvar koja je funkcija takvih skandiranja, ali neka granica bi po meni ipak trebalo da postoji.

ovi primeri su sasvim ok, ali ono skandiranje kigenu nedelju dana nakon sto mu je umro cale - ne. ili npr. vredjanje petogodisnje kcerke ili zene. ili npr. rasisticko skandiranje.

nije to bolesno, nego jadno.

cilj je da dekoncentrises i isprovociras protivnika, ali ne bas po svaku cenu i ne birajuci sredstva. granica ipak postoji.

Posted

To su Sikovi (ili kako se vec kaze).

poluprazne tribine? au. mozda protiv redjine i kijeva. raspitaj se koliko ima samo prodatih sezonskih karata.

Ma kakve bre sezonske karte,gledam njihove tekme...i koju god da sam pogledao,tribine su bile polu prazne.A pored toga,pakao dolazi i od strane navijaca,a Interovi navijaci su kesa.Kakav crni pakao,lupetas.Na svim zabarskim tekmama su polu prazne tribine,navijaci kesa (sa izuzetkom nekoliko) a stadioni rupcage.

Posted

Kakva dva gola padose u derbiju...prvo akcija Kruz-Maikon-Muntari (ne volem Inter nikako, al respect za akciju, kao i za Murinja i Kruza :rockdevil: ), a zatim kontra udarac na drugoj strani Laveci-Zalajeta-Laveci...dobra tekma, igra petom prolazi samo tako

Posted (edited)

Unbelievable Muntari backheel flick goal! 30/11/08 Inter 2 - 0 Napoli

malo slabije je maikon centrirao, tj malo jace :) i iza ledja, ali je na kraju ispalo ok, zahvaljujuci spretnosti i bravuri muntarija. kruzu isto kapa dole za ovaj potez petom, pokazao je majstorstvo jos jednom. muntari stvarno pomalo podseca na davidsa, nadam se da ce i stasati u igraca te klase.

veceras FORZA PALERMO, da se odlepimo na +6 ili +5.

--

Edited by sabre
Posted

Vezni igrač Juventusa Mauro Kamoranezi propustiće derbi sa Milanom 14. decembra zbog povrede ramena zadobijene u meču Serije A sa Ređinom.

Trener 'stare dame' Klaudio Ranijeri izrazio je žaljenje što neće moći da računa na reprezentativca Italije i dodao je da je u ovom momentu potpuno izvesno da će Kamoranezi propustiti derbi sa 'rosonerima'.

Kamoranezi je zbog provreda propustio dobar deo prošle sezone, a i u novom šampionatu je usled zdravstvenih razloga izostao sa dosta utakmica.

Posted

Uprkos pobedama, oba tima su optimistična pred meč, dok je svoje uzbuđenje javno izrazio vezni igrač Milana Ronaldinjo, koji "ne može da dočeka da se sastane sa svojim idolom, Alesandrom Del Pjerom".

"Ovo će biti prvi put da igram protiv Juventusa u karijeri. Čak i kada sam ih gledao ranije, uvek sam verovao da su veliki tim, sa odličnim igračima i neverovatnim navijačima. Činjenica da ću igrati protiv njih za mene predstavlja čast", rekao je Brazilac.

Ronaldinjo je dodao i da očekuje odličan meč, pošto smatra da su oba tima u dobroj formi.

"Naravno da očekujem odličan meč. Kad god igraju dva velika kluba, možete da očekujete spektakl. Uostalom, Aleks (Del Pjero) je moj idol. Čovek izvodi slobodne udarce bolje od mene, i uopšte mi nije problem da to javno kažem. Trajektorija njegovih lopti je toliko nepredvidiva, da ne bih znao kako da se postavim, da sam kojim slučajem golman", dodao je.

izvor b92.net. b92.net

Posted

Jebiga,covek je realan.

A vezano za tekmu...bice cvrsto,tipicno zabarski.Slabo cemo se mi tu fudbala nagledati.Takodjer ocekujem 1-2 gola maksimalno.

FORZA JUVE!!!

Juventus2.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...