sabre Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 da da, bila je ta vest jos pre 2-3 dana... zanimljivo u svakom slucaju, a da li ce ista biti od svega, videcemo... u juventusu bi bio rezerva, a verovatno i u romi, tako da bi mu bilo pametnije da nadje neki za nijansu slabiji klub...
WindrideR Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Uh, sto mi je krivo sto ih nije zesce rastrtio Juventus!!
KazimKazim Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Svaka cast crno-belima, zasluzena pobeda ...jebem ti smrdljivog Zambrotu
lemmy sixx Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Ovo je bilo prvoklasno karanje!Sve je bilo kako treba,samo da onaj drugi glupi gol nisu dobili.Ali nema veze.Kjelini i Sisoko standardno,fenomenalno!Carevi.Amauri bez komentara...covek je neverovatan.I Ranijeri mora shvatiti da je De Ceglie momcina za prvu postavu bez razmisljanja. FORZA JUVE!!! Uh, sto mi je krivo sto ih nije zesce rastrtio Juventus!! Pa moglo je biti jos,pre svega Del Genijeva stativa i ona Jakintina sansa pred kraj.To su bile bas 100% sanse koje je bilo teze promasiti nego pogoditi.Ali dobro,i ovako je odlicno.
METAL Man Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Ma onaj sudija je sve zasrao! Svira penal u 15min.. naravno posle Milan mora da napada kao muva bez glave pa je i za ocekivati da primi jos 2-3 gola kada mu je pola ekipe u napadu.. A onaj Ambrozini sta je promasio.. jeee.. znaci sa 5m sa glavom preko gola - koji supak. Zasluzena pobeda Juvea.
Zagrivuk Posted December 14, 2008 Author Report Posted December 14, 2008 FORZA JUVE! Zasluzena pobeda!
sabre Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 ovaj tuzni shugavi milan je tek treci iako ne igra ligu sampiona i iako su se najvise pojacali letos koji jadnici bravo za juve, cestitke
Zagrivuk Posted December 14, 2008 Author Report Posted December 14, 2008 (edited) Mislim da je cetvrti, Napoli je treci Edited December 14, 2008 by Miskoni
METAL Man Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Isti su, mislim da Napoli ima bolji gol razliku..
lemmy sixx Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 A dobro,to je sada nebitno,tek je polusezona.ima jos da se igra,ko zna kako ce na kraju zavrsiti.
sabre Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 voleo bih da zavrsi (u okviru realnog, naravno) inter napoli juventus fiorentina/roma
lemmy sixx Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 I ja bih voleo da Napoli igra LS,to bi bilo zanimljivo.Ali ovaj raspored mi se ne svidja.Naravno. Ja bih voleo: 1.Juventus Ostalo nebitno. Ali posto ce to biti jako tesko,2. pozicija ce biti isto tako super.
METAL Man Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Pa s' obzirom da je Milan imao 7-8 pobeda za redom, pa je opet zasrao sumljam da ce biti prvi.. Juve je u usponu forme, mada mislim da jos uvek nisu spremni da budu prvaci, Roma je zasrala losim igrama na startu sezone tako da je moje misljenje: 1. Inter 2,3 Juve / Milan. 4.5 Lazio / Napoli Zatim Fiorentina, Roma...
deadsy Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Drugi ce bit Milan, treci Rubentus. Za cetvrto ce u opticaju bit Roma, Fiorentina i eventualno Napoli. Mislim da Roma ima najvece sanse. Inter prejak.
Vic Rattlehead Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Roma će do kraja završiti na mjestu koje vodi u LŠ.
El Karnisero Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 (edited) Inter osvaja,nadam se da ce Juventus biti drugi a Lacio u prva cetiri.I nadam se da ce Milan ispasti iz lige. Ovi u Juventusu izgleda misle da su im odbrana i vezni red jaki kao zemlja. Edited December 15, 2008 by El Karnisero
lemmy sixx Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Pa kada su retardi,na celu sa Sekom. Prica se da u januaru dolazi Galas,a i da zele menjati Jakintu za Modrica i jos doplatiti.Ni jedna ni druga varijanta mi se uopste ne svidjaju,al' uopste.Galas je mator,koji ce on kurac.Ajd' kao neka rezerva da bude,al' nista vise od toga.Modric...to necu ni komentarisati.Jakintu ni pod razno ne treba dati,on je sjajan dzoker.Trezege je povredjen,a i kada dodje sebi verovatno nece biti ni za kurac.I sta onda?Amauri i Del Genije su sjajni ove sezone,ali sta ako se neko od njih povredi,ili ih jednostavno treba zameniti?Gluposti. Od ovog prelaznog roka ocekujem 2-3 igraca koji ce ucvrstiti tim,nista vise.Ali na leto...pa tu moraju pasti narem 3 velika imena,Dijego medju njima obavezno.
El Karnisero Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Jakinta plus pare za Modrica,kakva paklena taktika.
lemmy sixx Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Jebiga,kad Seko zamesi,testo se dize ko ludo. Maloumnik.
El Karnisero Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Samo ga ti omalovazavaj,kad Knezevic i Molinaro zasijaju pitacu te.
lemmy sixx Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 :) Da,da...hoce oni,evo sve trce. Molinaro igra stalno,a onaj mali De Ceglie ubija,a sedi na klupi.No,za to je kriv Ranijeri,jebo mu pas okot.
deadsy Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Pa kada su retardi,na celu sa Sekom. Prica se da u januaru dolazi Galas,a i da zele menjati Jakintu za Modrica i jos doplatiti.Ni jedna ni druga varijanta mi se uopste ne svidjaju,al' uopste.Galas je mator,koji ce on kurac.Ajd' kao neka rezerva da bude,al' nista vise od toga.Modric...to necu ni komentarisati.Jakintu ni pod razno ne treba dati,on je sjajan dzoker.Trezege je povredjen,a i kada dodje sebi verovatno nece biti ni za kurac.I sta onda?Amauri i Del Genije su sjajni ove sezone,ali sta ako se neko od njih povredi,ili ih jednostavno treba zameniti?Gluposti. Od ovog prelaznog roka ocekujem 2-3 igraca koji ce ucvrstiti tim,nista vise.Ali na leto...pa tu moraju pasti narem 3 velika imena,Dijego medju njima obavezno. Dijego bas i nije neko ogromno ime. Jes kvalitetan igrac, al tek treba da se pokaze u nekoj od najjacih liga i za reprezentaciju. Eno vidi Kvarezmu, covjek je cuda cinio za Porto, a u Interu ne moze da pepelji. Juventusu hvali kompletna odbrana (osim Kijelinija), i bar 2 igraca na sredini. I to ne igraca, vec igracine. Racunaj jos kad ode Del Boj, trebace im i tu rupu da zakrpe. Eto imaju Djovinka koji je perspektivan igrac i vrlo moguce igrac kalibra Kamoranezi, ali opet im hvali neki totalni ubica. Dzerard il Lampard, u tom stilu. Da je Kasano stalozeniji igrac, ja bih tipovao na njega. Za odbranu je Gallas sasvim dobra investicija, ali njima trebaju kvalitetni bekovi. Ipak, ima Juventus jos da radi kako bi se povratio na stare staze. Trenutno dominira Inter, dok Milan uz par osvjezenja moze da se bori za skudeto. Ali Juventus sa ovakvom ekipom, ne znam bas. Briljirace ovako u velikim utakmicama, ali mislim da ce mu hvaliti kontinuiteta. Lavezzi, Hamsik i onaj bek/krilo Maggio iz Napolija su fantasticni igraci, posebno prva argentinac. Nisu mi losi jos Zarate i Kvaljarela. Mislim da cemo nekog od njih vrlo brzo gledati u najjacim talijanskim timovima.
Recommended Posts