Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja ne mogu da verujem, pa bar da su na pozajmicu uzeli neke igrace, mogli su Baneta! Ali ne samo to, mogli su uzeti gomile dobrih klinaca na pozajmicu koje mozes registrovati da igraju LS! Jer nisu ucestvovali. Taj Celzi nije nista specijalno, dok je onaj tupavi Skolari na klupi, mogli smo da ih prodjemo, ali sa kojom postavom igra Ranieri pomislicu da je poludeo!

Posted

Polako,Celzi je jako slab.Ako se dobro posloze kockice,Juve moze proci njih.Jes' povreda Kjelinija veliki hendikep,ali uz odgovarajucu taktiku (recimo kao protiv Reala) ima Juve sanse itekako. :da:

Posted

Ok, ja sam rekao jos tada svaka cast i sve, medjutim na San Siru ce se druga pesma pevati...cenim da ce biti 1:0 za Milan, gol ce dati Pato ili kapiten da popravi ono sto je propustio prvi put

Posted
Zahvaljujuci sedoj debilcini iz Torina.

Ali nije bitno,odrace vas Juve u drugoj tekmi isto kao i u prvoj. :da:

Pa ako sudije budu sudile kao prosli put onda imate sanse. :P

Posted

Nije los bio Lukareli pre jedno 5-6 godina...daje on i sad golove, ali realno u ovom momentu je za klasu ispod Jakinte...nekad je mozda bio bolji, sad nikako 

Posted
Ijaooo,evo tipicnog komentara...sudije...oprao vas Juve uzduz i popreko,ali ne,sudije su kriv za taj poraz!Pfffff. :)

A овамо Mанчестеру помажу судије...

БЕКС ЦАР!!

Posted

Nisam ni ja imao pojma...niti sam cou da se prica...od portugalca ka portugalcu...ovo je neka sema u poslednjem trenutku...doduse,samo je pozajmica,al ne verujem da ce se vratiti u inter...

Posted

glupi su morati i murinjo ako kupe drogbu, vec je mator i na zalasku, prosao je taj svoj zenit. glupo je kupovati igraca koji ima 31 godinu. bilo bi ok da dodje na pozajmicu 6 meseci eventualno, ne znam kad mu istice ugovor sa celzijem... ali opet, ne bi igrao u ligi sampiona

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...