morbid god Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Posto vidim da si morbidan koliko i sudijski monstrum Roseti ne cudi me ovakvo neobjektivno misljenje , ili je to klasicno ne poznavanje fudbala , ili i jedno i drugo . Sve u svemu Roseti poklonio skudeto Moratiju , sad me ne cudi zasto Roseti dolazi na utakmice u blindiranom Maseratiju , i zlatnim rolexom na ruci . Daj malo argumenata za tvrdnje da sam neobjektivan i da ne poznajem fudbal. A da je skudeto poklonjen, bas i nije. Na kraju, da je bilo 2-2, to bi i dalje bilo +8. Zar covek moze biti veci licemer od ovog smraduljka ? :)
morbid god Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Sudeci po novim pravilima koja su na snazi, gol Adriana je regularan Naime, ako igrac igra prvo udari loptu nekim dijelom tijela, a zatim rukom(nenamjerno) - nema faula. Meni je ovo glupo, ali su danas na pregledu pricali o tome. Jedino se vode polemike da li je Adriano namjerno igrao rukom ili ne, od cega i zavisi regularnost gola. Kako god
Amphitritê Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Evo, za ponavljache http://www.youtube.com/watch?v=YbYY24Q-tTo
El Karnisero Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Maradona je izjavio da je njegov naslednik ipak nije Mesi,vec da pravog novog Maradonu ,uprkos rivalstvu sa Brazilom,vidi iskljucivo u Adrianu. Mesi se jos nije oglasio povodom ove izjave... Elem,Milan kad nabavi par dobrih odbranbenih onda ce i da urade nesto.Sa Senderosom i starackim domom slaba vajda.
Hail Metal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) Sudeci po novim pravilima koja su na snazi, gol Adriana je regularan Naime, ako igrac igra prvo udari loptu nekim dijelom tijela, a zatim rukom(nenamjerno) - nema faula. Meni je ovo glupo, ali su danas na pregledu pricali o tome. Jedino se vode polemike da li je Adriano namjerno igrao rukom ili ne, od cega i zavisi regularnost gola. Kako god Trazio si argumente za tvoje nepoznavanje fudbala , upravo si ih ti izneo , ti si u fudbalskom smislu nepismena osoba , kako mozes da odvalis tako nesto , gol je dat rukom , i tu se prica zavrsava , kakav faul , o cemu pricash ? Pa i za manje igranje rukom se sudi penal , a ne da se ne ponishti gol . Predji na mali fudbal , za ovaj veliki si pacer . Edited February 16, 2009 by Hail Metal
Grob Bez Dna Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 stvarno sramota da su ono priznali. jebo ih inter.
SkullKrusheR Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Elem,Milan kad nabavi par dobrih odbranbenih onda ce i da urade nesto.Sa Senderosom i starackim domom slaba vajda. pa vratice se nesta valjda ovih dana.
Footog Qpoos Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Franko barezi je izjavio da se vraca aktivnoim igranju fudbala...kaze da mu je pu kurac penzionera u milanovoj odbrani...kostakurta se jos premislja
Hail Metal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 pa vratice se nesta valjda ovih dana. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=345276
Footog Qpoos Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 steta za nestu...bio je fantastican defanzivac...bio bi lud da se vrati po oporavku na teren...ovko mu je bolje da se oprosti...nije se srozao kao neki veliki igraci koji jednostavno ne znaju kada treba stati...
morbid god Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Trazio si argumente za tvoje nepoznavanje fudbala , upravo si ih ti izneo , ti si u fudbalskom smislu nepismena osoba , kako mozes da odvalis tako nesto , gol je dat rukom , i tu se prica zavrsava , kakav faul , o cemu pricash ? Pa i za manje igranje rukom se sudi penal , a ne da se ne ponishti gol . Predji na mali fudbal , za ovaj veliki si pacer . Ti ocigledno malo kasnis sa vijestima iz ostatka svijeta - “[Referee designator Pierluigi] Collina and [italian Referees’ Association president Cesare] Gussoni [have] said that when the ball is headed and then slides onto the arm it is not a handling offence.” Idi informisi se paceru obicni, ja samo prenosim sto sam procitao. I fino kazem da je meni to pravilo glupo, ali tako stoji. Zovni Rosetija da se druzite malo, mozda da pikate zajedno basket. Penalcino.
krchulj Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 jbt, Stankovic dao 5. gol, dobio 8icu na goal.com i usao u tim nedelje, 8.3 (vise i od Adriana i miljenika navijaca Ibrahimovica) na zvanicom sajtu po glasovima navijaca, a niko da ga bar pohvali...
Footog Qpoos Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 jebe mi se sto igra dobro u interu...kada bude igrao za reprezentaciju dobro,ja cu ga prvi hvaliti...
lemmy sixx Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Pa covece,zadnjih nekoliko utakmica u repki je sjajan.
Hail Metal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ti ocigledno malo kasnis sa vijestima iz ostatka svijeta - “[Referee designator Pierluigi] Collina and [italian Referees’ Association president Cesare] Gussoni [have] said that when the ball is headed and then slides onto the arm it is not a handling offence.” Idi informisi se paceru obicni, ja samo prenosim sto sam procitao. I fino kazem da je meni to pravilo glupo, ali tako stoji. Zovni Rosetija da se druzite malo, mozda da pikate zajedno basket. Penalcino. Fudbalska pravila su poznata , ja bih se zapitao u verodostojnost tih izjava , pogotovo jer su na netu , gde je mnostvo podataka netacno , sve u svemu ceo svet smatra gol neregularnim , a ceo svet dobro poznaje pravila , tako da najbolje da ti i Roseti zajedno sa celavom nakazom odete u neki tihi kutak i josh jednom prolistate fudbalska pravila . Jednostavno lopta ni ne bi dosla do gola na nije pipla ruku , to je cinjenica , moze sad Kolina vaditi iz konteksta pravila , sramota je za "najboljeg" sudiju Evrope i Italije , Rosetija da u jednoj tako vaznoj utakmici ne vidi igranje rukom i direktno ucestvuje u osvajanju skudeta .
morbid god Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Cio svijet? Mislis i na njih? Ja kazem sto govore talijani, valjda bolje znaju pravila od ovih cigana. Kazem ti, na pregledu je strucni konsultant Mateo Trefoloni(a lik mrzi Inter) rekao da je problem sto je Adriano NAMJERNO igrao rukom. Ne znam samo kako, valjda brazilac utripovao da ce gol bit efektniji ako glavom pogodi ruku i napravi karambol, umjesto da je klepi direktno. Isto je tako bila polemika u proslom kolu zbog onog gola Sidorfa protiv Redjine. Procitaj opet ono pravilo, mozda ti se samo pokaze. E sad, mozda su talijani budale koje ne umiju da citaju fudbalska pravila Igranje rukom je btw. reklamirao jedino Abiati, Maldini(dobro, godine su to) i Kaladze koji su bili na 2-3 metra nisu primjetili. Onda ispada malo teze za sudiju koji je na nekih 20tak metara, da to provali. Kako bilo, ti si najjaci lik koji poziva Kolinu da se informise o pravilima Sto je sledece, da kazes kako najbolji treneri svijeta nemaju pojma i da treba Fergusona poslat da uci fudbalsku taktiku i manevre na otvorenom moru. Osim toga, ne kapiram kako je Roseti uticao direktno na skudeto. Bilo je +8, u najboljem slucaju bi tako i ostalo. Nego, kako onda da nazovemo ono iz proslog derbija, kad je zubonja dao gol posle akcije Kake koji je bio u ofsajdu? 100% ima i neko pravilo kad da se cisti ofsajd ne svira Na kraju je Roseti ostetio Inter kad nije dao Ambroziniju drugi zuti karton, zanimljivo kako niko o tome ne prica. A oni penali za Milan, koji su napravljeni nad Pipom Inzagijem, epilepticarem medju fudbalerima. Ma ajde, ti mora da se salis..
El Karnisero Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 pa vratice se nesta valjda ovih dana. Ni on nije ono sto je nekad bio. Franko barezi je izjavio da se vraca aktivnoim igranju fudbala...kaze da mu je pu kurac penzionera u milanovoj odbrani...kostakurta se jos premislja Vracaju i Japa Stama i Tomasa Helvega. Pa covece,zadnjih nekoliko utakmica u repki je sjajan. Ne sjajan ali vrlo dobar.
Hail Metal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Osim toga, ne kapiram kako je Roseti uticao direktno na skudeto. Bilo je +8, u najboljem slucaju bi tako i ostalo. U pravednom slucaju bi bilo + 5 , jer Milanu nisu sudjena dva cista penala , a Interu priznat neregularan bod , na ostalo sam ti vec naveo argumentovane cinjenice .
morbid god Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 2 cista penala? Ako tako nazivas Inzagijeve napade epilepsije u kaznenom, onda ok. Zaboravio si drugi zuti Ambrozinija i onaj gol posle ofsajda u derbiju iz prvog dijela prvenstva. Ako takve sitnice ne uticu na tok utakmice, onda ne znam sto da ti kazem. Plus, ispada da je Adrijanov gol regularan ako cemo strogo po pravilima na ostalo sam ti vec naveo argumentovane cinjenice :)
Hail Metal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) ispada da je Adrijanov gol regularan ako cemo strogo po pravilima Nemam vishe snage pobedio si Edited February 16, 2009 by Hail Metal
Footog Qpoos Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Pa covece,zadnjih nekoliko utakmica u repki je sjajan. ne bas,al ajd...svaka lopta ide preko njega,a to nam uspori igru...kada njega nema,igramo mnogo brze...svaka njemu cast,u interu igra super,ali u reprezentaciji mi nikada nije bio nista posebno...
METAL Man Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 A onaj gol Adrijana sa rukom su ladno priznali.. U svakom slucaju Inter je u ovom trenutku bolji od Milana tako da i nije bilo tog gola, ugurali bi loptu neklako, ako treba i dupetom. Forza Milaaan! Do kraja!
Álvaro Recoba Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 U pravednom slucaju bi bilo + 5 , jer Milanu nisu sudjena dva cista penala , a Interu priznat neregularan bod , na ostalo sam ti vec naveo argumentovane cinjenice . Адри сме да даје голове руком, ако је ненамерно.. То је радио и у Сао Паолу прошле године (: А овај дерби је требало да се заврши бар са 4:0, ал' није било среће.. И, да и ја поновим, мајмун је дао гол из офсајда јесенас.. Него, поздравио вас Луиђи ди Бјађо..
lemmy sixx Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 E ovo bi bio posao. http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...ntus-move-agent I malo vesti o Dijegu: http://www.goal.com/en/news/15/germany/200...erder-bremens-d
Hail Metal Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Da je sve po goal.com , u Juventusu bi vec bili : Van Der Vart , Svajnstajger, Dijego , Mesi , Riberi , Kasano , Silva , Kujt , Babel , Akvilani , Pantelic , Benzema ...
Recommended Posts