lemmy sixx Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ovo su glasine i komentari agenata,fudbalera i funkcionera,i oni ih prenose.Nigde nisu rekli da oni 100% prelaze.
Zagrivuk Posted February 22, 2009 Author Report Posted February 22, 2009 (edited) Ama ljudi 1. Nakon skandala Juventusu su zamrzli 120 Miliona Eura. 2. I ono sto im je ostalo ulazu u stadion Tako da i dodju neki igraci nece to biti zvucna imena. Mozda Diego ali ako neko udari jaku cifru za njega Juve ce ispasti iz igre! EDITEDITEDITEDIT Edited February 24, 2009 by Miskoni
Guest Lukas Ацовић Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 malo li je? tolko ti dojde gram cocaina na black trzistu. FORZA CAGLIARI. shmrk-poz!
Zagrivuk Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 (edited) 120 miliona eura! Ajde editovacu! I ovo cu da editujem Pise malim slovima i ima sat! Edited February 24, 2009 by Miskoni
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Dobro je,sa Napolijem je uvek zajebano,i ovo je vazna pobeda.Mali Markisio je opet bio sjajan. Nego: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...ranck-ribery-re
Footog Qpoos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 oni kada bi njega doveli,rasplinuli bi se...fali im jos odbrana...da se andrade oporavi to je to...
krchulj Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Dobro je,sa Napolijem je uvek zajebano,i ovo je vazna pobeda.Mali Markisio je opet bio sjajan. Nego: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...ranck-ribery-re ne znam kakav ce biti u stvarnm zivotu, ali se u master ligi na PES Markisio razvije u opasnog igraca posle par sezona
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 oni kada bi njega doveli,rasplinuli bi se...fali im jos odbrana...da se andrade oporavi to je to... Ma nema nista od Andradeovog oporavka...njegova karijera je gotova. Sto se tice Riberija,ne verujem da ce on doci.Iako je njegov agent rekao da postoji dobra mogucnost za prelaskom u Juventus,mislim da ce on u Real.Oni su vec dugo zainteresovani za njega i Benzemu,a sada dolazi Zidan na Pedjino mesto u upravi,i mislim da je tu sve jasno.Iako,sve je otvoreno,ali po meni je nekako to logicno. ne znam kakav ce biti u stvarnm zivotu, ali se u master ligi na PES Markisio razvije u opasnog igraca posle par sezona I u novom Manageru takodjer.Zacementiran mi je u prvoj postavi.
Vic Rattlehead Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ma nema nista od Andradeovog oporavka...njegova karijera je gotova. Je li on ACTUALLY odigrao ijednui utakmicu za Juventus? Otkako znam da je prešao, povrijeđen je. Večeras Inter - Roma, nadam se X-u.
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Odigrao je 4 utakmice,prva 4 kola proslog sampionata.I onda je protiv Rome povredjen.Ovi tvoji krvnici ga osakatili.
Vic Rattlehead Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Odigrao je 4 utakmice,prva 4 kola proslog sampionata.I onda je protiv Rome povredjen.Ovi tvoji krvnici ga osakatili.
ReAmroth Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Je li on ACTUALLY odigrao ijednui utakmicu za Juventus? Otkako znam da je prešao, povrijeđen je. Večeras Inter - Roma, nadam se X-u. Cisto sumnjam
Hail Metal Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...ranck-ribery-re Riberi u Barseloni
Footog Qpoos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 na kraju ce preci u fk futog...vec 50 klubova je postiglo dogovor sa njim
Vic Rattlehead Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 3:3, izvuče se Inter. Ono penal nije bio.
Nightfall Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ne seri da se opet izvukli paprikari? Ja pratio dok je bilo 2:0 za Romu pa batalio. Sta su ovog puta igrali pa davali golove? Rukomet? Vaterpolo? Mozda odbojku il tenis?
hypnos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Jel su dali neki gol rukom ? nisu dali rukom ali nisu ni nogom
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Lepo,Juve se sada malo odlepio od Milana i priblizio paprikanerima.
hypnos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 juve isto igra lose u zadnje vrijeme,i oni na silu.... i kaljari danas stao ,ali atalanta ono je nemoguce da izgubi od chieva.....mislim ona je jaka kuci jer su dobili sve velikane...
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 juve isto igra lose u zadnje vrijeme,i oni na silu.... Jeste,u padu su forme.Objektivno,ova ekipa Juventusa nema kapacitet da odrzi nivo forme iz novembra i decembra celu sezonu.Ali mislim da ce ostati drugi ,sa tim ne bi trebalo biti nekih vecih problema.I ja zadovoljan.
Recommended Posts