Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ama ljudi

1. Nakon skandala Juventusu su zamrzli 120 Miliona Eura.

2. I ono sto im je ostalo ulazu u stadion

Tako da i dodju neki igraci nece to biti zvucna imena. Mozda Diego ali ako neko udari jaku cifru za njega Juve ce ispasti iz igre!

EDITEDITEDITEDIT

Edited by Miskoni
Guest Lukas Ацовић
Posted

malo li je? tolko ti dojde gram cocaina na black trzistu.

FORZA CAGLIARI.

shmrk-poz!

Posted
oni kada bi njega doveli,rasplinuli bi se...fali im jos odbrana...da se andrade oporavi to je to...

Ma nema nista od Andradeovog oporavka...njegova karijera je gotova.

Sto se tice Riberija,ne verujem da ce on doci.Iako je njegov agent rekao da postoji dobra mogucnost za prelaskom u Juventus,mislim da ce on u Real.Oni su vec dugo zainteresovani za njega i Benzemu,a sada dolazi Zidan na Pedjino mesto u upravi,i mislim da je tu sve jasno.Iako,sve je otvoreno,ali po meni je nekako to logicno.

ne znam kakav ce biti u stvarnm zivotu, ali se u master ligi na PES Markisio razvije u opasnog igraca posle par sezona :)

I u novom Manageru takodjer.Zacementiran mi je u prvoj postavi. :da:

Posted
Ma nema nista od Andradeovog oporavka...njegova karijera je gotova.

Je li on ACTUALLY odigrao ijednui utakmicu za Juventus? Otkako znam da je prešao, povrijeđen je.

Večeras Inter - Roma, nadam se X-u. :bigblue:

Posted
Je li on ACTUALLY odigrao ijednui utakmicu za Juventus? Otkako znam da je prešao, povrijeđen je.

Večeras Inter - Roma, nadam se X-u. :bigblue:

Cisto sumnjam :)

Posted

Ne seri da se opet izvukli paprikari? Ja pratio dok je bilo 2:0 za Romu pa batalio. :(

Sta su ovog puta igrali pa davali golove? Rukomet? Vaterpolo? Mozda odbojku il tenis?

Posted

juve isto igra lose u zadnje vrijeme,i oni na silu....

i kaljari danas stao ,ali atalanta ono je nemoguce da izgubi od chieva.....mislim ona je jaka kuci jer su dobili sve velikane...

Posted
juve isto igra lose u zadnje vrijeme,i oni na silu....

Jeste,u padu su forme.Objektivno,ova ekipa Juventusa nema kapacitet da odrzi nivo forme iz novembra i decembra celu sezonu.Ali mislim da ce ostati drugi ,sa tim ne bi trebalo biti nekih vecih problema.I ja zadovoljan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...