Jump to content

Bundesliga


Geozee

Recommended Posts

Готова сезона у Бундесу. Борусија заслужено узима титулу. Покидаше Бајерн у Минхену после скоро 20 година.

Ван Гал дрка на Прањића. Овога пута га је ставио да игра на позицији задњег везног. Човек нема везе са фудбалом. :mrtav: Поново је морао да улази Брено у другом делу. Не знам који курац је мењао Бадштубера кад је солидно одиграо за разлику од Тимошчука.

Швајни очајан-најгора утакмица каријере. Кривац за два гола.

Робен и Рибери ништа за 90 мин.

Још једном свака част Дортмунду, а нарочито Клопу. Човек је од једне губитничке екипе направио шампионску. Сматрам га за најбољег младог тренера на свету.

 

Definitivno. Secam se 2008. EP, kad su nemci na nekoj njihovoj televiziji (DSF, ZDF... jebem li ga kojoj) imali posle svakog meca utakmicu i Klop je bio dal voditelj, dal strucni konsultant, nem pojma. Bas pamtim kad je objavio da preuzima Dortmund, nisam verovao da ce ovakvu ekipu da napravi. Alal mu vera, samo da ostane ova ekipa jos par sezona.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

Ko god bude neće biti latino fićfirić tipa Murinja ili Beniteza.

 

Ti iz Bajerna kenjaju, imaju najtanju klupu što se vrhunskih timova tiče, a očekuju čuda.

 

Van Gal je car, šmeker, dajte mu još igrača i rasturaće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Добар је Ван Гал за рад са младима, али јебеш то кад је са пола екипе ок, а са пола на ножу. Сад прочитах коментаре са б92 и лепо рече неки незнанац како је ВГ тежак за сарадњу и како је успео у свим клубовима да направи 2 табора.

Јеб'о ти људе који се држе принципа као пијан плота.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sta bolan mu ne daju love sam je izjavio kako mu niko ne treba ljetos pa zato nista nije kupio,vidis da se klub frci zbog finala sledece sezone u minhenu da je trazio dzordana da mu dovedu doveli bi mu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

ma koga boli uvo za komentar nekog tipa na B92, nađite gde je toVan Gal rekao da mu ne trebaju igrači, Van Gal a ne neki Petar Petrović na B92

 

Problem je što Bajern insistira na dovođenju domaćih igrača, a većina je pod ugovorima u drugim klubovima. Nisu oni hteli da dovode nekog Brazilca ili tako nešto...

 

A i taj komentator je zaboravio da Roben više vremena provede u bolnici nego na terenu, i da su i on i RIberi prilično neprofesionalni što se privatnog života tiče, da ne spominjemo sada Riberijevo kurvanje.

 

Dakle, Bajern se još dobro drži imajući u vidu sa kim Van Gal ima posla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

nisam dugo pratio tabelu...ludnica...bog zna sta ce se ovde jos desiti...volzburg i studgart u zoni ispadanja,hanover se bori za ligu sampiona...bajer ima objektivno najjacu ekipu,al im nesto ne ide...gledam sastav hanover,neverovatno...ekipa koja u sastavu ima pogateca koji je u engleskoj bio najveci mesar...i amaricki tandem serundolo i bizli...onaj forsel je trebao da bude kakav takav igrac..

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 утакмица до краја.

Дортмунд на крају добро прошао (гол у 90. мин).

 

 

Дортмунд - код куће-Фрајбург, Нирнберг, Ајнтрахт

- гост-Гладбах, Вердер

 

Освајају ово лагано.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na kraju ce Borusija popusiti za titulu .

 

nije realno...nema klubova u nemackoj koji igraju u kontinuitetu,pa da se kaze da ce neko da da gas i da uzme ligu...mada,u nemackoj e sve moguce...

Волео бих да Левер узме. Ред је да и они једном постану прваци своје државе.

 

ja bih vise voleo da borusija uzme...nije da ih volim,al to je klub pored bajerna koji je za respekt...mozda ne trenutno,al 90ih su bili klub ipo...igrao lars riken...jako dobar igrac,steta sto ga je povreda ubila...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...