Jump to content

Recommended Posts

Posted

буквално. уф, чекај, заборавио си и Санта Круза. унаказили га твоји Баварци. а мора се признати да се ни Пизаро код њих није бог-зна-како провео.

Posted (edited)

Санта Круз је дошао као клинац (имам утисак да је читаву вечност провео у Бајерну :bigblue: ) . Имао је он добрих момената за време првог мандата великог Отмара (уз јаку конкурецију-Елбер, Јанкер, Пауло Серђо, Циклер).

По мени је Пизаро био испушена кита...

Edited by Мајор Гашпар
Posted

добро, за Пизара си мање више у праву. он да је целу каријеру провео у клубу ранга Вердера, много би запаженији био. а Роке (обожавао сам га кад сам био клинац) је имао опет ту несрећу да је у то време напад Бајерна стварно био страшан. требао је он да оде прво на неко каљење у, типа, Холандију или можда чак Шпанију.

Posted

djovane elber...i glavonja birof...dobar je i janker...a najjaci igrac nemacke od 95te do 2hiljade i neke je lars riken...steta sto ga povreda ubila...jako dobar igrac...pre njega andreas meler...

Posted

Covek je na zescim drogama,ne zna sta prica.Manijak.Odrao bi ih svaki ozbiljniji klub iz spanije,engleske i italije.

Видећемо следеће сезоне.

Videcemo Bajern kako dize salataru.I to lagano.

• Downvote 1
Posted

ne mislim da lupa tek tako, nije on glup vec namerno ovo govori, zna koji su im dometi pa im dize cenu, samopouzdanje a neke naivcine mozda i ozbiljno shvate izjavu...

preteruje, ja bih voleo da budu konstantni nadalje, ali s obzirom koliko su stabilni nemacki timovi...

jedino borusiju simpatisem iz nemacke, ali pokusavam da budem realan, (moze se reci profesionalan :bigblue:)

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...