Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Sodomator

:)

Uopste porediti i stavljati u istu recenicu Del Piera i Dzeka je vanserijska glupost.Ok,tvoje misljenje za Amaurija i Jakintu je takvo.A ja tvrdim da je mnogo veca stvar zabiti 16-17 golova u italijanskoj ligi i LS,nego 26 tamo nekim nemackim pilicarima.Trezege nije odavno mrtav na terenu,Trezege je proslu sezonu bio mrtav na terenu.Pretproslu je zabio 20 komada,i bio drugi strelac lige iza Del Piera.

Igrac koji zabije 26 golova moze biti prosecan igrac.Naprimer,Diara u Partizanu ucacka toliko.On je prosecan igrac.Za nase uslove je sjajan,ali da ode u neku jacu evropsku ligu bio bi kurac na biciklu.Dzeko je naravno bolji,ali komparacija je ista...on zabija golove tamo nekim Frajburzima,Majncima,pilicarima...ali kada bi otisao u englesku,spansku ili italijansku ligu,duvao bi u cabar.Moje misljenje.Na kraju krajeva,videcemo sledece sezone u LS sta ce pokazati.

@Srbija Srbima

Amauri je tata mata i doktor nauka za Dzeka.Realno.

Edited by lemmy sixx
Posted (edited)

Ti si neki strucnjak koji je dokzao koja je liga jaca a koja slabija? Molim te odvaznosti reci kako je drugacije zabiti 26 golova nekim pilicima( ako su pilici Bayern,Werder, Schalke, Herta a svima im je zabio golove) onda su Fiorentina, Milan,Inter, Udinese veliki pilici, kako da ne. Jesi li svjestan koju si glupost izjavio? Ok, Juventus ti je omiljeni klub, ali probaj biti malo objektivniji i realniji. Nije samo bundesliga u pitanju, kup njemacke, reprezentacija(prvi strijelac kvalifikacija), u svim segmentima briljira.

I ja sam malo pretjerao, Amauri i Iaquinta jesu dobri igraci, ali se u ovom trenutku ne mogu porediti sa Dzekom, realno. Po igri, formi, potraznji klubova, cijenom na trzistu i na kraju golovima. I meni je Drogba drazi i bolji ali ne mogu biti toliko subjektivan da ne priznam da je npr. Etoo prosle sezone bio daleko bolji igrac.

Edited by Sadomator
Posted
Ti si neki strucnjak koji je dokzao koja je liga jaca a koja slabija? Molim te odvaznosti reci kako je drugacije zabiti 26 golova nekim pilicima( ako su pilici Bayern,Werder, Schalke, Herta a svima im je zabio golove) onda su Fiorentina, Milan,Inter, Udinese veliki pilici, kako da ne. Jesi li svjestan koju si glupost izjavio? Ok, Juventus ti je omiljeni klub, ali probaj biti malo objektivniji i realniji. Nije samo bundesliga u pitanju, kup njemacke, reprezentacija(prvi strijelac kvalifikacija), u svim segmentima briljira.

Ja sam sasvim realan.Zasto?Zato sto je realnost da je italijanska liga jaca i da je teze zabijati golove u njoj i LS nego u nemackoj ligi i kupu.Realno.No dobro,to nije toliko bitno,to je bila replika,ja Dzeka smatram prosecnim igracem i zbog nekih drugih stvari,koje sam vec naveo.

I ja sam malo pretjerao, Amauri i Iaquinta jesu dobri igraci, ali se u ovom trenutku ne mogu porediti sa Dzekom, realno. Po igri, formi, potraznji klubova, cijenom na trzistu i na kraju golovima. I meni je Drogba drazi i bolji ali ne mogu biti toliko subjektivan da ne priznam da je npr. Etoo prosle sezone bio daleko bolji igrac.

Po igri,formi,potraznji klubova...po svemu se mogu meriti.Ajmo redom.Od nazad.I Amauri i Jakinta su zabili 16-17 golova prosle sezone.To je odlicna statistika,pogotovo ako se uzme u obzir da je npr.Amauri bio dugo povredjen u drugom delu sezone.Cena na trzistu?Amauri je doveden iz Palerma za 22 miliona.Na polusezoni,Real je za njega nudio 50 miliona.Naravno,Juventus je odbio.Toliko o ceni na trzistu.Potraznja klubova?Realno,Dzeko bas i nije nesto trazen.Jedino je Milan bio konkretan,Celzi se nesto spominjao.I to je to.Konkretno.Dakle,nista preterana potraznja.Nisu ni Amauri ni Jakinta nesto posebno trazeni takodjer,to stoji.Amaurija je hteo Milan ali im Juve pokazao srednjaka.Ali prevashodno je stvar u tome sto klubovi vec znaju koga koji klub planira prodati,a koga ne.I ne gube dragoceno vreme na pokusaje dovodjenja igraca koga klub nece prodati.Forma?Brale,ako pricamo o formi,onda pricamo o onome sto je trenutno.Jebiga,pripremne utakmice su trenutno.Ja ne znam kako igra Dzeko,ne pratim,ali Amauri i Jakinta deru jarca.Na svakoj tekmi obojica zabijaju.Igra?To je subjektivna stvar,zavisi kome se sta dopada.

Posted (edited)

Ne, ti nit imas argumente nit si realan. Po TEBI je talijanska liga jaca od njemacke, haha mislim da ce sad UEFA na svojoj stranici staviti veliki natpis: TALIJANSKA LIGA JE JACA OD NJEMACKE! Koliko je jaca govori i liga prvaka, i veliki uspjesi Juventusa i Intera zadnjih godina, ljudi su vec zaboravili kako se igra u polufinalu a kamoli finalu.

To za Amaurija ne vjerujem, pokazi mi clanak(mada ni to nije pouzdano) u kojem pise da celnici Reala nude 50 miliona za njega, to je velika glupost. U prosloj sezoni Dzeko je dao vise golova nego citav napad Juventusa, i to je jos jedna cinjenica koja govori ko je trenutno gazda na terenu.

Ti u cijeloj ovoj raspravi nisi naveo ni jedan argument, nego izjavljujes stvari tipa, PO MENI, JA TAKO MISLIM, REALNO PO MENI. Pokazi neki dokumentarac iz prosle sezone o velikom napadu Juventusa ili neku nagradu publike, bilo sta? Ne mozes, jer nema.

http://www.youtube.com/watch?v=AasQhQPGTFU

Edited by Sadomator
Posted (edited)

:lol: :lol:

A šta su veliko uradili nemački klubovi u LŠ u poslednjih 5 godina? Uozbilji se, čoveče. Ne volim italijansku ligu, nemačka je neuporedivo zanimljivija za gledanje, ali tvoje reči ne stoje. I Kežman je rasturao u Holandiji, pa je posle svuda bio očajan. Da ti nije Džeko rođak? Ili si iz Bosne?

Izmena: Sudeći po tome kako pišeš, ubeđen sam da si iz Bosne. Jeb'o vas Džeko, po svim forumima serete o njemu, a i o Ibiševiću biste da nije povređen.

Druga izmena: Sad videh da si i Ibiševića pominjao. :lol:

Edited by Куруз
Posted (edited)

@Sadomator

Ja sam izneo argumente.Ti si taj koji ne iznosi nista.Ti stavljas neke youtube klipove i decije gluposti,ja iznosim cifre i konkretne podatke.A ne da nisi u pravu,nego lupetas gluposti na kvadrat i nemas veze sa zivotom.Pod jedan,uopste ne pratis fudbal.Jer da pratis,znao bi da je Juventusov napad prosle sezone zabio skoro 50 golova.Del Piero 19,Jakinta 15 (ili 16,nisam siguran),Amauri 14.Sa tim da je Amauri bio povredjen skoro polovinu prolecnog dela sezone.To je odlican rad napadackog dela tima.Odlican.Ubuduce ako se u nesto petljas,onda budi potkovan,ovako ispadas neznalica.

To oko Amaurija potrazi sam.Imas net,imas google,pa izvoli.U januaru je bilo reci o tome.

Ovo prvo sto si rekao je tek glupost.Ti meni kazes da nemam argumente,a pises takve gluposti.Italijanska liga je jaca od nemacke.Realno.Ovo sto si rekao za Inter i Juventus stoji,ali gde su nemacki timovi?!?!?Prvo,Nemci daju 3 kluba u LS.Italijani 4.Drugo,prosle sezone su nemci imali 2 predstavnika (Salke zduvao,ispao iz poslednje runde kvalifikacija).Italijani 4.

U drugi krug takmicenja prosao jedan nemacki tim.A 3 italijanska.Jeste,Bajern je usao u 1/4 finala,italijani nisu,ali je Bajern igrao protiv sugavog Sportinga,dok su italijani imali utakmice protiv Celzija,Mancestera i Arsenala.

Edited by lemmy sixx
Posted

jebes ligu gde pantelic moze da igra i da daje golove...skoro sam siguran da taj dzeko nece nista uraditi u nekoj jacoj ligi...lako je kada te cuva kontigent crnaca i poljaka...

Posted

A i ja budala se raspravljam s tipovima koje ne vide dalje od svog nosa i argumenti su im jaki kao stijena. Ti nemas argumente, ti samo izvaljujes svoje gluposti.

Jedino Pantelic i Vidic valjaju, dok su npr Dzeko, Ibisevic, Olic i Srna samo prosjecni igraci koji ne zasluzuju da igraju. Sto se mene tice zavrsena diskusija.

Posted
A i ja budala se raspravljam s tipovima koje ne vide dalje od svog nosa i argumenti su im jaki kao stijena. Ti nemas argumente, ti samo izvaljujes svoje gluposti.

Upravo si opisao sebe. :da:

Jedino Pantelic i Vidic valjaju, dok su npr Dzeko, Ibisevic, Olic i Srna samo prosjecni igraci koji ne zasluzuju da igraju.

Pantelic je tu negde na njihovom nivou.A Vidic je za njih sve doktor nauka.

Posted

Jedino Pantelic i Vidic valjaju, dok su npr Dzeko, Ibisevic, Olic i Srna samo prosjecni igraci koji ne zasluzuju da igraju. Sto se mene tice zavrsena diskusija.

ma da bre,mrzimo ih zato sto nisu srbi...a realno su to vrhunski igraci...

Posted
on je go kurac...dzeko je legenda,najbolji...nesto kao kombinacija kanidje,maradone,pelea...i u odbrani bi bio bolji od vidica...

Dzeko je toliko dobar da bi mogao igrati za FK Futog.

Posted (edited)

Zavrsena posljednja pripremna utakmica.

Mallorca - Wolfsburg 1-3 (Misimović 51, 60, Džeko 58). Ovi petoligasi su bas jebeni.

Edited by Sadomator
Posted

Majorka je na nivou tamo nekog pilicarskog Majnca.Isti kurac.Kada oni budu dobijali Juve,Mancester,Barsu,Milan,Liverpul,Real...onda cu reci "Kapa dole".Do tada,samo FK Futog. :da:

Posted

Jest, a Juve se satra u pripremnim utakmicama zabijajuci golove Barceloni, Manchesteru, Liverpoolu. Real je prosjecan klub, nisu danas mogli neke arapske drugoligase dobiti, tuga. Sad ce Liga prvaka, sumnjam da ces reci kapa dole i ako zabije tricu jednom Manchesteru, ali eto.

Posted

Juve i Real nemaju potrebe dobijati ostale da bi dokazivali svoju velicinu i mogucnosti.Real prosecan klub?No,ovde se nasa diskusija definitivno zavrsava. :da:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...