Jump to content

Bundesliga

Geozee

Recommended Posts

Куп Немачке: Штутгарт - Бајерн 3:6, која утакмица, ово је фудбал, а не којекакве Примере... Ко није гледао, пропустио је много, било је доста узбудљиво иако резултат не говори тако, било је 3:3 у 80. минуту. А било је свега, и црвених картона и промашених пенала и једно спектакуларно падање судије. Поред тога - Волфсбург - Енерги Котбус 1:3, исто куп.

опште позната чињеница да Бајерн и Штутгарт увек играју утакмице са масом голова. ко има паре, оде у кладионицу, 100 евра на њихову текму, одигра 5+, и ето кинте.

за викенд, у првенству, било 5-3 за Баварце.

Edited by Јарослав

Куп Немачке: Штутгарт - Бајерн 3:6, која утакмица, ово је фудбал, а не којекакве Примере... Ко није гледао, пропустио је много, било је доста узбудљиво иако резултат не говори тако, било је 3:3 у 80. минуту. А било је свега, и црвених картона и промашених пенала и једно спектакуларно падање судије. Поред тога - Волфсбург - Енерги Котбус 1:3, исто куп.

al bas to nije fudbal...sve sto si naveo,nije fudbal...znaci da su obe ekipe krsina i da su ko u vaterpolu davali golove...fudbal je spoj taktike i kvaliteta,a ne kada bude 6:3...mogu da zamislim kakvi su bili na terenu,k'o muve bez glave...da je bilo 9:0 za neku ekipu,to bi bilo ok...znaci da su jedni dobri,a drugi beton...

al bas to nije fudbal...sve sto si naveo,nije fudbal...znaci da su obe ekipe krsina i da su ko u vaterpolu davali golove...fudbal je spoj taktike i kvaliteta,a ne kada bude 6:3...mogu da zamislim kakvi su bili na terenu,k'o muve bez glave...da je bilo 9:0 za neku ekipu,to bi bilo ok...znaci da su jedni dobri,a drugi beton...

О, да.

Пре две године, кад је било 4:4 на утакмици Челсија и гадова, сви су говорили како је меч био супер, а у ствари је то тешко срање.

Uf, što mrzim lige sa zimskom pauzom, mada ih razumem. Ko će trčati za loptom na -15. Prošle nedelje sam gledao Minhen 1860 - Paderborn, da vidim kako igraju ovi naši. Rukavina i Rakić u startnoj postavi, očekivano, ali nedovoljno dobra igra. U stvari ceo tim je loše odigrao. Odavno nisam pratio II nemačku ligu, tako da sam se razočarao u kvalitet ove utakmice. Rakić ništa pametno za 90 minuta nije uradio, Rukavina je bio još i dobar. Ali suđene je bilo katastrofalno. Nije Minhen bio ništa bolji, mislim da ni sa fer suđenjem ne bi mogli da pobede, ali da jedan sudija onako sudi u korist gostiju, to nisam očekivao. Mada znajući za one priče od ranije, ne bi me čudilo da sudija bio kupljen.

• 3 weeks later...

Сакати Бајерн поново кикснуо. Стара прича - воде скоро целу утакмицу и на крају засеру. Овај пут је засрао Швајни. После 10-ак шанси (Лам промашио и пенал) казна је стигла.

Рибери се повредио...покидаше му ноге касапи из Волфсбурга.

Робен се вратио...изгубио је на брзини, али све ће то бити ок. Наравно, ако се не повреди.

Иначе, суђење било очајно. Шабан оштетио обе екипе.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Готова сезона у Бундесу. Борусија заслужено узима титулу. Покидаше Бајерн у Минхену после скоро 20 година.

Ван Гал дрка на Прањића. Овога пута га је ставио да игра на позицији задњег везног. Човек нема везе са фудбалом. :mrtav: Поново је морао да улази Брено у другом делу. Не знам који курац је мењао Бадштубера кад је солидно одиграо за разлику од Тимошчука.

Швајни очајан-најгора утакмица каријере. Кривац за два гола.

Робен и Рибери ништа за 90 мин.

Још једном свака част Дортмунду, а нарочито Клопу. Човек је од једне губитничке екипе направио шампионску. Сматрам га за најбољег младог тренера на свету.

Јеботе,тај Прањић код Ван Гала само још није бранио,више ни не знам која му је природна позиција. Али шта год да је играо био је очајан.

Клоп је стварно направио велику ствар,направио је страшан,млад тим.Да Борусија није у дуговима,могао би он да направи конкурентну екипу и за ЛШ.

To je taj mocni Bajern. :D

Све се враћа, све се плаћа. :bigblue:

Не знам зашто Контенто не игра левог бека. Човека нигде нема..прошле сезоне је одиграо солидно.

Ван Гал је тотално полудео..играчи који су прошле сезоне пушили на клупи, сада су најредовнији (Гомез, Прањић...).

Лудачки игра Дортмунд. Чини се као да би могли да добију било коју екипу из Европе. Сви гину...

Да се правилно ради, види се по томе што су сви кључни играчи, а и Клоп, продужили уговоре. Средили су финансијску ситуацији, а лова од ЛШ ће донети добра појачања.

Дортмунд се враћа на сцену.

Није иста прича уопште.У Борусији се види систем,тим пажљиво селектиран. Млади играчи и млад и перспективан тренер,плус чак и кад би продали некога узели би добар кеш и могли би да се адекватно појачају.

Sledece sezone Bajern uzima titulu lagano.

Наравно. :da: Управа ће се отворити за појачања и надам се да ће отерати усташког глодара Прањића.

Ниси ми разумео...нисам ја ни мислио да ће Борусија да направи некакав резултат у Европи. За то треба дужи временски период. Мислио сам на то да су се вратили у врх немачког фудбала пошто су неколико сезона таворили у средини табеле.

Guest Bata Životinja

Штопер или централни бек, клило због кљакавости Робена и Риберија и екстра нападач. То би било то.

Subotić, Tošić, Sulejmani :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...