Jump to content

Recommended Posts

Posted

cuti ne blamiraj se.

Lacke je potvrdio izjavu predsednika Bajerna Ulija Henesa da je bavarski klub pozajmio Dortmundu 2 miliona evra.

probaj da procitas dalje od prve recenice.

Posted

ako i jedni i drugi pricaju istu pricu,nije hvaljenje.da pratis malo duze njemacki fudbal znao bi kakav status uziva bajern u svojoj zemlji.

Komentari su genijalni, ciganska je tuga pregolema.

ja nisam znao da je kuknjava do ovih razmjera dosla.

Posted

koliko znam,nijedan klub se ne zaduzujue na 100 mesta za neku sicu,pa kasnije svima mora da vrati sa kamatom...to se uzme kredit od banke ili se trazi novi sponzor...ne kazemja da to nije moguce,al mi nije logicno za vece klubove...

Posted
Sky Sport News reports that a car with Swiss plates was spotted at Bayern's headquarters earlier on Tuesday afternoon.

:D

i komentar:

A car with Swiss plates? Mother of god! I live near Schalke and I've seen A WHOLE TRUCK with swiss plates yesterday! Does that mean Schalke is going to sign the whole Swiss national team?
Posted

koliko znam,nijedan klub se ne zaduzujue na 100 mesta za neku sicu,pa kasnije svima mora da vrati sa kamatom...to se uzme kredit od banke ili se trazi novi sponzor...ne kazemja da to nije moguce,al mi nije logicno za vece klubove...

ovo od bajerna je beskamatna pozajmica,koliko shvatih nije ni imala rok dospijeca (ono kad vratite,vratite i sl).cisto sumnjam da se ovima iz borusije ista krivalo.

Posted

po rezultatima od onda,cisto sumnjam da su se vracali dugovi na taj nacin koji impliciras,prije ce biti da su pustili bajernu kojeg igraca i sl.

Posted (edited)

Нормално. Људи то раде са стилом,не као неки.

:da:

dovla:dobro ih je borusija zajebala sa njim,4 i po milje pukli

Edited by BLAGOJE
Posted (edited)

AliDaei0.jpg

Незаборавни ас који је играо за Бајерн. :bigblue:

Иначе, кад помињеш репрезентативце који су пролазили кроз Бајерн, највише ми је жао Дајслера што ништа није направио. А могао је да буде класа...

Edited by Ефенберг
Posted

Дајслер је могао да буде у топ 10, ако не и топ 5, играча свог времена. Њега су повреде уништиле. Стварно велика штета.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...