metal guru Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 cuti ne blamiraj se. Lacke je potvrdio izjavu predsednika Bajerna Ulija Henesa da je bavarski klub pozajmio Dortmundu 2 miliona evra. probaj da procitas dalje od prve recenice.
BLAGOJE Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 ako i jedni i drugi pricaju istu pricu,nije hvaljenje.da pratis malo duze njemacki fudbal znao bi kakav status uziva bajern u svojoj zemlji. Komentari su genijalni, ciganska je tuga pregolema. ja nisam znao da je kuknjava do ovih razmjera dosla.
El Karnisero Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Komentari su genijalni, ciganska je tuga pregolema. cuti ne blamiraj se
Footog Qpoos Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 nekako mi jako malo para za nemacku 2 milje evra i spasavanje bankrotstva...
BLAGOJE Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 pa nije jedii bajern dao pare,koliko se sjecam promijenili su i sponzora tad,bajern je jedini fudbalski klub koji im je zajmio pare.
Footog Qpoos Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 koliko znam,nijedan klub se ne zaduzujue na 100 mesta za neku sicu,pa kasnije svima mora da vrati sa kamatom...to se uzme kredit od banke ili se trazi novi sponzor...ne kazemja da to nije moguce,al mi nije logicno za vece klubove...
metal guru Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 http://www.goal.com/...-medical-report komentar nekog makedonca He sure looks like Quasimodo. This incest child from Albania
Demon Seed Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Sky Sport News reports that a car with Swiss plates was spotted at Bayern's headquarters earlier on Tuesday afternoon. i komentar: A car with Swiss plates? Mother of god! I live near Schalke and I've seen A WHOLE TRUCK with swiss plates yesterday! Does that mean Schalke is going to sign the whole Swiss national team?
BLAGOJE Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 koliko znam,nijedan klub se ne zaduzujue na 100 mesta za neku sicu,pa kasnije svima mora da vrati sa kamatom...to se uzme kredit od banke ili se trazi novi sponzor...ne kazemja da to nije moguce,al mi nije logicno za vece klubove... ovo od bajerna je beskamatna pozajmica,koliko shvatih nije ni imala rok dospijeca (ono kad vratite,vratite i sl).cisto sumnjam da se ovima iz borusije ista krivalo.
Footog Qpoos Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 ja sve nesto mislim da se te pare nisu ni vracale...to se resava na drugi nacin...
BLAGOJE Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 po rezultatima od onda,cisto sumnjam da su se vracali dugovi na taj nacin koji impliciras,prije ce biti da su pustili bajernu kojeg igraca i sl.
metal guru Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 ^mislim da je Frings bio u pitanju, mozda gresim.
El Karnisero Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Фрингс је играо у Вердеру колико ја знам.
BLAGOJE Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 sumnjam da postoji ikakav nacin da saznamo njihove zakulisne radnje.
El Karnisero Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Нормално. Људи то раде са стилом,не као неки.
Мајор Гашпар Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 http://www.transfermarkt.de/de/torsten-frings/transfers/spieler_528.html
BLAGOJE Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) Нормално. Људи то раде са стилом,не као неки. dovla:dobro ih je borusija zajebala sa njim,4 i po milje pukli Edited February 8, 2012 by BLAGOJE
Мајор Гашпар Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Јбг, имао је Бајерн гомилу тих трансфер грешака.
BLAGOJE Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 ima se,moze se.a i realno trebalo je ispostovati kvlt da svaki reprezentativac njemacke bar jednu sezonu odradi u bajernu.
Мајор Гашпар Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) Незаборавни ас који је играо за Бајерн. Иначе, кад помињеш репрезентативце који су пролазили кроз Бајерн, највише ми је жао Дајслера што ништа није направио. А могао је да буде класа... Edited February 8, 2012 by Ефенберг
Јарослав Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Дајслер је могао да буде у топ 10, ако не и топ 5, играча свог времена. Њега су повреде уништиле. Стварно велика штета.
El Karnisero Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 То што није био баш добар са главом тешко да се може окарактерисати као повреда. xD
Мајор Гашпар Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Психички је пук'о јер се нон-стоп повређивао. Јбг...
iron will Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 На Менаџеру 03/04 је један од најбољих играча. 1
Recommended Posts