Jump to content

Bundesliga

Geozee

Recommended Posts

Бариос је изгубио место поред Левандовског,плус мислим да може Борусија да доведе и бољег играча. Није он ништа посебно. Плус долази Ројс,ту је Геце,Левандовски ће да остане као и Кел,Бендер,Гундоган,Гроскројц,Хумелс,Суботић,Шмелцер...

Па добро, видећемо, надам се да грешим. С обзиром да се Ајнтрахт вратио у великом стилу, навијаћу за њих, али пошто су мале шансе да узму титулу, волео бих да Дортмунд по трећи пут подигне салатару.

Па, с обзиром да продају пола тима, барем да има неко да им игра. Неће од Дортмунда ништа бити следеће сезоне.

To su svi rekli i prosle sezone.

Kagava po svemu sudeci odlazi, ali zato dolazi Rojs koji je samo ove sezone postigao vise golova nego Gece u prethodne 2. Barios je potpuno van forme nakon povrede i uzelo se 12 milja od glupih kineza, niko drugi ne bi dao toliko osim mozda arapa, dobar napadac ali Levandovski je mnogo korisniji sveukupno, sigurno ce kupiti 2gog spica. Tu je ratoborni Groskrojc, kapiten Kel, pozrtvovani Bender, sve bolji Gundogan, Laitner ce igrati vise samo da fizicki ojaca, Kuba u zivotnoj formi, Perisic uradi nesto konkretno kada dobije sansu i sve vise se uklapa u igru, odbrana ostaje, kupice verovatno jos 1 back-up stopera; spominje se povratak Sahina ali ne mislim da je to mnogo realno. Svi igraci su potpisali nove ugovore sa povecanim platama.

---------------------------------------------------------

ja sam za to da dovla nastavi da pise sa zarezima i kad zasedne za normalan komp :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...