Jump to content

Recommended Posts

Posted

Јебем ли га, биће да је патка. Не знам до када Раул има уговор са оним Арапима, али капирам да ће играти и следеће сезоне.

• 2 weeks later...
Posted

Ово са Ђурђићем није нормално. Дао гол из офсајда и о томе се пише већ два дана.

Posted

Не верујем да ће он нешто посебно да игра кад оде из Борусије. А глупост би била да га купи Бајерн. У одбрани игра Данте, а они купују шпица.

Posted

Мени ти Пољаци нису јасни. Јеботе пун курац њих игра за Немачку, а ови кад год су могли сјебавали их.

Posted

Ситуација стоји овако..

Прибојавао сам се да ће Шиптар Гвардиола уништити реноме клуба.

Склопио је пакт са својим Шиптарима да се игра некаква пријатељска утакмица - назови, Куп Улија Хенеса.

Ули Хенес мора да лети из клуба јер је направио приватно предузеће од баварског гиганта.

Чињеница друга, помиње се Милито као Гвардиолин помоћник. Значи, још једна тежња ка стварању УЋКлоне.

Чињеница трећа, већ се помињу нека имена кад су трансфери у питању од којих ми се диже коса на глави. Прво Пољак Левандовски, а сада и ово Џеј циганче.

Клуб се плански урушава. Смета ми кад год отворим новине видим вести као из Скандала шта се све дешава са Бајерном. Некад се знао ред. Чујеш да Бајерн неког тражи једном у пола године и знаш да је тај трансфер завршен. Нема пијачарења, те хоће, те неће.

• Upvote 5
Posted

Stub foruma sve rekao , UCK pusta pipke svuda , nadam se samo da najveci nemacki klub nece priznati nezavisnost Kosova kao sto su to uradili Barselona i ManUtd .

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...