lemmy sixx Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Mnogo mastas. Al' to je istina da bi se zemlja u potpunosti raspala.
Footog Qpoos Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 mnogo mastam,al moras priznati d su mi mastarije lepe tako sam i mastao 2006te...neopisivo...cekas nesto dugo vremena i onda...tragedija...
El Karnisero Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Kako se ja smorim kad ispadnu Srbija i Argentina sa SP-a.Nevidjeno.
lemmy sixx Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Mastarije su ti vrhunske,ja prvi bih otisao u kurac kada bi se tako nesto obistinilo. Ali sam siguran da se debakl iz 2006. nece ponoviti.Ipak imamo kolektiv i trenera za respekt. Kako se ja smorim kad ispadnu Srbija i Argentina sa SP-a.Nevidjeno. Mozda se ne budes nervirao oko Argentine na SP.Ako ne budu prosli.
El Karnisero Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Pa kad ti je trener leceni narkoman moze svasta da se desi.
Мајор Гашпар Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Pranjic potpisao za Bayern i to za 10-ak miliona. Ne znam koji ce im kurac...izgleda da je retard Van Gal tu umesao prste.
Мајор Гашпар Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Izgleda da je to gotova stvar. Bice veliko osvezenje za ekipu.
El Karnisero Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Videcemo tek da li je precenjen.Ja licno mislim da jeste ali mu treba dati sansu.Svakako je dobar za Milan.Bolji je od Sevcenka i onog Italijana sto se sprica,Boriela. A za Pranjica...Prosecam igrac,a to Bajernu ne treba.
Мајор Гашпар Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Bice Dzeko pun pogodak za Milan. Igrac koji ce u klubu ostati bar 4-5 sezona. Brz je, ume sa loptom...jako slican Sevcenku dok je iz Dinama prelazio u Milan.
Grob Bez Dna Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=140195 kapiram da su osmoligasi, ali opet... :)
lemmy sixx Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Osma liga...jebote,u cemu je poenta igranja osme lige?!?
vudun Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Па њих је ФК Футог туцао прошле сезоне са 17:0 Ееее, нашли шампиони над ким да се иживљавају...
lemmy sixx Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Kad smo vec kod FK Futog,Vilja je definitivno rekao da ne dolazi.Kaze,nije on psihicki spreman za igranje na tom tipu vrhunskog nivoa.
Footog Qpoos Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 ma futog bi pregazio i volfsburg...lepo sam ja rekao da je vilja picketina klasicna...mada nasli smo dostojno resenje,piljarev sin poceo da trenira,kazu da je kostolomac...
Јарослав Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Дортмунд хоће Пантелића. Napadač reprezentacije Srbije Marko Pantelić nalazi se, prema pisanju tiražnog "Bilda" na spisku želja Borusije iz Dortmunda. List navodi da sportski direktor "milionera" Mihael Cork i dalje razmišlja da li da na "Vestfalen" dovede Pantelića ili hrvatskog reprezentativca Ivana Klasnića. "Ne dajem komentare na takve vesti, niti želim da otkrivam imena igrača za koje smo zainteresovani. Prosto ne želim da im stvaramo pritisak", kratko je prokomentarisao Cork. Međutim, "Bild" piše da je uprava Dortmunda već kontaktirala Klasnića, a tek u slučaju da on ne odgovori pozitivno, Borusija je spremna da ponudi višegodišnji ugovor Marku Panteliću.
lemmy sixx Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/...or-real-madrid-
kuruz Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 uf..kada bi dobili u subotu...verujem da cemo ih dobiti,ali...mislim,oni su go kurac,al samo da ovi nasi ne udju mec sa takvim stavom...da pokidamo i njih,rumune kuci,sa francuzima nam kuci dovoljno nereseno...i to je to...onda u africi da im svima jebemo kevu i da osvojimo prvenstvo...i onda bi se najverovatnije zemlja raspala...niko ne bi radio nedelju dana...jebi ga,malo mastam... Mислим да би на дочек дошло 3 милиона људи и да би било мртвих, рањених, да би одма' била извршена инвазија на Косово, Хрватску и БИХ, да ништа не би радило месец дана...
Мајор Гашпар Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Nisam pratio...jel i Marin potpisao za Verder?
Sadomator Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Celzi hoce Dzeka,ali on je rekao da bi najvise voleo da ode u Milan ili Juventus.Ovde sam procitao: http://www.index.hr/sport/clanak/dzeko-zna...tus/434463.aspx Neka ide u Milan.Zaista ga ne bih voleo gledati u Juventusu. Sto ga ne bi volio vidjeti u Juventusu? Najbolje bi mu dosla Engleska. Niko ne spominje Hoffenheim i Ibisevica. Da se nije povredio Grafite i Dzeko mu ne bi mogli prici ni na pola puta. Zato je tu nova sezona i obaranje novih rekorda.
lemmy sixx Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Zato sto ga smatram prosecnim igracem,koji nema sta da trazi u velikom klubu kakav je Juventus. No svejedno,ta vest je out of date,i nije vise aktuelna.Na svu srecu.
Sadomator Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 (edited) Mozes ti smatrati cime hoces, ali igrac koji u sezoni zabije 26 golova ne moze nikako biti prosjecan igrac. Na kraju krajeva: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4300381,00.html http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/sport...lige,47073.html U Juventusu niko osim Del Piera ne moze ni da se poredi sa Dzekom. Amauri i Iaquinta su ispodprosjecni igraci, Trezeguet je odavno mrtav na terenu, stara slava te ne cini igracem. Edited July 26, 2009 by Sadomator
Мајор Гашпар Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Jebes ga sad.. Volim ja Bundes vise od svih tih liga, ali Amauri je tata za Dzeka.
Recommended Posts