kuruz Posted August 22, 2018 Report Posted August 22, 2018 ma jok uvek protiv švapskih krompiraša u belim čarapama i sandalama
Мајор Гашпар Posted August 22, 2018 Report Posted August 22, 2018 Bata ce ti reci ko danas fura bele carape i sandale.
kuruz Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 normalno bi bilo da je još neko u toj smehotresnoj ligi bar blizu po platama i iskustvu igrača al zato je to kobasičarsko-krompiraška liga, a ne takmičenje vredno poštovanja
Мајор Гашпар Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 Nema razbacivanja love. Nema pijanih Rusa i bogatih seika.
kuruz Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 za jedan klub ima razbacivanja, za ostale nema
Мајор Гашпар Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 Italija devedesetih pa deset mesta prazno Bata zna. Bajern kesirao za onog Francuza iz Liona 41,5 mil. Pre toga rekord drzao Martinez za nesto manje love. Vise placaju Svonsi i Fulam, jbg. Nikad ti Koki neces razumeti neke stvari.
kuruz Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 za to vreme, Dortmund plaća po 10-15 miliona, ostali manje onda ovi odmorni iz te rekreativne lige igraju Evropu i još ih naduva Real, pa plaču i kukaju sprdačina od lige
Мајор Гашпар Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 Nema pijanih Rusa i bogatih seika, opet ti kazem. Nemci ne zele da im klubovi imaju vecinskog vlasnika koji ce danas da ih vodi, a sutra da pedali. Tako stoji u zakonima. Jedino 50-50%, a mislim da nije cak ni to. Real naduva i to dva puta uz debelu pomoc sudija. Stoji da liga nije izjednacena i tako ce biti dok god se ne promeni pitanje ulaganja u klubove. Opet, ta ista liga je dala reprezentaciju koja se prosetala na SP pre 4 god. Meni draza sto puta nego neko hibridna engleska liga gde gazda ulozi pola milijarde da uzme titulu, a za 15ak god ce taj klub zavrsiti u trecoj ligi. Liga koja ima najveci broj prodatih ulaznica.
kuruz Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 Nemačka ima 30 miliona stanovnika više, logično je da ima više publike na stadionima Abramovič je daleko od pijanog Rusa koji se glupira i rasipa, a Čelsi je s njim osvojio mnogo i Bajern je Realu davao golove iz ofsajda i slično u tim sumnjivim utakmicama bilo je malo navlačenja za Real, ali to je i logično, jer je ipak reč o najvećem klubu na svetu liga ne da nije izjednačena, nego je komično na šta liči ranije je bar bilo jedne sezone Verder, Dortmund, Šalke, Kajzerslautern i drugi, pa druge Bajern, a sad je potpuno obesmišljena
Мајор Гашпар Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 Obesmisljena je jer ostali klubovi ne ulazu. Uporedi, recimo, Verder sa Vest Hemom, Dortmund sa Liverpulom, Salke sa Totenhemom itd. Minhen 1860 rasulo, Kajzer rasulo, HSV lose poslovanje. Nema tu price da klub lose posluje, pa se proda drugom gazdi. Tu je razlika. Ulazes onoliko koliko imas. Pogledaj samo transfere pre 7-8 god. Bajern za manje od 10 mil doveo Podolskog, tada jedan od pozeljnih igraca na trzistu. Klose za smesne pare, Riberi isto. Sad se puca po 200 mil za dve kupovine, a toga kod Nemaca nema. Dobro, Abramovic nije ispucao silne milione dok nije napravio sa Celsijem to sto je napraivo. Prve godine kupio gotovo ceo tim. Nije ni Siti od dolaska Arapa. Ne radi se o broju stanovnika, vec o pristupacnim cenama ulaznica, na prvom mestu. 1
kuruz Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 ne valja taj model i nešto mora da se menja ili da prodaju klubove ili da poskupe ulaznice ili nešto treće pogledaj samo koliko para u Engleskoj dobije svaku klub od TV prava, a svima sledi isti iznos nema kao u Španiji da dva kluba dobiju ogroman deo te love, a da ostali dele siću
Мајор Гашпар Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 I to oko prava je debelo zamrseno u Nemackoj. Najavljivali su i neke strajkove. Pazi samo koliko Lajpcig pljuju svi u Nemackoj zbog Red Bula. Niko ih ne voli. Vestacka tvorevina. To ti je takvo glediste.
Hail Metal Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Kako to da nema postova o Borusiji ? 1
obsessed by cruelty Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 (edited) samo BVB htedoh ja al me mrzelo eh kud nisam poneo onaj dres iz 1996. da me biju Ajntrahtovci po gradu Edited October 7, 2018 by obsessed by cruelty
kuruz Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 ta stranica je valjala jedino kad sui je vodili grobari i zajebavali звјездаше sve zvuči smešnije kad se piše kao da si iz Bosne
obsessed by cruelty Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 upoznao sam skoro jednu skroz solidnu iz rs, sve super al kad krene da priča.. samo što se ne zagrcnem od smejanja i naravno da navija za звјезду
Мајор Гашпар Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 Da mi je da upoznam neku Splicanku.
kuruz Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 (edited) ćutimo? Edited November 10, 2018 by Underkuruz
Мајор Гашпар Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 Dobro je ovo za Bajern. Kovac ne ume.
Мајор Гашпар Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 Veci problem je tu Salihamidzic, ali jos vece je pitanje ko je njemu dozvolio da bude sportski direktor. Obojica da se pokupe i odu. Rumenige i Henesa niko ne sme da dira iako se zna odakle vetar duva.
Recommended Posts