Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je Eto vec dosta uradio na promociji fuzbala u uzbekistanu :) Lagano zaradjen milion, slikao se tamo sa nekim gradonacelnikom i cvijecem. Od toga ce njegova 895-o clana porodica da jede dobre 3 godine.

• 2 weeks later...
Posted

Eto'o Only Has Eyes For Big Four

Samuel Eto'o will only leave Barcelona for Milan, Inter, Manchester United or Chelsea and has already rejected the chance to join the likes of Roma and Valencia. The Cameroonian has instructed his agent to deal only with the biggest four clubs outside Spain.
Posted

To da..setih se...prosle sezone sam pauzirao sa FMom, ove godine pravim reunion.. Dobro, to znachi da ce ga se Real lakshe odreci na igrici, u mogu ga dovesti u Manchesta lakshe :mrgreen:

Ali kak'u sam golchinu zabio sa Snajderom pre neki dan na PESu na Sony 3...Samo sam odjednom video da je lopta kod Snajdera, odma' sam mu nashao neku uzasnu poziciju za shut, finta kocka-iks udesno i PAP! Sa jedno 30tak metara, bez preterivanja, pravo u rashlje. Kralj.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hugo Orlando Gatti

Ja za ovog čoveka nikada nisam čuo, a fudbal pratim od '92 na ovamo.

Nekako mi se čini da želi skrenuti pažnju na sebe, kako bi ga neki evropski klubić angažovao za trenere golmana. :da:

• 2 weeks later...
Posted

Koje smeške se sinoć desiše, povlašćeni i prokleti giganti Španjolske.

Gled'o tekmu s' ortacima sinoć, padali su vicevi decenije ... Van Nistelroj u nadoknadi, Barsa isto kurvinski...zlo!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...