Jump to content

LFP


Geozee

Recommended Posts

taj goal.com je gori od skandala i sveta...svaku milionitu informaciju ubodu,po principu da i corava koka neko zrno ubode... 

 

:da: , Neozbiljan sajt , tracarenje pa ako useru-useru !

 

Ono sto je ozbiljno ispliva pre na drugim sajtovima .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spanska liga je jedina ozbiljnija liga gde nisam uspeo nikad da se vezem ni za jedan klub. Uglavnom sam pratio klubove gde je Savo igrao, a kad bi on otisao, ponovo po starom...

 

Uzgred, prosli mi Viljareal i Atletiko na tiketu :)

Edited by Imrahil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Осим у Енглеској, тамо су сви којима је требало изгубили у последњем колу.

Не почињем никакву расправу! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yes,zapocinjes. :da:

Setimo se samo utakmice Manchester-West Ham pre koju sezonu.

 

da li si ti gledao tu utakmicu?vec sam pisao o tome...

 

 

sezonu pre te je vesthem u jednom od poslednjih kola,ako ne i poslednjem,pobedio totinhem...nikada bolju tekmu nisu odigrali...i onda je arsenal otisao u ligu sampiona...sledece sezone u vesthem dolaze tevez i masherano...pobedili su arsenal obe tekme...jedna je vracena zbog pobede nad totinhemom,a drugu je vesthem slucajno dobio...prvu utakmicu u sezoni protiv manca su dobili sa 1:0...a u drugoj je manc pogadio okvir gola,a benajun je 2 lopte skinuo sa gol linije...iz jedne kontre je vesthem dao gol...i to tevez...logicno da ce svako da pomisli da je namesteno k'o nije gledao...ja sam gledao i ne mislim tako...arsenal im je vratio prvu...cele te sezone su igrali dobro protiv velike 4ke...a gubili od svih ostalih...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi trener madridskog Reala je Čileanac Manuel Pellegrini, sada već bivši tvorac "čuda" iz predgradja Valensije – Viljareala.

 

Kako prenose španski mediji, Florentino Peres koji je u ponedeljak i zvanično ponovo postao predsednik najvećeg kluba na svetu, odmah je povukao prvi potez, i postavio novog trenera.

 

U licitaciji sa brojnim velikim imenima evropskog fudbala (Murinjo, Venger...) Peres se na kraju odlučio za trenera koji ima iskustvo i poznavanje španskog fudbala i prilika.

 

Predstavljanje novog trenera obaviće se u utorak u društvu Horhea Valdana, koji je ponovo sportski direktor kluba, a Peliegrini je potpisao dvogodišnji ugovor uz klauzulu od 4 miliona evra u slučaju uručenja otkaza.

 

Čileanac je u Viljarealu ostvarivao fantastične rezultate, ali sada ga očekuje najveći izazov u karijeri, pošto će dobiti tokom letnjeg prelaznog roka nekoliko velikih fudbalera, a ciljevi su poznati: prvo mesto u Primeri i osvajanje Lige šampiona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

 

A u kurac sve. :no:

 

Od svih jebenih trenera na svetu,od svih budza,od svih glavonja koji su osvajali titule i titule oni su morali Pelegrinija da uzmu.Nek crknu mamu im jebem da im jebem onu raspalu,smradovi prestonicki.

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...