Jump to content

Recommended Posts

Posted

На њега има да сачека до идућег лета, кад сакупи паре. Доста му је једна мега-звезда у овом прелазном року (Кака).

Posted

Ови новинари из шпанског листа ''Марка'' нису читави. Колико је реално да у једном прелазном року доведу Каку, Роналда, Риберија и Виљу?

Posted

Ne zaboravi to je Real - i sve je kod njih REALno :D , ipak cela drzava , moharhija stoji iza njih , nacionalni interes Spanije je da ima jak Real , jer osim separatistickih delova poput Katalonije i Baskije , ogromna vecina navijaca navija za njih .

Posted
Ови новинари из шпанског листа ''Марка'' нису читави. Колико је реално да у једном прелазном року доведу Каку, Роналда, Риберија и Виљу?

Ne bi to mene cudilo uopste...puni su para,i najveci su.

Posted

не кажем да су Реал и Сити исто (мада мени јесу пошто не волим ни једне ни друге), али кажем да су и једни и други пуни пара. у Милану сад вероватно плачу што нису Каку дали зимус Ситију за они 100+ милиона.

Posted

па и ја исто не верујем. ал да му јебем матер, ако имају толико пара, могу да дају гаранција да ће довести још бар 5 до јаја фудбалера, и онда би верујем добро размислио.

Posted

Имам утисак да ће од ''звучних имена'' само још Виља потписати за Реал.

Перез држи два највећа трансфера у историји фудбала, али никада није за једну сезону довео четири мега звезде.

Posted
Slazem se da je ovo vec bolesno preterivanje,i da te treba to sankcionisati.

Mislim da ne treba to sankcionisati , to su uradili sad u F1 i timovi poput Ferarija koji su oduvek bili najbogatiji ce moci da trose novca koliko i neka kikiriki ekipa .

Posted

O tome i pricam 35 miliona moze da ponudi svaki drugi klub u Engleskoj , dok 100 m , ne moze . Po meni treba da ostane neograniceno , ako se nekom isplati nek baca pare .

Posted

Кад би трансфери били органичени, ситуација би била још гора. За "ситне паре" би богати покуповали све најбоље играче, набили им плате и болело би их уво.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...