Jump to content

LFP


Geozee

Recommended Posts

Sto pre shvatite da ono sto Real zeli,to i dobije,necete se sekirati.Najmocniji su,najveci,najbogatiji...sve naj...svaki igrac zeli tamo da igra...i nijedan klub im ne moze prismrdeti ni blizu.Ni jedan jedini.Imace zaista bolesnu ekipu,sjajnu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наравно, слажем се са тим. Једино би неко ко навија за други клуб могао да их одбије, али и то би било чудно.

 

цитат са форума: You can't beat Madrid. To pretty much every young kid outside of the UK they're the dream club to play for. It's hard to accept but it's true, once they start flashing the cash it's like they've already won.

 

Тужна истина.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno,njih bi odbili samo Cavi,Iniesta i Pujol.Eventualno Mesi.I niko vise.

 

Pare su kod njih na drugom mestu.Realno,svakome je zelja da igra u Realu prvenstveno zbog njihove velicine,ugleda i statusa.Kraljevski je klub to,i cak svi mi koji i ne navijamo za njih trebamo da ih postujemo zato sto su najveci.I niko ih nikada nece nadmasiti.Niko.Nikada.A pare su samo neophodno sredstvo za ostvarivanje ciljeva,a oni ih imaju pregrst.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мени је Тоти прва асоцијација кад се каже верност клубу. Сви остали играју у моћним клубовима који освајају трофеје, а он се из љубави пати у оној беди годинама.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kokica

 

Jeste...on je bas izuzetak...ali po meni je jos veci kralj po tom pitanju neponovljivi Gabriel Omar Batistuta.Sta je sve on radio za Fiorentinu.Jebeni respekt do krajnjih granica.Mogao je da ide gde god hoce,ali je ostao u Firenci i u seriji b.Isto kao i Grande Aleks.Kraljevi.

 

@Hail

 

Alonso im treba,dobro bi dosao takav kreativac.Ali Maskerano...koji ce im on,pa imaju Lasu koji je sjajan.A Arbeloa,to ne vredi ni komentarisati.

Edited by lemmy sixx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pljunuce Perez pare i ovde,bez problema.

 

Sunce ti jebem,koja bi to ekipa bila...sredina:Lasa,Riberi,Kaka,Ronaldo napad:Benzema,Huntelar

Ako dovedu jos jednog ubica dobrog stopera,slobodno mozemo reci "Zbogom premier liga".

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kuruz

 

:)

 

Bas to.

 

Bice mnogo zli.

 

@Samoubica

 

Jeste,igrao je u Romi tada Batigol.Ali je takodjer igrao u Fiorentini kada su ispali iz lige,to je bilo ranije.ne ynam tacno koje godine,negde sredinom 90-ih.

Edited by lemmy sixx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pljunuce Perez pare i ovde,bez problema.

 

Sunce ti jebem,koja bi to ekipa bila...sredina:Lasa,Riberi,Kaka,Ronaldo napad:Benzema,Huntelar

Ako dovedu jos jednog ubica dobrog stopera,slobodno mozemo reci "Zbogom premier liga".

Koji Huntelar, on ovdje moze jedino lopte da skuplja :) Jebem ti, ja bih se usrao da vidim ekipu sa cetvercem Kaka-Ronaldo-Riberi-Benzema. Samo treba jos neko pored Lassa tu da trci kao lud i skuplja lopte, a i opet da organizuje igru. Barselona bi bila goli kurac i pored Etoa, Anrija i Mesija da im nema Cavija i Injeste na sredini. Mnogo je lakse kad imaju te male majstore koji namagarche citavu sredinu protivnika i proigraju napad..

Barselona ce ocigledno da za dobre pare utopi Etoa, i onda ce pametno da dovede Vilju. Doduse, to nije njihova politika da pucaju nekih 40 miliona za igraca, ali obzirom da imaju cistog kesha, zasto da ne. Ima Vilja da im se uklopi savrseno u koncepciju igre, mada bih ja na njihovom mjestu razmislio i doveo nekog alternativnog napadacha od 190cm. Koristio bi im u slucajevima kad se protivnik zatvori totalno, jer onda imaju prostora preko bokova(Alves zavrce kao lud), ali ne i stamenog centarfora da dominira u kaznenom i zabija golove.

 

I da se vratim jos samo na Real - njima i dalje treba jedan igrac sa karakteristima Pirla i Cavija, mogu se posrat u sav taj navalni red ako nemaju radilicu na sredini terena koji pri tom umije da drzi loptu i organizuje napade. Koliki god tehnicari bili, ove nove akvizicije nisu igraci koji se vracaju, osvajaju lopte, zapocinju akcije i rade onaj dio posla koji nije previse atraktivan. Oni prosto hoce dobru loptu na 40 metara od gola, a kako ce im je neko stvorit je druga stvar. Opet se vratite na Barsin magicni duo na sredini i sve ce vam bit jasno, jer onakvi igraci drze konce igre u svojim rukama i diktiraju tempo.

I naravno, kraljevskom klubu treba klasni igrac odbrane - Raul Albiol, wtf. To je nesto kao Burdisso iz Intera, magare koje se rita i djipa kao blesavo, satro borac prekaljeni. Pun mi je kurac tih slonova koji kolju kao mutavi, a ovamo padaju na neke fore iz osnovne skole. Umjesto da dignu jos jedan kredit i kupe Vidica, oni se proseravaju sa Albiolima. Imaju 200 miliona da uvale naprijed, a pozadi im ulijecu neki krastavci. E pa tako ima i da prodju na terenu dogodine sa oprobanom taktiom "Zidani i Pavoni'.

Edited by morbid god

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nece,sanse nema da ga se Ferguson odrekne.Previse je on izgubio sa Ronaldom i Tevezom,da bi se odrekao jos jednog bitnog igraca.

Slazem se sa Morbidom da Realu treba jedan kreativac u vezi,plej.To im je bio problem i prosle sezone,kuburili su na sredini sa mrtvim Gagom.Mozda bi im bio Alonso resenje...dobar je na toj poziciji,a nije tako preterano skup.Stoper im je neophodan,i to vrhunski.No,cisto sumnjam da ce takvoga dovesti.Iako,i levi bek bi im dobro dosao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gago je prava mrcina. Doveli su ga da organizuje Realovu igru i eventualno kvari protivnicku, a on radi suprotno. Ajde sto ne umije da sveze 3 dodavanja, nego gubi lopte bas kad ne treba i ostavlja odbranu svog tima ranjivom. Svaki tim da ga pozeli u prvih 11 protivnika.

Xabi Alonso je dobar, mozda i bude valjao. Iako je meni npr. mnogo bolji od njega Marcos Senna, ne razumijem zasto se jaki timovi ne razgrabe oko ovog veoma kvalitetnog srednjaka. Ima pregled igre, dobro dodavanje, jak je u duelima, trci dosta, ima sut iz daljine.. Senna i Lass bi bili bedem na sredini, sto bi znatno olaksalo posao i odbrani. Eventualno, neka isforsiraju za Fabgregasa kad vec sipaju stotine miliona kao ludi. Perez ocigledno igra football manager u realnom zivotu, i to sa cheat-ovima, pa mu jos jedna investicija od 30-40 miliona nece biti problem.

Za odbranu ne znam sto ce, mozda taj Albiol i bude dobar. Samo podvlacim, glupo je tiskat tolike pare naprijed a stiskat se nazad. Lijevo imaju Marsela i Hajnzea, koji iako nisu najsrecnija rjesenja, mogu dobro da odigraju na tim pozicijama.

 

Na kraju, sa svim ovim pojacanjima, pitanje je dje ce igraci kao - Iguain, Raul, Nisterloj, Huntelar, Van Der Vart, Snajder, Roben, Guti, Gago. Mislim da ce ovi ofanzivni da napustaju klub(osim Raula, lik je legenda i treba dogodine da se povuce), dok je pitanje koliko vrijedi nastavljati sa istrosenim Gutijem, prosjecnim Gagom i Snajderom koji je odlican igrac ali se precesto povredjuje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...