Jump to content

LFP


Geozee

Recommended Posts

ДИВНОООО!!! феноменално смо заиграли како смо примили гол. мало ми није јасна формација са Абидалом и Маскераном на штоперима, али добро. Тијаго веома добар, Алексис сјајан! како је добијао лопту, или је без проблема пролазио или је био фаулиран. Виљин гол... тешко да може бити бољи!

Share this post


Link to post
Share on other sites

видећемо. очекујем Ћавија у другој половици, па је питање колико ће се мадриђани наиграти. иначе, ако неко има проблем са стримом, ево линка:

 

http://atdhenet.tv/38619/watch-real-madrid-vs-barcelona

 

тражиће да се скине неки програм, али фора је што је довољно само да се скине, не мора да се инсталира. веома је добар снимак.

Share this post


Link to post
Share on other sites

лоше друго полувреме. Маскерано очајан целу утакмицу. главни кривац код оба гола, и још је пар ситуација усрао. Ћави је морао умесо Кеите да уђе. Тијаго и Санчез ФЕНОМЕНАЛНИ. иначе, брејкинг њуз, Арсенал дефинитивно прихватио понуду за Фабрегаса. очекујем победу у реваншу, и трофеј остаје тамо где му је и место.

Edited by Јарослав

Share this post


Link to post
Share on other sites

мислим на Барсину игру. очајно је било. али добро, морам бити задовољан. два гола постигнута, а на припремама ни у једном тренутку није цео тим био на окупу. па, Санчез је почео са тренинзима тек пре недељу дана, Меси се прикључио екипи пре 10 дана... иначе, не очекујем да Фабрегас игра у реваншу. можда дебитује тек за викенд против Малаге.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...