Јарослав Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Који црни други жути? За онај фаул? Прво, што му је то био први фаул (картон због приговора добио, и то баца у воду те приче "да Меси није Меси", односно све инсинуације да је заштићен), а друго што фаул уопште није био озбиљан, нити са леђа.
Mita Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 http://www.sportske.net/vest/dzet-set/pomirenje-60125.html Gospodin.
Footog Qpoos Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Јок, пише се о томе да се Меси фаворизује и да не може никад да добије црвени картон. Имао жути и направио два фаула који нису баш безазлени за кратко време. jel zbog toga real izgubio ili zato sto je barsa bila bolja?
metal guru Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Serete sad i vi, ne bi ni npr Ronaldo dobio crveni za prigovor i par startova.
Јарослав Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 http://www.sportske.net/vest/dzet-set/pomirenje-60125.html Gospodin. Добро се сетио. Али, за поштовање свакако. Вероватно се водио оном - ако не можеш да их победиш, придружи им се. 1 1
Álvaro Recoba Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Serete sad i vi, ne bi ni npr Ronaldo dobio crveni za prigovor i par startova. Не би ни Роналдо, ал' би многи други велики играчи добили.
Footog Qpoos Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 meni jako nelogicno zvuci to kada se napise da je mesi pravio brutalne faulove...ne znam,moguce,nisam gledao,al mi jako suplja prica...ja nisam naso nigde na netu da je neko o tome pisao...ko kada bi sada procitao da je valdes dao 2 gola iz ofsajda,a sudija ih nije ponistio...
lemmy sixx Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Ma kakvi startovi,kakva iskljucenja,kakvi bakraci...covek dobio zuti zbog prigovora sto je i zasluzio,ostalo nema veze sa kaznjavanjima. Не би ни Роналдо, ал' би многи други велики играчи добили. Dobili bi kurac.Ni u jednom derbiju na svetu sudija glavnom igracu jedne ekipe ne bi dao crveni zbog takvih bezazlenih gluposti.
Álvaro Recoba Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Ја сам миланске дербије пратио. За какве неозбиљне ствари су Снајдер и Матераци добијали црвене картоне...
lemmy sixx Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Te tvoje govnare ne racunam.Poklonjeno im je 5 titula,pa mogu malo kartone da trpe. 1 1
Маузер Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Usla mi Barsa na 3+ i sugavi milan igra 2-2 sa Bolonjezima. Na drugom tiketu ispusio n arealu, ali ubo Dortmund x, Sanderlend 1 i MIlan x.
Vic Rattlehead Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 A mene glupava Malaga samo za pare obori, a sinoć samo Real (dobro, to nije samo) ali ove arapizovane govnare u usta jebem, jebala ih Osasuna vašljiva.
Hail Metal Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Који црни други жути? За онај фаул? Прво, што му је то био први фаул (картон због приговора добио, и то баца у воду те приче "да Меси није Меси", односно све инсинуације да је заштићен), а друго што фаул уопште није био озбиљан, нити са леђа. Slazem se , samo nije isti kriterijum , jel ono pre godinu dve u LS sa Arsenalom kad je Fabregas (ili VanPersi) sutnuo loptu posle zvizduka za drugi zuti ? Nije , ali opet je sudjen i Barselona je zahvaljujuci tome prosla dalje . Tada si govorio da su pravila jasna , onda je pravilo i da je Mesi dobio drugi zuti . Odmah kazem nije zasluzio iskljucenje, ali da se to desilo nekom drugom sudilo bi se . 1
Footog Qpoos Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 gledao sam malo real u kupu...dobra ona ekipa onih amatera...nisu sada bas neki igraci,al igraju lep fudbal,bas disciplinovano...doduse,real igrao sa pola gasa,al opet lepo videti amatere koji igraju lepo,bolje od 80 posto nase lige...
metal guru Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 (edited) Mene je nasmejalo to sto je Ronaldo igrao za kaznu Edited December 14, 2011 by metal guru
Јарослав Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Виља поломио ногу, вероватно готова сезона. Добисмо Ал Сад 4:0. Игра била као против Биг Була да су играли, али је и то било довољно. 1
metal guru Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FeGEeHAGnjY&feature=player_embedded Inace, ne znam koji kurac ucestvuju u toj sprdnji.
Јарослав Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Јебено много. Ако под спрдњом мислиш на такмичење на овом светском купу, па јбг, правила су таква да морају да играју.
Hail Metal Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 " Zasto Dačić i Ja ? Mesi i Ćavi " Dragan Marković PALMA . Nacionalni Dnevnik na javnom servisu . 1
Hail Metal Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Gledao si ? bilo pre par sekundi , samo je rekao Sta smo Dacic i ja ...
serblackbeard Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Бетис у пакленој серији. 0-2 на Калдерону
Јарослав Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Нису нормални људи. Толико су тикета пообарали у последња два кола, да то није нормално.
serblackbeard Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Ваљда су се привикли на оно страшило. Сад напад на ЛШ
El Karnisero Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 My link Ово би им било страшно појачање.
Recommended Posts