Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Murinjo je na prorocki predvideo smenu trenera i na vreme preduzeo adekvatne mere:

mourinho_tito_725466172.jpg

391576_mourinho_dedo_ojo_tito_vilanova_dios_20110818111447.jpg

Sta ako je Tito od pocetka glavni, a Pep samo pion?

conspiracy-keanu-template.jpg

Edited by metal guru
Posted

Није у томе само поента.

И нешто размишљам, можда је ипак и добро што је Виљанова дошао. Он је био уз Гвардиолу четири године, заједно су градили овакав систем игре, и боље да се са тим настави, него да долази неки сератор који ће да успоставља нешто ново.

Posted

Koliko kukate kao da vam se klub ugasio. Jedan trener manje-više, kukajte za Inijestom i Čavijem kad se povuku, tad će zaista biti razloga za to.

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije separatisticko govno od coveka kome su svaku titulu donele sudije i savez .

• Upvote 4
  • Downvote 8
Posted

Znam da si danas tuzan , otislo vam je govno od trenera , kao sto izmet ode u kanalizaciju . Jebo te Gvardiola katalo-siptaro separatista .

Ne znam ko daje tolike minuse , mislio sam da si ti jedini ovde uz Kuruza koji podrzava UCK klubove .

• Upvote 4
  • Downvote 7
Posted

Pa to me onda plasi to znaci da pored tebe koji se suzdrzava od minusa a podrzava UCK klubove i pored Kuruza ima barem jos 2,3 na forumu slicne orijentacije . Banovati sve navijace Barselone i Mancestera sa sajta , koji ce nam kurac , nek idu na UCKmetal.net pa nek tamo seru .

• Upvote 4
  • Downvote 6
Posted

Fudbal nece nista izgubiti njegovim odlaskom iz tog sporta .

требало би да пијеш неке лекове за смирење

Nema potrebe , bice dovoljno da ti Radmize zajedno sa Jarcoslavom odete na UCKmetal forum , ovde nema mesta navijacima klubova koji su priznali nezavisnost Kosova .

• Upvote 3
  • Downvote 8
Posted

Шта је ту чудно? Нормално је да велики спортски колектив, као што је Барселона, има базу навијача по целом свету.

Posted

Nije nista cudno , sta vise logicno je , klub koji je priznao nezavisnost Kosova i blagoslovio zlocine Haradinaja ce naravno imati jaku bazu navijaca medju siptarima . Isto kao i Mancester Junajted , to su dva najsiptrskija kluba van Kosova i Albanije .

• Upvote 2
  • Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...