Grob Bez Dna Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 bice kao barsa pre par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Kao barsa pre gotovo deset godina. Još samo da ih trenira Hidink ( al' produžio saradnj sa Rusima) ili Van Basten, Advokaat... Šta se dešava sa nevaspitanim Eto'o-m? Gvardiola ne računa na njega, a sve one silne ponude Čelzija i Milana od pre godinu dana su iščezle. Gde li će taj završiti? Edited July 10, 2008 by Вуду Соло Соул Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Saga oko njega i Ronaldinja ce se jos jedno vreme razvlaciti.Ko zna kako ce se na kraju i zavrsiti.Uopste me ne bi cudilo da obojica ostanu u Barsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Reprezentativac Holandije Rafael van der Vart karijeru nastavlja u Real Madridu. Vezni igrač nemačkog HSV-a i holandske reprezentacije, prema pisanju španske "Marke" već je dogovorio sve detalje prelaska u Madrid, a ceo transfer vredan je preko 20 miliona eura. 25-godišnji Van der Vart potpisaće petogodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom" i tako posle jednomesečne "sage" ipak završiti u Madridu, ali ne u ekipi Atletika. Drugi madridski klub je za njega nudio oko 15 miliona eura i bio nedeljama prvi kandidat za dovođenje ovog fudbalera. izvor b92.net . I eto,moji visemesecni vapaji padose u vodu. Jebiga,koga Real osacuje,toga i dovede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Saga oko njega i Ronaldinja ce se jos jedno vreme razvlaciti.Ko zna kako ce se na kraju i zavrsiti.Uopste me ne bi cudilo da obojica ostanu u Barsi. Mislim da saga oko Ronaldinja praktično više i ne postoji. Gvardiola takođe ni na njega ne računa. AC Milan je jedini zainteresovani klub oko njega, a prelazni rok se već zahuktao. Ubeđen sam da odlazi u Berluskonijev tim. Eto'o je već i dalje misterija. Što se mene tiče neka slobodno lipše. Edited July 10, 2008 by Вуду Соло Соул Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Pa nisam bas siguran u taj transfer...pare koje trazi Barselona,Milan ne zeli da daje.A i njegova forma je trenutno u totalnom kurcu.Videcemo. Eto gde god da ode,prodace se dobro.A on i nema bas toliko losu sezonu iza sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Mislim da saga oko Ronaldinja praktično više i ne postoji. Gvardiola takođe ni na njega ne računa. AC Milan je jedini zainteresovani klub oko njega, a prelazni rok se već zahuktao. Ubeđen sam da odlazi u Berluskonijev tim. nije milan jedini zainteresovani klub, i man. siti je vrlo vrlo ozbiljno zainteresovan, a oni sad imaju para ko blata.. cak su dugo vremena zapravo oni bili jedini zainteresovani, jer je milan u jednom trenutku bio sasvim odustao od namere da ga dovede... kako trenutno stvari stoje cenim da su sanse 70:30% (milan:siti) za milan da ga angazuje... kao fan intera, nisam preterano zabrinut zbog toga.. sto se etoa tice, zaista je poprilicna nepoznanica gde ce otici, mislim da celzi ima najvece sanse da ga kupi, a u igri su i milan, inter, liverpul, arsenal... lion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Eto'o je pregovarao sa Totenhemom, ali ili je bio problem kinta, ili mislim (pre ovo), shto zeli da igra u LSh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 pa da, rekao je da ne zeli da igra u totenhemu, zbog LS valjda nije problem bila kinta, premijerligaski klubovi sad imaju para ko blata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 nije milan jedini zainteresovani klub, i man. siti je vrlo vrlo ozbiljno zainteresovan, a oni sad imaju para ko blata.. cak su dugo vremena zapravo oni bili jedini zainteresovani, jer je milan u jednom trenutku bio sasvim odustao od namere da ga dovede... kako trenutno stvari stoje cenim da su sanse 70:30% (milan:siti) za milan da ga angazuje... kao fan intera, nisam preterano zabrinut zbog toga.. Siti je ispao odavno iz trke, jer im je rekao da mu ne pada na pamet tamo da igra... Izjavio je da bi želio da ide kod Skolarija, ali je pitanje koliko ovaj želi njega. Čini mi se da je najbliži Milanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=774069 Dakle,nada jos uvek postoji.Dodji u Juve!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Siti je ispao odavno iz trke, jer im je rekao da mu ne pada na pamet tamo da igra... izgleda da ipak jos nista nije gotovo, 13/07/2008 17:08 Dinho Says Yes To Man City According to the Televisiò de Catalunya and Sport.es, Ronaldinho has snubbed a move to Milan and agreed to join Manchester City. link Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=780118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Nadam se da u Uzbekistanu imaju nekakvu furunu, kaljavu pećku ... Neverovatna vest, iznenađenje godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Jebiga,ja i dalje mislim da je to neka zajebancija...jebote,koji ce kurac tamo?!?!?Pa neznam koliko da me plate,ne bih tamo igrao.Garant je neka dezinformacija ili zajeb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 koliko znam Ronaldinjo je presao u Milan to sam danas cuo u vestima Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 To je vec izlapela vest... Barselona se definitivno strasno pojacala,do sada i najbolje...Dani Alves,Hleb,Keita,Kaseres,Pike...sjajno.Sigurno ce jos uzeti i nekog napadaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Samjuel Eto stigao u Uzbekistan! ЈБТ!!! :) Bivši napdač Reala dočekan je sa cvećem na aerodromu, a domaćini su ga potom upoznali sa gradom, a možda i budućim klubom. Етооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 "Bivši napadač Reala..." Inače, 25 miliona eura po sezoni, eto razloga zbog kojeg je pošao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Tačnije, te pare mu nude ukoliko potpiše duži ugovor, trenutno se pregovara o maksimum šestomjesečnom angažmanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) Senzacionalni prelazak Samjuela Etoa iz Barselone u uzbekistanski Kuruvči, ipak je samo plod nečije bujne mašte. Istina, Kamerunac je u četvrtak stigao u Taškent, ali ne da bi potpisao šestomesečni ugovor vredan 40 miliona evra, kako su preneli neki mediji. Eto je na konferenciji za novinare u glavnom gradu Uzbekistana bio u čudu kada je upitan da li je istina da prelazi u Kuruvči. - O kakvom ugovoru govorite? Došao sam u Uzbekistan da bi promovisao fudbal među ovdašnjom decom i potom se vraćam u Španiju, rekao je Eto. Reprezentativac Kameruna je dodao da nema nameru da napušta Barselonu i da će se u nedelju pojaviti na početku priprema katalonskog kluba. Edited July 17, 2008 by [kinetic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Zajeb naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Можда он још увек ни не зна да од следеће сезоне игра у Уезбе... како већ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Jeste da su crnčuge obično kurate kuronje, ali stvarno ne ide da kotrlja bubamaru u neki tamo Kuravči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 'ajde razumem u emirate pa i da poveruje neko, ali uzbekistan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts