Јарослав Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 "Сепаратисти" пишају са играчем мање. Наравно да Реал против Барсе има шансе само уз помоћ судија.
Mita Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Semafor i dalje prikazuje 2-1,sve je regularno ne kenjaj
El Pistolero Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Наравно да Реал против Барсе има шансе само уз помоћ судија. Kako te nije sramota?
Мајор Гашпар Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Реал је ово освојио као што ће освојити и наредне трофеје. Могли су 5 лагано да им увале да је Игуаин погодио који зицер. 1
Vic Rattlehead Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WyvJS_K6bjo Kako se Ronaldo izrugao Pikeu! :haha: 1
Јарослав Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Kako te nije sramota? Прођи мало кроз прошлу сезону.
Mita Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Kalimero bezi,pisaj po separatistima,Rondaldo bog.
Grob Bez Dna Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Могли су 5 лагано да им увале да је Игуаин погодио који зицер. realov scepakadabra.
El Karnisero Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Прођи мало кроз прошлу сезону. Kako te nije sramota? Стварно бре,како те није срамота? Иначе,Игуаинов гол исти као Касалицин против Пазара. Роналдо!
El Pistolero Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Прођи мало кроз прошлу сезону. Prodji ti kroz nokaut fazu LS u poslednjih 5 godina. Diletantcino! 1
Јарослав Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Слушај, сине, те твоје комплексе због неосвајања ЛШ и поред милијарди уложених евра (који су стечени ко зна како) да лечиш на другом месту. Овде ће те још један такав испад коштати мало дужег одмора од форума.
Mita Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Lepo je rekao,Barca je prolazila do daljih pozicija ili uz pomoc sudija ili uz simuliranje. 3
El Karnisero Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Слушај, сине, те твоје комплексе због неосвајања ЛШ и поред милијарди уложених евра (који су стечени ко зна како) да лечиш на другом месту. Овде ће те још један такав испад коштати мало дужег одмора од форума. Хахахахаха! Не зна се који је део смешнији. Под један,човече,навијаш за Барселону. Доводили су Роналда,Марадону и остале звезде и опет га дували годинама. И то садашње кукање како други клубови расипају паре а Барселона не расипа је смешно. Сви играчи имају астрономске плате а трансфер политика је ужасна,доводите неке пацере попут Чиргринског,Адријана за велике паре. Овај болдирани део је толико смешан да га не вреди ни коментарисати. 1
Јарослав Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Адријано је доведен за 9.5 милиона, што у данашње време може да се сматра смешном цифром. Што се Чигринског тиче, он јесте био грешка и ту се слажем. Ово за Челзијев ЛШ сам рекао јер су тек ове године успели да освоје, а покушавају већ 10 година. Величина од клуба, нема шта. Док са друге стране Барса освоји 3 титуле за 5 година са окосницом коју чине играчи поникли у Барсиној школи, који су у клубу од малих ногу. Што се тиче "расипања" пара, само ћу рећи да је Барса овог лета имала буџет од 40 милиона, колико је, на пример, Бајерн дао за само једног играча.
El Pistolero Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 (edited) Слушај, сине, те твоје комплексе због неосвајања ЛШ и поред милијарди уложених евра (који су стечени ко зна како) да лечиш на другом месту. Овде ће те још један такав испад коштати мало дужег одмора од форума. Za pocetak bih te zamolio da me ne oslovljavas sa sine, mislim da je to sasvim OK. Malocas rekoh da si diletant i sada bih svakako potvrdio tu konstataciju na osnovu podvucenog dela u citatu. A te price oko ulaganja milijardi evra su apsolutno neznanje i nepozvanje materije, sto se na kraju krajeva i moze ocekivati od navijaca Barselone. Ne racunajuci Katalonce i Siptare, za takve navijaju: a) strine i tetke, b ) zenetine koje misle da razumeju poentu igre, c) potpune fudbalske neznalice i diletanti, d) i za kraj oni koji navijaju uvek samo za najjace. Ti mi nekako najvise potpadas u grupu C, sto je opet olaksanje jer je D mnogo gadnija grupa nezahvalnih ljudi. I da, sto se tice tog poslednjeg dela oko odmaranja. Jel ti vidis sta pises? Zemljace? Gubis kompas? Moje iskreno misljenje i savet je da ti odmoris malo od foruma jer apsolutno ne znas sta pises. Dakle, smiri se malo, par dana, obnovi gradivo pa se vrati. Edited August 31, 2012 by El Pistolero
El Karnisero Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Јеботе,колико си ти болесно необјективан. Дати 10 милиона за онакву канту од играча,стварно смешна цифа. 40 милиона уопште није мали буџет,плус што играчи Барсе имају ненормалне плате,сви редом. Барселона је исто као и Челзи доводила годинама најбоље играче и дувала курчину,и ти то добро знаш. Ни Марадона ни Роналдо нису помагали. Ниси објективан и не вреди се расправљати са тобом.
Јарослав Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 (edited) @Пистолеро: Ти онда потпадаш у ове под д? @Карнисеро: Јесу, доводили су. И јесте, дували карине. Али, тада није било популарно хејтовати Барсу. Сада су комплекси нарасли, па је мало другачије време. А рекао сам ко сада игра и ко је најзаслужнији за све резултате постигнуте у последњих 10-так година. Edited August 31, 2012 by Јарослав
El Pistolero Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 @Пистолеро: Ти онда потпадаш у ове под д? Jesi ti normalan? Samobanuj se. Ovoliku kolicinu neznanja i gluposti nisam video u zivotu. Koja amatercina, sunce ti ne jebem... Jad.
Јарослав Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 У сваком случају, тренутно сам на послу и огромна је гужва, па немам времена за неку опширнију расправу. Кући сам за сат времена, па се видимо тада.
El Karnisero Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 @Пистолеро: Ти онда потпадаш у ове под д? @Карнисеро: Јесу, доводили су. И јесте, дували карине. Али, тада није било популарно хејтовати Барсу. Сада су комплекси нарасли, па је мало другачије време. А рекао сам ко сада игра и ко је најзаслужнији за све резултате постигнуте у последњих 10-так година. Не би ни сад било популарно хејтовати Барсу да не краду тако безочно. Поштени људи морају бити згранути свакодневним неправдама.
El Pistolero Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Поштени људи морају бити згранути свакодневним неправдама. Ovo.
Мајор Гашпар Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Колико краду натераће ме да престанем да гледам фудбал и побегнем у неки здрав разум.
Recommended Posts