Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jesi ti normalan? Samobanuj se. Ovoliku kolicinu neznanja i gluposti nisam video u zivotu. Koja amatercina, sunce ti ne jebem... Jad.

Извини, сам си то рекао.

Не би ни сад било популарно хејтовати Барсу да не краду тако безочно. Поштени људи морају бити згранути свакодневним неправдама.

Јесте, сви су најпоштенији само јадна Барса краде. Ајде не лупај.

Guest Bata Životinja
Posted

neka i krade, samo neka krade muški, nije to balet

Posted

Извини, сам си то рекао.

U 4 kategorije sam svrstao navijace Barse. Da li ti ja licim na nekoga ko navija za njih? Ne, stoga ne mogu pripadati ni jednoj od kategorija.

Posted

Ок, исто тако могу и ја у две категорије да сврстам навијаче Челзија, зар не? Да буде фер, скратићу на две категорије, ц и д, пошто ове прве две ни не рачунам.

Posted

Ок, исто тако могу и ја у две категорије да сврстам навијаче Челзија, зар не? Да буде фер, скратићу на две категорије, ц и д, пошто ове прве две ни не рачунам.

Budi originalan i smisli sam nesto. :P

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Malocas rekoh da si diletant i sada bih svakako potvrdio tu konstataciju na osnovu podvucenog dela u citatu. A te price oko ulaganja milijardi evra su apsolutno neznanje i nepozvanje materije, sto se na kraju krajeva i moze ocekivati od navijaca Barselone. Ne racunajuci Katalonce i Siptare, za takve navijaju: a) strine i tetke, b ) zenetine koje misle da razumeju poentu igre, c) potpune fudbalske neznalice i diletanti, d) i za kraj oni koji navijaju uvek samo za najjace. Ti mi nekako najvise potpadas u grupu C, sto je opet olaksanje jer je D mnogo gadnija grupa nezahvalnih ljudi.

Navijac Celzija prica o ovakvim stvarima!Navijac Celzija jebote!Pomodarskog vestackog kluba za koji verovatno nije ni cuo pre par godina.Navijac Celzija da za ovakve stvari napusava navijaca Barselone je u najmanju ruku smehotresno.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Ma da,sada sledi ispovest kako bas ti navijas za Celzi jos iz doba Desaija i Popeskua.Zapravo,poceo si navijati za Celzi kada je dosao Jokanovic.Ma kako da ne.Nema vecih pomodara od navijaca Celzija (cast izuzecima) i slicnih,a najveci su novokomponovani navijaci Sitija i PSG-a.

Posted

Јеботе, кад спомену Сити, за њих сам као клинац навијао од енглеских клубова, а сада сам тотално равнодушан према њима.

Posted (edited)

Cek, ne kapiram. Pa i da ga je osvojio, to ne bi sprecilo prodaju Falkaa. On ce u januaru za ogroman novac otici kako god okrenes.

Atletiko je jednostavno mnogo bolji bio u tom mecu. Ne samo Falkao.

Edited by El Pistolero
Posted

Ма спрдња бре. ;)

У сваком случају, тужно је видети да се овакве вести везују за било који велики клуб, а Атлетико то јесте.

Posted

Hmm... Atletiko je njega platio oko 40M prosle godine, pa mi nije jasno kad vec nemaju da prezive, zasto daju toliki novac za transfer. Ako on sad npr. ode za 50M, razlika je 10M, i kad jos oduzmes njegovu platu za tih godinu i po dana, nisu profitirali uopste. Bezveze mi je izjava ovog lika.

Posted

Јбг, времена се мењају, трошкови гомилају, ко зна шта је све у питању. И ко зна на колико рата и како морају да отплаћују тих 40 милки. А опет, са друге стране, ко зна, можда батица само тролује.

А можда је и изјава само мало пренадувана.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...