lemmy sixx Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 To je istina...ono Barsino je cisto favorizovanje.Jebeni Atletiko mi je sjebo tiket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Jebeni Atletiko mi je sjebo tiket. nisi jedini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=321688 :гдеседедеонајсмајлиштоаплаудира: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Sta reci na to sem:budala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 (edited) "Neka rade šta hoće sa tim parama, neka ih daju u dobrotvorne svrhe, ja ih imam sasvim dovoljno" znaci koji car mesiv rispekt! Edited October 3, 2008 by sabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Sta reci na to sem:budala. Зашто је будала? Зато што воли свој клуб и тиме показује колико му је стало? Свака му част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Iz ugla mene koji nemam te pare,niti cu ih ikada imati,on je najobicnija budala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Да л' би ти играо једну сезону за Јуве или Звезду бесплатно да знаш да ће ти аплаудирати цео стадион и да ћеш бити омиљен код навијача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Nema sanse.Pogotovo ako bih bio profesionalac.Ne zivi se brale od aplauza i statusa,vec od para.A na kraju krajeva,ako je to uradio zato da bi bio omiljen i da bi mu aplaudirali,zar to nije sebicnije nego da je uzeo pare?Itekako jeste. No,da zakljucimo ovu pricu.Njegov postupak je ok,ali iz mog ugla on je budaletina.A ako je to uradio iz razloga koje si ti naveo,onda je lik zesca smradina.Toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 haha barsa - atl madrid 4:1 18. minut haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Hahaha kakav raspad Atletika.Jaaoooooo kako mi je drago! Viljareal dere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Oprala Barsa Atletiko 6:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Меси имитирао Гигса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Зашто је будала? Зато што воли свој клуб и тиме показује колико му је стало? Свака му част. Bravo kolega Potpuno se slazemo. Pored Chelsija, Chelsija 2, Ronalda, ovakav potez je trebao svetu sporta, da pokaze da je ipak prvenstvena igra, pa tek onda jebene pare. Inache, bag vikenda je rasturanje Atletika Da sam hteo, stavio bih 2 bez razmishljanja na njih..al' eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 šta ovo radi atletiko ove sezone nije mi jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 zao mi je Atletika, ali kolko je sudija ostetio real u prvom, zasluzeno su pobedili Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Provuce se Viljareal... Ali prvi smo,bar na dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Куп Краља Poli Ejido (3) : Villarreal 2:0 5:0 Final Ponferradina (3) : Sevilla 0:0 1:0 Final Два шокантна резултата! Да се не играју можда и реванши, па им жута подморница дала 5 форе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Nisu normalno, ali stvarno...nisu normalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 zna li neko sa kojom je postavom igrao viljareal?? shokirao sam se kad sam video rezultat. ja mislim da su se oni zajebavali u kupu, poshto sad imaju vece ambicije u primeri i ligi shampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Evo sad su shibali Bilbao u gostima 1-4, tak' da je sve opet..normalno Sad u revnashu igra se 3 gola daje domacin u prvom poluvremenu na Viljareal :) Mislim da postoji ta opcija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 @SkullKrusher Imas na sajtu postavu ali koliko se ja secam- Viera Havi Venta,Fuentes,Sigan,Anhel Mati Fernandez,Bruno,Edmilson,Kani Rosi i valjda Altidiore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 i ochekivao sam tako neshto. samo bih voleo da pelegrini vishe koristi edmilsona, odlichan je igrach. on i senna na sredini, cazorla i pires po bokovima, to bi bilo najbolje reshenje za sredinu terena, po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Ma ja znam da je Bruno tu najgori.Jeste Viljarealovo dete ali covek nije na nivou Viljareala. Sena je najbolji. A da li igra Ibagaza,Eguren,Edmilson svejedno je.A inace,ja ne mogu da prezalim odlazak Hoze Enrikea u Njikasl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ali covek nije na nivou Viljareala. A kakav to nivo Viljareal ima,majke ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts