Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Могли су седам комада да им стрпају. Колико год да је Анћелоти прецењен тренер потпуно је сулудо отерати га да би довели конобара који је са Наполијем био пети у онако скрнавој Италији.

Posted

Anceloti doktor fudbala, pogotovo za ovu budalu. A Barsa mi je fenomen, kad se uozbilje svi ostali izgledaju ko mala deca na terenu ali kad im se ne igra mogu i dosta slabiji timovi da im naprave probleme. Uvek se radujem kad neko naguzi Real, pa makar to bili i katalonski cigani.

• Downvote 1
Posted

За 15 година вођења најбољих клубова у својим лигама успео је да узме три титуле, Монпеље му узео титулу у Француској са онаквим ПСЖ-ом. Много су ми биле смешне оне приче о њему у Ливерпулу или Роми, нема шансе да се он прихвати посла нигде где нема најјачи тим у лиги.

Posted

Pa brate, nije lik dosao do pozicije da moze to da bira tako sto su utripovali da je neki anonimus do jaja da vodi tako skupe timove. Jebes sve ostalo kad osvojis LS. Covek je za dve godine od raspada sistema napravio od Milana sampiona Evrope i da Juve nije onoliko muvao osvojio bi makar dve domace titule. (ali koliko se secam od tih uzetih titula Juveu, samo je Inter profitirao one jedne godine).

• Downvote 1
Posted

Да да, мувао Јуве а Берлускони поштењачина водио Шевченка и Пипа да бабама у старачким домовима мењају усране гаће и кувају супе. Није Милану ништа фалило кад их је Анћелоти преузео.

Posted

Svi su muvali, logicno, ali je Juve bio uspesniji ocito :mhihi: A Milanu nije falilo nista sem, recimo, neke titule. Svakako nisu bili najjaci tim u koji je mogao da dodje, realno, to je bila neka poenta. U svakom slucaju, nisam ni ja bogznakakav ljubitelj njegovog lika i dela, o cemu pricamo, vodio je dva meni izrazito odvratna tima do titula LS, ali covek zna znanje kad su velike tekme u pitanju, to ne moze da se spori.

• Downvote 1
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...