Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odlicna tekma bila...Barselona im mogla jos minimum 5 komada zabiti,glupaci se ispromasivali.Na kraju im se to obilo o glavu.Ovaj Atletiko ima ocajnu odbranu,al' bas ocajnu...koliko su puta profuljali,pa imaju vise srece nego pameti...

Posted

Odlican rezultat i utakmica potpuno zasluzena pobeda , Atletiko dao 5 golova (jedan nepravedno nije priznat ), to je stvarno sramota za odbranu Barselone !

Nadam se da ce Real Madrid imati snage da osvaji prvenstvo !!!!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Izgubili od sugavog Atletika... :no:

Glupi Havi Venta dobio crveni.Jebem ti tim koji ima 2 normalna beka.Sreca pa su Valensija i Sevilja igrale nereseno.

Real naguzio Bilbao,Barsa pobedila 2-0,Krkic dao oba gola.

Rasing razguzio Numansiju 5-0,Ziga zabo 2 gola.

Deportivo izgubio od Sportinga.Super.

Edited by El Karnisero
Posted

Real nije naguzio nikoga...sreca njihova sto su ovi ostali bez igraca.Dakle oni golovi sto je Real primio...majko moja,pa to je najuzasnija odbrana koju sam gledao u prethodnih par godina.

Posted (edited)

To jeste,sreca njihova sto su Baskijci podobijali crvene.

Ne znam kako ce se Garaj uklopiti sledece godine u Realu,on bi mogao da im poboljsa odbranu.

Edited by El Karnisero
Posted

Pa videcemo...da su bili pametni,ostavili bi ga oni vec i ove sezone,ne bi ga ostavili Rasingu na posudbi.

U svakom slucaju,nece im odmoci.Trenutnoj odbrani Reala samo moze pomoci,posto losije od ovoga ne moze.

Posted (edited)

Real mora zesce da se pojaca.Treba im 1 a pozeljno i 2 krila.Odbrana citava da se menja,2 stopera i 2 beka.

Mnogo je 4 nova igraca u odbrani ali ova odbrana je smesna.

Ali 'ajde sto Hajnce u Realu igra,ali sto igra u Argentini i to stopera?

Edited by El Karnisero
  • 2 weeks later...
Posted

Povredjeni Kapdevila i Gonzalo.

Fabricio Fuentes has played very well at the back and at wing-back, even though Capdevila has played most games, Bruno and [Javi] Venta have played there and it will be good for the Champions League as Joan is suspended

Ajoj,majko.

Uzas,po levoj strani ce tako da duva promaja na obe utakmice... :no:

Posted

nemam pojma shto edmilson ne igra. dobar je igrach.

jedini put da sam ga video ove sezone da je igrao je u onoj utakmici protiv onih shupaka iz 3. lige, poli ehida, kad su izgubili 5-0.

• 4 weeks later...
Posted

Треба казнити и овог ментола што је промашио пенал. После су примили гол и испушили 3:2

Posted

Valensiji ukradena pobeda nad spanskim siptarima - katalonskim separatistima , u jednoj akciji cak dva cista penala nisu dosudjena Valensiji , pitam se da li je tokom sezone i jedan penal skrivila B(f)arsa .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...