Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Чуди ме да још није променио аватар и ставио судију монструма Веба, који је иначе навијач Ливерпула.

http://www.newsoftheworld.co.uk/news/16865...-off-games.html

Just metres away, colleagues Howard Webb and Mike Dean were singing Liverpool anthem You'll Never Walk Alone, unaware Bennett was letting slip the shameful secrets that will rock football.

ово се зове утакмица :) :)

Edited by Куруз
Posted (edited)
Чуди ме да још није променио аватар и ставио судију монструма Веба,

Zasto bih to radio , pa nije igrao Liverpul , ostecen je pre svega Totenhem , a titula poklonjena Mancesteru .

Ipak je Roseti napravio veci zlocin , sprecivsi da Liverpul bude prvak Evrope , i indirektno uticao da Celsi - Mancester bude finale.

Edited by Hail Metal
Posted

Али, човек је навијач Ливерпула. Да ли га је свирао због тога што је био фаул или да би се опрао после бруке када је снимљен како пева YNWA не знам.

Posted (edited)

Ne znam zasto je problem ako je pevao YNWA , mozda navija za Seltik , ili mu se jednostavno svidja najlegendarnija fudbalska himna na svetu , nemoj da si zavidan zato sto niko na svetu ne zna himnu Mancestera , a Veb je sigurno nije mogao nauciti jer je publika na Old Trafordu pozorisna naspram one na Enfildu .

Nego predlazem ti da izmislis neku pesmu za Veba , ipak je covek zasluzio barem koji stih nakon onog darivanja penala .

Edited by Hail Metal
Posted

Публика на Театру је јадна због тога што стара Јунајтедова хулиганска екипа не долази на утакмице. Ливерпул никада није ни имао озбиљну фирму.

За Веба немам више шта да додам, а на ове приче о завери, допингу и осталом се не обазирем.

Posted

Dobice Real, obzirom da ih prati neka nenormalna sreca u Primeri(a i pomoc sudija). Volio bih da ih Barsa razmontira, al mislim da su u malo psiholoskom padu u poslednje vrijeme.

Posted
Dobice Real, obzirom da ih prati neka nenormalna sreca u Primeri(a i pomoc sudija).

Sta reci onda za Barselonu ,njoj tek sudije pomazu , setimo se Valensije proslog kola .

Posted

Barselona i Real imaju konstantnu pomoc sudija,kroz celu sezonu.Real mnogo vise,sto govore i njihovi rezultati.Ali danas nece biti pomoci ni sa jedne strane,ipak je to el klasiko.

Posted

jadni i bedni Real, penzioneri na terenu, na klupi covek kome ne bi trebalo dozvoliti da vodi FK Kosutnjak iz Iline Vode, a kamoli kakav "ozbiljniji" klub, vezni red sa Dijarom (uz Iguaina i S.Ramosa jedini koji vredi tamo) Gagom i Marselom u situaciji kada treba da se pobedi... ne znam kako im nisu dali 10+ :da:

Posted
Barselona i Real imaju konstantnu pomoc sudija,kroz celu sezonu.

Као и сваке сезоне, уосталом.

To se zove karanje. :da: Onako,divljacki. :da:

Драго ми је...никад, али никад краљевско-државни пројекат, звани Реал М. :da:

Posted
ne znam kako im nisu dali 10+ :da:

Pa mogli su 5 komada bez problema da im uteraju,realno.Da se nisu zajebavali pred golom u par situacija.

Као и сваке сезоне, уосталом.

Tako je manje/vise u svakoj ligi.Favorizovanje velikih.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...